Maxxxx
کاربر سایت
خب این وقتی نمیشه انلاین بازی کنی به چه درد میخوره؟ برو همون اکانت های شیرینگ افلاین رو بخر
خب این وقتی نمیشه انلاین بازی کنی به چه درد میخوره؟ برو همون اکانت های شیرینگ افلاین رو بخر
ظاهرا که مشکلی ندارهpsn دوباره دچار مشکل شده ؟؟؟
واسه من استورو باز نمیکنه
اخ اره یادم رفت بگم . NTFS رو ولی ساپورت نمیکنه D:الان تو کنسول دیدم exFAT هم ساپورت میکنه. خیلی خوبه خیالم راحت شد!
اگه آنتی ویروس نود داری همه آپشنهاشو دیسبل پرمنتالی کن و محدودیت زمانی نذار.اگه آنتی ویروس دیگه داری باید همه آپشناشو + فایروال ویندزو رو دیسیبل کنی دیگهسلام خدمت دوستاندر ضمن تو تابیک مربوطه نوشتم کسی واسه جواب نبود اگه میشه اینجا کارم رو راه بندازید
اگه میشه منو راهنمایی کنید
من بازی ویچر رو گرفتم و میخام آبدیتش کنم
چجوری میتونم از کامبیوتر دانلود کنم و به کمک برنامهPSX انتقال بدم چون دفه قبل هر چی تست کردم نتونسم دستگاه رو به کامبیوتر وصل کنم
در ضمن کامبیوترم رو با لن وصل کردم و ps4رو با وای فای لطفا اگه میشه به صورت کامل راهنمایی کنید
با تشکر

محمد جان واسه دانلود پلاس لازم نیست پلاس واسه آنلاین بازی کردنه و یه سری بازیها که با پلاس میشه رایگان بازی کرد دمو هم که اگه اینترنت خوب داری و حجم اضافی واسه امتحان و تست یه سری بازیهاست که زیاد جالب نیست دانلودش دمو دستینی و مترو و کرو و چند تا دیگه هستش به نظرم گرفتن بازی بهتر باشه تا دمو های یه ساعته بازیها با اون حجم زیادشون
خب نمیشه دمو رو با کامپیوتر دانلود کرد و ریخت رو کنسول؟
جایی واسه دانلود هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
جهت اطلاع دوستان بگم که مدل 1TB یا Ultimate Player Edition قیمتش همون قیمت نسخه 500GB هست و نسخه 500GB قیمتش 50 دلار ارزون تر نسبت به قبل باید بشه. 24 تیر این کنسول تو اروپا و آمریکا منتشر شده و نسخه UK یک PS TV و Destiny هم همراهش داره. ولی خوب میدونیم که یک عده از خدا بی خبر اجازه نمیدن اون محتوای اضافه هیچوقت دست ما برسه و به هیچ وجه این کنسول با قیمت فعلی تو ایران عرضه نمیشه! 1% فکر کن بتونی به اینا حالی کنی که قمیتش نباید با قمیت 500 گیگابایتی قدیم فرقی کنه!