هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من امروز این بازی بتمن شروع کردم ، اولش که بازیو شروع کردم .۱ installing game data داشت که حدود ۲۰ دقیقه طول کشید ! ( جدا از اون موقعی که دیسک بازیو میزارید و روی هارد نصب میکنه ) این طبیعی هستش ؟! بعدش هم این leader board اجباری هستش ؟! بتید حتمأ موقع بازی به اینترنت وصل باشیم تا این leader board آپدیت بشه ؟!

setting ها رو به حالت اولیه برمیگردونه . سعی کن قبل از این استفاده ها یه Backup بگیری از کنسول

همچین چیزی نداشتیم و نداریم و نخواهیم داشت
از رویه video player نمیشه بازی رو مورده بررسی به اون نحوی که میگی قرار داد /
چون با ساپورت سونی که حرف زدم برای سوال در مورد اینکه لول اپ که توی لست میکنم (مولتی) سیو نمیشه گفت ریستور ستینگ رو بزن

پیشنهاد میکنم در صورتی که اطلاعات کافی ندارید اضهار نظری نکنید. فقط کافی هست از دوستانی که ساکن خوزستان هستند بپرسید. متشکرم.

کسی نمیگه ماست من ترشه
خیلی مورد پیش اومده که آیدی هک کریت کردن و دادن دست مشتری یا بازی طرف قفل شده و در آخر هم میندازند گردن کم تجربگی player
این مورد های کپی دیتا داستانی شده واس خودش هرکی ساز خودشو میزنه و طرح هایی واس فروشش داده و پول های هنگفتی از بازیکنا میگیرند
حالا شما هم برای دوستان بریزید ما از اول اورجینال باز بودیم و خواهیم ماند...

Last edited by a moderator:
چون با ساپورت سونی که حرف زدم برای سوال در مورد اینکه لول اپ که توی لست میکنم (مولتی) سیو نمیشه گفت ریستور ستینگ رو بزن
یعنی قسمت single بازی Save نمیشه؟

دوستان من امروز این بازی بتمن شروع کردم ، اولش که بازیو شروع کردم .۱ installing game data داشت که حدود ۲۰ دقیقه طول کشید ! ( جدا از اون موقعی که دیسک بازیو میزارید و روی هارد نصب میکنه ) این طبیعی هستش ؟! بعدش هم این leader board اجباری هستش ؟! بتید حتمأ موقع بازی به اینترنت وصل باشیم تا این leader board آپدیت بشه ؟!
فقط نصب اولیه تند هست. ممکنه نصبه کلی طول بکشه
Leader board خب امتیاز شما باید با بقیه Player ها ثبت و مقایسه بشه. طبیعتا بایستی به نت وصل بشی !

متوجه نمیشم منظورت از نسخه معمولی چی هست
نسخه پلاس یه حالت دمو داره . نسخه تکمیل هم که کامل هست D:
تو نسخه کامل که نقشه هند نیست فقط. norway - japan و ... چندتا هست کلا
تعداده ماشینهای نسخه پلاس هم اصلا با نسخه کامل و به علاوه dlc ها قابل مقایسه نیست . کلا این نسخه دمو هست
منظورم نسخه اصلیی هست که خیلی وقته اومده و همه بازی میکنن الآن و همش براش آپدیت میاد و الآنم آپدیت نیم گیگی اومده و آیکونشم داخل استور قرمز هست ولی این نسخه پلاس زرد هست
کلا دو تا درایور کلاب داریم دیگه.یکی نسخه پلاس(حالا دمو یا فول) یکی هم نسخه غیر پلاس و معمولی دیگه.میگم اینا یکین یا تغییراتی دارن.اگه فرق میکنن تغییرات نسخه پلاس نسبت به این نسخه چیه؟
من احساس میکنم نسخه درایور کلاب پلاس همون درایور کلاب معمولیه فقط برا پلاس دارها ارائه شده.درسته؟

منظورم نسخه اصلیی هست که خیلی وقته اومده و همه بازی میکنن الآن و همش براش آپدیت میاد و الآنم آپدیت نیم گیگی اومده و آیکونشم داخل استور قرمز هست ولی این نسخه پلاس زرد هست
کلا دو تا درایور کلاب داریم دیگه.یکی نسخه پلاس(حالا دمو یا فول) یکی هم نسخه غیر پلاس و معمولی دیگه.میگم اینا یکین یا تغییراتی دارن.اگه فرق میکنن تغییرات نسخه پلاس نسبت به این نسخه چیه؟
من احساس میکنم نسخه درایور کلاب پلاس همون درایور کلاب معمولیه فقط برا پلاس دارها ارائه شده.درسته؟
این دوتا بازی یکی هست
نسخه پلاس دمو نسخه کامل هست
جدا و متفاوت و جدید نیستن !!!
بله این نسخه برا پلاس دارا عرضه شده

rocket-league.jpg

این بازی برای plus رایگانه خیلی بازی باحالیه بنظرم حداقل ارزش یه بار تجربه رو داره حتما دانلودش کنین .

سلام دوستان من پى اس فورم رو حدود ى ماه پيش خريدم و امروز فهميدم که روش نوشته cuh 1000a ah مى خواستم بدونم چه محدوديت ها و بدى هايى داره ؟خيلى ناراحتم :(

سلام دوستان من پى اس فورم رو حدود ى ماه پيش خريدم و امروز فهميدم که روش نوشته cuh 1000a ah مى خواستم بدونم چه محدوديت ها و بدى هايى داره ؟خيلى ناراحتم :(
هیچی

آقا برای بکاب گیری از سیوها باید فلش fat32 نصب کنیم؟ فقط همین فرمت رو ساپورت میکنه؟
بله -

یعنی قسمت single بازی Save نمیشه؟

فقط نصب اولیه تند هست. ممکنه نصبه کلی طول بکشه
Leader board خب امتیاز شما باید با بقیه Player ها ثبت و مقایسه بشه. طبیعتا بایستی به نت وصل بشی !
نه دیگه بخش مولتی
فکر کنم دلیلش این باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or