aliahmadi2
کاربر سایت
سلام دوستان
دو روزه به استور سونی کانکت نمیشه یعنی رویplease wait میمونه مشکل سراسریه یا از منه؟
من دیشب وصل بودم مشکلی نداشتم داداش
سلام دوستان
دو روزه به استور سونی کانکت نمیشه یعنی رویplease wait میمونه مشکل سراسریه یا از منه؟
سلام دوستان
فقط دوروز پلاس رایگان میده و اکانت های ژاپن هم 14 روز پلاس رایگان میدند.بچه ها سونی روی کنسولاش گیفت پلاس رایگان نمیزاره؟؟؟ من پلاس بخوام تنها راهش برای بار اول خریده؟
Sent from my XT1039 using Tapatalk
ظاهرا باگی چیزی هست که هنگام اجرا پیش میاد .سلام دوستان نمیدونم اینجا جای این سوالم هست یا نه ولی نمیدونستم کجا بپرسم سوالم در مورد اجرا شدن بازی The Witcher - Wild Hunt هست ، توی PS4 دوستم که ریجن 2 هست به راحتی اجرا میشه ولی توی کنسول من که ریجن 3 هست اصلا توی محیط اصلی بازی نمیره، یعنی بازی میاد و انتخاب لول رو انجام میدم ، فیلماشم میاد ولی اونجایی که لود میشه و یه سری نوشته های آموزش میاد و یه خط پایین صفحه پر میشه، خطه همون اول گیر میکنه و جلو نمیره ونوشته های آموزشی همینجور میاد انگار تمومی نداره اولش فکر کردم باید منتظر بشم همه نوشته ها بره ولی دیدم تموم نمیشن و اصلا هم تکراری نیستن بعد که به دوستم گفتم گفت پیش اون درجا میره تو بازی، من همه لولهاشو هم چک کردم ، حتی Toutorial رو هم فعال یا غیر فعال کردم، به نت وصل و قطع شدم بازم فایده نداشت کسی میدونه مشکل از چیه؟ ممنونم
فک کنم یه تاپیک یکی از دوستان در این مورد زده بود !در براق روی هارد رو چه جوری میشه برداشت؟من هرچی زور زدم نشد.میخوام خودم هارد عوض کنم.
4 فقط- Exfat - fat32 ساپورت میکنه . one رو نمیدونمسلام
دوستان من میخوام از هارد دوتا کنسولم (ps4-xone) بک اپ بگیرم ، شنیدم یکسری اکسترنالها هستن که به کنسول نمیخورن!
خواستم کسایی که اینکارو کردن، ازشون بپرسم کدوم هارد بهتره برای بک اپ گرفتن؟؟؟؟ ایا برای بک اپ گرفتن ، لازمه فرمت اکسترنال به fat32 تغییر پیدا کنه؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام دوستان.
من ps4 رو اپدیت کردم و حالا که میخوام اپدیت بتمن رو بزارم. دانلودش چند بار قطع و وصل میشه. یعنی یهو ميره رو preparing download یا دانلود resume میشه. چند بار این اتفاق میوفته. تا اخر سر میزنه cannot download و ارور dns has a occurred. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان.
من ps4 رو اپدیت کردم و حالا که میخوام اپدیت بتمن رو بزارم. دانلودش چند بار قطع و وصل میشه. یعنی یهو ميره رو preparing download یا دانلود resume میشه. چند بار این اتفاق میوفته. تا اخر سر میزنه cannot download و ارور dns has a occurred. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
دوستان ببخشید یه سوال داشتم من وقتی میخوام بازی هامو ( هر بازیی ) اپدیت کنم از طریق خود کنسول cannot download میزنه نمیدونم ازچیه ولی اپدیت خود دستگاه راحت میگیره فقط برای اپدیت بازی های ارور میده
از کسای دیگه پرسیدم گفتن که بخاطر اینترنتمه که مال مخابراته ولی راه حلی هست ؟؟؟