خیر. اون فقط انتقال دیتا هست.دوستان یه سوالی داشتم
اگه من از برنامه psx استفاده کنم و بازی رو بریزم تو دستگام بعد اگه آنلاین شم بن میشم یا نه؟
خیر. اون فقط انتقال دیتا هست.دوستان یه سوالی داشتم
اگه من از برنامه psx استفاده کنم و بازی رو بریزم تو دستگام بعد اگه آنلاین شم بن میشم یا نه؟
نه مشکلی نداره :dدوستان یه سوالی داشتم
داداش نمیخوام ناامیدت کنم ولی حدود دو ماه پیش واسه من هم همین ارور رو میداد آخر سر معلوم شد بن دائمه مجبور شدم کنسول رو با ضرربفروشم دلیلش هم استفاده زیاد از همین اکانت های هکی آمریکا بود.سلام کسی میتونه کمکم کنه تا ببینم تا کی ازpsn بن شدم این ارور میدهws-37338-4

دوستان جریان این بیانیه از طرف ea چیه؟فک کنم برا تست نسخه بتا هست.درسته؟چطوری رجیستر کنیم؟
EA Sports have sent out invitations to some FIFA fans to register for FIFA 16 Closed Beta
اینم ویدیوش
دانلود فایل Download FIFA CLOSED BETA!! 10Youtube com mp4 از آپلود آی آر
Witcher اصلا انلاین نداره ...دوستان من بازي witcher رو ميخوام بخرم
ريجن دستگاه پال هست ريجن اكانت امريكا
براي بازي كردن انلاين و استفاده از كدها بايد بازي بجز ريجن ال چه ريجني باشه ؟
و اينكه از كجا ميشه فهميد كسي كه داره ميفروشه كدها رو استفاده نكرده ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
نمیشه. به خاطره اینکه credit card میخواد. fake اینام نمیشه داد.دوستان این 14 روز پلاس مجانی رو چجوری میشه فعال کرد ؟ نه اون قضیه ژاپن هااا همون که به همه برای اولین بار 14 روز پلاس مجانی میده...کردیت کارت میخواد.
جایی که بولد کردم دلیلشو گفتهدوستان جریان این بیانیه از طرف ea چیه؟فک کنم برا تست نسخه بتا هست.درسته؟چطوری رجیستر کنیم؟
EA Sports have sent out invitations to some FIFA fans to register for FIFA 16 Closed Beta.
FIFA 16 Closed Beta testing begins on Tuesday, August 13, 2015. Reportedly, FIFA fans have received invites for the following modes on PC, PlayStation and Xbox platforms:
– FIFA 16 Pro Clubs
– FIFA 16 Career Mode
– FIFA 16 Online Seasons
– FIFA 16 Ultimate Team
FIFA 16 Closed Beta
What Happens After Registration?
After FIFA 16 Closed Beta registration, you get an confirmation email. If you get the approval, you will be asked to download the FIFA 16 beta content once it is released (Aug 13). After beta testing, you are supposed to drop your feedback and comments.
Who Are Receiving FIFA 16 Closed Beta Invites?
Only EA knows who is receiving FIFA 16 beta invitations. It is unclear whether the list is randomly chosen or it is selective. Apparently, EA choose the most active FIFA fans in specific game modes to send the invitations to. Therefore, it could be based on the time they spent on playing the game and their in-game activities. For example, some people who were invited to FIFA 16 Online Seasons Beta, were saying that they were playing the game quite a lot and they were staying in DIV 1 for a long time winning the division title almost every time.
اینم ویدیوش
دانلود فایل Download FIFA CLOSED BETA!! 10Youtube com mp4 از آپلود آی آر
ینی فعالترینها میتونن فقط؟جایی که بولد کردم دلیلشو گفته
عکسو از منبعش برداشتم.برا من که نیومده هنوزدقیقا مشکل چیه؟
خب همونجا نوشته register now روش بزن دیگه.
من الان بخوام بازي هارو ديجيتال بگيرم اگه ظرفيت ٢ باشه هيچ مشكلي نداره از نظر آنلاين و آپديت و باعث بن نميشه؟!
در كل به نظرتون ديجيتالي ظرفيت ٢ بخرم بهتره يا ديسك؟!
اين بازي هاي ظرفيت ٢ ديجيتالي تو چه قيمتي باشه خوبه؟؟ ١٢٠ خوبه يا گرونه؟ظرفیت 2 مشکلی نداره ...
به نظر من بستگی به بازی داره مثلا بتمن رو باید دیسک خرید که راحتم فروختش
معمولا با ریست کردن و rebuild database حل میشه این مشکل.سلام دوستان اين مشكلي كه بعضي اقايون داشتن در رابطه با پر شدن خود به خود هارد براي منم اتفاق افتاد متاسفانه ميخواستم بدونم چ راه حلي هست براش و اگه انجام بدم اطلاعات توي هاردم نميپره؟اخه چنتا بازي اكانتي دارم كه نصب دوباره ديتاشون دردسره