هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام، وقتتون بخیر

1- من چطوری میتونم ریجن دستگاه رو بفهمم چی هستش؟ جعبه ندارم، از روی سریال میشه فهمید؟ یا از توی منو؟

2- از روی سریال، چطوری میشه سال ساخت دستگاه رو فهمید که برای 2014-2015 یا 2013 هست؟

ممنون
سلام. از روی کدی که به این صورت هست :
cuh 1001a
حالا اون عدد میتونه تغییر کنه که اگه کد رو توی گوگل سرچ بزنی مشخص میشه. از این پست هم میتونین استفاده کنین تا مشخص شه دقیقا مال کدوم منطقه س. این کد رو از پشت دستگاه میشه پیدا کرد. جاش هم پشت دستگاهه.
http://forum.bazicenter.com/thread85406/page3/#post3340269
در مورد سال ساخت اونم پشت دستگاه هست.
سلام دوستان کنسول من r1 و تاریخ ساختش فوریه 2014 ...
به نظرتون مشکل دار نمی شه؟؟؟؟
عوضش کنم با سری جدید؟؟؟؟؟
سلام. نه هیچ مشکلی نداره. مال خود بنده هم مال رمستون 2014 هست.

سلام
سرعت اينترنت من توى ps4 از ديروز بشدت پايين اومده :|
طورى كه مثلا من ٦ گيگ رو تو ٨ ساعت دان ميكردم الان بايد تو ٣٠ ساعت دان كنم :| :|
راهى هست كه بشه درستش كرد ؟ ( غير از دستكارى DNS )

دوستان چند وقت پیش یکی یه سایتی رو تو همین تاپیک معرفی کرد ps4 ریجن دو رو 1200 میداد... خواهشا اگه کسی سایتی رو میشناسه که قیمت پایین میده معرفی کنه، یکی از دوستام مخواد بخره

متاسفانه اینو نتونستم پیدا کنم. از روی سریال باید فهمید؟
ممنون
https://support.us.playstation.com/euf/assets/KCimages/kbid_5054/2.jpg
تو همین نواحی هست:دی زده دقیقا مال چه سالیه دستگاه. بگردی 2013-14-15 ش رو پیدا میکنی.

سلام

برای دانلود بازی آخرین آپدیت کافیه یا نه باید همه آپدیت های قبلی رو هم دانلود کنم ؟
سلام. اخرین آپدیت کافیه.

دوستان چند وقت پیش یکی یه سایتی رو تو همین تاپیک معرفی کرد ps4 ریجن دو رو 1200 میداد... خواهشا اگه کسی سایتی رو میشناسه که قیمت پایین میده معرفی کنه، یکی از دوستام مخواد بخره
عزیز قیمتا دوباره رفته بالا. یکم پیش تا 1180 هم اومده بود الان دوباره زیر 1250 من جایی نمیبینم. خدا میدونه فقط اینا چجوری حساب کناب می کنن که مارو سرکیسه کنن.

عزیز قیمتا دوباره رفته بالا. یکم پیش تا 1180 هم اومده بود الان دوباره زیر 1250 من جایی نمیبینم. خدا میدونه فقط اینا چجوری حساب کناب می کنن که مارو سرکیسه کنن.
قصد جسارت به صنف فروشنده ندارم ولی زیرکی فروشنده های ایرانی کمتر از روباه مکار نیست
زمانیکه قیمت دلار یه ریال بالا میره بلافاصله قیمت رو بر اساس نرخ روز میکنن و روی قیمتهاشون میکشن
زمانیکه دلار میاد پایین باید چند ماه صبر کنیم تا شاهد افت قیمت باشیم
همین چند ماه پیش که دلار 3400 بود اکانت پی اس ان 180 بود ولی وقتی دلار شده 3300 به فروشنده میگم چرا قیمتها رو کمتر نمیکنید با کمال پر رویی میگه مگه دلار اومده پایین؟
طرف حتی حاضر نیست یه ریال از قیمت جنس کم کنه و این وسط خریدارانی که اطلاعات کمتری دارند براحتی سرشون کلاه میره

ضمن اینکه بالا بودن قیمتها از یه طرفبر میگرده به یه عده خریدار عجول
وقتی بازی گاد او وار هنوز نیومده و یه عده حاضرن براش 250 پول بدن نتیجش این میشه که قیمت یه بازی 40 دلاری در شرایطی که باید نهایت 130 تومن باشه به قیمت 250 تومن به فروش میرسه و حالا حالاها باید صبر کنیم تا قیمتها به تعادل برسه و دلیلش هم خریدارانی هستند که پول زیاد برای اونها چیزی نیست و قیمتهای بازار رو بیخودی بالا میبرن و این وسط بقیه گیمرها ضرر میکنن

دوستان اون هدست كه توي دسته جاش ميدي و فقط يه گوشه واسه چيه ؟ چون من صدايي نميشنوم ازش
میتونی Ps button رو نگه داری بخشه adjust devices بری و صدا رو روی all بزاری. اینطوری صدایه بازی هم کامل میاد ولی توصیه میشه هدست بزاری اینطوری D:

دوستان یه سوال
می خواستم بدونم دسته ی ps4 اصل و غیر اصل داره اگه اره یه راهنمایی بکنید که چطوری دسته ی اصل رو تشخیص بدم؟
در ضمن دوعدد دسته گرفتم مدل باطریشون باهم فرق داره ایا ممکنه یکی از دستها اصلی نباشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or