هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها من اووومدم با یه PS4 زبون بسته ی بدون اکانت PSN:d
می خوام اکانت بسازم براش گفتم بپرسم ببینم چه اکانتی روش بسازم بهتره؟ منظورم رجنه مررررررررررسی
و یه مطلب دیگه رجن دستگاهو از کجا بفهمم؟؟؟؟؟
ریحن 1 مثلا میشه US _ ریجن 2 میشه Uk اینا کارتش هم هست که گیرت بیاد .
پشته جعبه هست :) یه مربع کوچیک هست که یه عدد توش هست ! اون عدد ریجن هست.

اهان. دستگاه رجن ۲عه الان دیدم. پس اکانتم همون رجن ۲ باید ساخت؟l-)

نه فرقی نداره....ریجن کنسول فقط برای فیلم های بلوری مهمه که باید هم ریجن باشن.
در مورد بازی هم ریجن اکانت و بازیمهمه اونم در صورتی که DLC بخوای بخری یا دانلود کنی که باید هم ریجن باشن در غیر اینصورت نیازی نیست هم ریجن باشن

سلام...
بنده قصد خرید مورتال کامبت X داشتم که تو بخش نظرات به سانسور ریجن 2 اشاره شده بود...
واقعا ریجن دو سانسور شده؟
خوشحال میشم جواب این سوال بدونم تا با خیال آسوده خرید کنم...
با تشکر/////

سلام...
بنده قصد خرید مورتال کامبت X داشتم که تو بخش نظرات به سانسور ریجن 2 اشاره شده بود...
واقعا ریجن دو سانسور شده؟
خوشحال میشم جواب این سوال بدونم تا با خیال آسوده خرید کنم...
با تشکر/////
فك كنم تابه حال فقط بازياي Witcher 3 و TLoU سانسور داشتن.

یه سوال ..
من الان رو کنسولم 90گیگ حجم خالی دارم ولی نمیتونم dlc second assault رو که کلا حجمش 10 گیگ هم نمیشه دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟~x(
میزارم واسه دانلود تا حدود 40% preparing to download میره ولی باز دوباره میاد از صفر شروع میکنه .

کسی این مشکل نداشته؟
Rebuild database هم کردم درست نشد

کسی این مشکل نداشته؟
Rebuild database هم کردم درست نشد
DLC رو پاک کن دوباره بزن دان شه ؟ به نظرم مودمت رو یه ریست بده #_#
نمیدونم چرا اینطوری شده . میخوای یه بازی که رو دستگاهته بازی نمیکنی رو پاک کن ببین فضایه بیشترکمکی میکنه یا نه؟

دوستان کسی اینجا بازی بتمن ، بازی نکرده یا کنسولشو آپدیت کرده باشه که جواب این سوالات منو بدونه؟

سلام منم دیروز بازی بتمن رو اجرا کردم ولی برخلاف تصورم نصب اولیه خیلی زود انجام شد . وقتی رفتم تو بازی وارد بخش story شدم همون پنجره اومد و گقت منتظر بمونید. حدودا 20 دقیقه منتظر موندم تا نصب کامل شد و بعد بدون مشکل وارد بازی شدم و هیچ مشکلی ندیدم درضمن با این حال درایو دسگاه تا حدود 10 دقیقه بعد همچنان مشغول چرخش بود و بعد خاموش شد. اگه برا شمام اینجوریه مشکلی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or