هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

این رتبه سنی واسه کدوم کشوره؟
8q5n_cero.png

اگه کسی میدونست خواهشن بگه جواب سوالمو دوستمون هم گفتن مه جواب دادن ولی من چیزی ندیدم

سلام
دوستان ببخشید یه سوال داشتم من وقتی میخوام بازی هامو ( هر بازیی ) اپدیت کنم از طریق خود کنسول cannot download میزنه نمیدونم ازچیه ولی اپدیت خود دستگاه راحت میگیره فقط برای اپدیت بازی های ارور میده
از کسای دیگه پرسیدم گفتن که بخاطر اینترنتمه که مال مخابراته ولی راه حلی هست ؟؟؟

دوستان لطفا یه مشاوره بدین به کسی که آخرین کنسولش سگا بوده و بگین مدل CUH-1116A تولید سه ماه اول 2015 تفاوتی با مثلا 3ماه دوم داره یا نداره ؟! و اینکه موقع خرید به چه چیزایی دقت کنم و میدونم ریجن ها فرقی با هم نداره تو PS4 ولی باز اگه توصیه ای دارید سر و پا گوشم

قیمت هم ظاهرا شده 1200

اگه کسی میدونست خواهشن بگه جواب سوالمو دوستمون هم گفتن مه جواب دادن ولی من چیزی ندیدم

سلام
دوستان ببخشید یه سوال داشتم من وقتی میخوام بازی هامو ( هر بازیی ) اپدیت کنم از طریق خود کنسول cannot download میزنه نمیدونم ازچیه ولی اپدیت خود دستگاه راحت میگیره فقط برای اپدیت بازی های ارور میده
از کسای دیگه پرسیدم گفتن که بخاطر اینترنتمه که مال مخابراته ولی راه حلی هست ؟؟؟
دیروز Psn مشکلی نداشت تا جایی که میدونم
احتمالا مشکل نت باشه . باز امروز امتحان کن . در ضمن dns ها رو هم تغییر بده . اگر همچنان مشکل پابرجاست با psx امتحان کن ترجیحا .

سلام از طریقه برنامه psx اپدیت بازی last of us رو نصب کردم ولی مشکل اینجاست وقتی این کار رو انجام دادم توی قسمتی که فضای هارد رو نشون میده از 408gig فضای خالی کلی هارد به 318gig کاهش پیدا کرده این مشکل ایا برای کسی بوجود اومده و چطوری میشه درستش کرد؟

دیروز Psn مشکلی نداشت تا جایی که میدونم
احتمالا مشکل نت باشه . باز امروز امتحان کن . در ضمن dns ها رو هم تغییر بده . اگر همچنان مشکل پابرجاست با psx امتحان کن ترجیحا .

واسه تنظیم DNS فقط توی تنظیمان کانکشن همون 2تا DNS که یکیش Primary و Secondary باید تغییر داد؟

اگر 1 DLC پاک کنیم بعدش بخوایم دوباره نصب کنیم باید بریم توی همون reedem code توی store و دوباره کد DLC بزنیم تا دانلود بشه ؟
خیر دوست عزیز،
DLC در اکانت شما ثبت میشه، و باید از Download List انتخابش کنید و دانلود کنید،
راه ساده تر هم اینه که بری تو Store بری DLC مورد نظر رو پیدا کنی حالا بجای اینکه مثلا بنویسه Buy 15$ مینویسه Download، راحت دانلود میکنی

خیر دوست عزیز،
DLC در اکانت شما ثبت میشه، و باید از Download List انتخابش کنید و دانلود کنید،
راه ساده تر هم اینه که بری تو Store بری DLC مورد نظر رو پیدا کنی حالا بجای اینکه مثلا بنویسه Buy 15$ مینویسه Download، راحت دانلود میکنی
اگر دانلود لیست پاک کرده باشم توی library هم ثبت میشه ؟ DLC رایگان هستش برای بازی بتمن!

دوستان اگه من دیتای بازی رو از سایت ها بگیرم(روی دیسک میفروشن) و با نرم افزار psx روی کنسول بریزم بازی رو هم از استور بخرم مشکلی برای اجرای بازی ندارم؟ احتیاج نداره چیزی رو دانلود کنم؟ با پاک کردن بازی امکان نصب دوبارش هست؟

اگر دانلود لیست پاک کرده باشم توی library هم ثبت میشه ؟ DLC رایگان هستش برای بازی بتمن!
دوست عزیز چیزی که دانلود میکنی هیچوقت پاک نمیشه از و برای همیشه توی دانلود لیست میمونه

در کل مشکلی نیست DLC بتمن شما برای همیشه روی اکانتت هست اگه حذفش کنی میتونی دوباره دانلودش کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or