هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام خدمت دوستان
اگه میشه منو راهنمایی کنید
من بازی ویچر رو گرفتم و میخام آبدیتش کنم
چجوری میتونم از کامبیوتر دانلود کنم و به کمک برنامهPSX انتقال بدم چون دفه قبل هر چی تست کردم نتونسم دستگاه رو به کامبیوتر وصل کنم
در ضمن کامبیوترم رو با لن وصل کردم و ps4رو با وای فای لطفا اگه میشه به صورت کامل راهنمایی کنید
در ضمن تو تابیک مربوطه نوشتم کسی واسه جواب نبود اگه میشه اینجا کارم رو راه بندازید
با تشکر

سلام خدمت دوستان
اگه میشه منو راهنمایی کنید
من بازی ویچر رو گرفتم و میخام آبدیتش کنم
چجوری میتونم از کامبیوتر دانلود کنم و به کمک برنامهPSX انتقال بدم چون دفه قبل هر چی تست کردم نتونسم دستگاه رو به کامبیوتر وصل کنم
در ضمن کامبیوترم رو با لن وصل کردم و ps4رو با وای فای لطفا اگه میشه به صورت کامل راهنمایی کنید
در ضمن تو تابیک مربوطه نوشتم کسی واسه جواب نبود اگه میشه اینجا کارم رو راه بندازید
با تشکر
اگه آنتی ویروس نود داری همه آپشنهاشو دیسبل پرمنتالی کن و محدودیت زمانی نذار.اگه آنتی ویروس دیگه داری باید همه آپشناشو + فایروال ویندزو رو دیسیبل کنی دیگه
بعد psx رو با run as admin اجرا کن و وقتی کادر پورت و چ ر و ک س ی باز شد استارت رو نزن.همینجا برو تو کنسول و ای پی و پورت داخل کادر رو سِت کن ولی next رو نزن.اینجا برو تو سیستم و و استارت رو بزن.اگه اروری نداد برو تو کنسول و next رو بزن.اگه تست رو درست زد و اوکی بود بقیه چیزا حله.حالا بری ادامه دانلودو که بزنی داخل psx لینکا به نمایش درمیان.برای من اینطوریه که یه دانلود دو لینک داخل Psx میده که هردوش یکیه و فرقی نمیکنه.وقتی دوتا لینک داد نگی هردورو دانلود کنم.ببین اگه اسماشون یکی بود دانلود نکن .برا من دو لینک میده هر دانلود رو
==============
دوستان این تنظیمات صدا باید رو چی باشه؟فرقشون چیه؟

محمد جان واسه دانلود پلاس لازم نیست پلاس واسه آنلاین بازی کردنه و یه سری بازیها که با پلاس میشه رایگان بازی کرد دمو هم که اگه اینترنت خوب داری و حجم اضافی واسه امتحان و تست یه سری بازیهاست که زیاد جالب نیست دانلودش دمو دستینی و مترو و کرو و چند تا دیگه هستش به نظرم گرفتن بازی بهتر باشه تا دمو های یه ساعته بازیها با اون حجم زیادشون

مرسی از راهنماییت
میشه دموها رو با PC دانلود کرد و ریخت رو کنسول با PSx ؟؟

مطمئن باشید سونی آپدیت میده و همه رو از کار میندازه. مگر اینکه رو همین آپدیت های پایین تا آخر باقی بمونید که در اون صورت باید قید بازی های جدید رو زد! سونی هک کبری رو ps3 رو عملا بی مصرف کرد این که کاری نداره براش!

دوستان من امروز بازی batman arkham knight شروع کردم به بازی ، ولی تا بازی شروع میشه ۱ مرحله installing game data میاد که حدود ۲۰ دقیقه طول کشید تا تموم شد !!! این طبیعی هستش؟! برای شما هم همینجوری بود ؟! ( این با اون نصب اول که دیسک میزاری بازی روی هارد نصب میکنه فرق میکنه) .

مشکل دوم هم تو همین بازی بتمن هستش ، بعضی از جاهای بازی که میرسم ، ۱ ماموریتهای جانبی هست که عکس سر بتمن یا عکس گلوله هستش اونجاها هم که میرسم میگه game installing inprogress ! این مشکل از چی هستش ؟!

مشکل سوم هم شبیه همینا هستش ! امروز که آپدیت 2.71 خواستم نصب کنم ، سریع دانلود شد ولی بعدش موقع preparing to install کلی طول کشید ! ولی بعدش که دستگاه ریست شد دیگه نصب شد و دستگاه بالا اومد و همه چیز اکی بود ، غیر از ۲ مورد بالا که برام عجیب بود

جهت اطلاع دوستان بگم که مدل 1TB یا Ultimate Player Edition قیمتش همون قیمت نسخه 500GB هست و نسخه 500GB قیمتش 50 دلار ارزون تر نسبت به قبل باید بشه. 24 تیر این کنسول تو اروپا و آمریکا منتشر شده و نسخه UK یک PS TV و Destiny هم همراهش داره. ولی خوب میدونیم که یک عده از خدا بی خبر اجازه نمیدن اون محتوای اضافه هیچوقت دست ما برسه و به هیچ وجه این کنسول با قیمت فعلی تو ایران عرضه نمیشه! 1% فکر کن بتونی به اینا حالی کنی که قمیتش نباید با قمیت 500 گیگابایتی قدیم فرقی کنه!

یه سوال ..
من الان رو کنسولم 90گیگ حجم خالی دارم ولی نمیتونم dlc second assault رو که کلا حجمش 10 گیگ هم نمیشه دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟~x(
میزارم واسه دانلود تا حدود 40% preparing to download میره ولی باز دوباره میاد از صفر شروع میکنه .

جهت اطلاع دوستان بگم که مدل 1TB یا Ultimate Player Edition قیمتش همون قیمت نسخه 500GB هست و نسخه 500GB قیمتش 50 دلار ارزون تر نسبت به قبل باید بشه. 24 تیر این کنسول تو اروپا و آمریکا منتشر شده و نسخه UK یک PS TV و Destiny هم همراهش داره. ولی خوب میدونیم که یک عده از خدا بی خبر اجازه نمیدن اون محتوای اضافه هیچوقت دست ما برسه و به هیچ وجه این کنسول با قیمت فعلی تو ایران عرضه نمیشه! 1% فکر کن بتونی به اینا حالی کنی که قمیتش نباید با قمیت 500 گیگابایتی قدیم فرقی کنه!

داداش فکر کنم اشتباه میکنی..کنسول 1 ترا 50 دلار از 500 گیگ گرونتره..الان 500 گیگ 400 دلاره و 1 ترا 450 دلار..الان دارن 500 گیگو حدود 1350 میفروشن و 1 ترا رو هم 1550..که این تفاوتشونم بخاطر همون 50 دلاره..

سلام.
من زمانی که کنسول رو خریدم همینطوری الکی یه اکانت آفلاین ساختم و دیگه حواسم نبود اکانت psn بسازم و خلاصه هرچی تروفی داشتم رو اون اکانتم مونده.راهی هست که بتونم تروفی هارو به اکانت psn انتقال بدم؟
مرسی

بچه ها من اووومدم با یه PS4 زبون بسته ی بدون اکانت PSN:d
می خوام اکانت بسازم براش گفتم بپرسم ببینم چه اکانتی روش بسازم بهتره؟ منظورم رجنه مررررررررررسی
و یه مطلب دیگه رجن دستگاهو از کجا بفهمم؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or