هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام اقا یه سوال مبتدیانه داشتم من دارم یه چندتا بازی دست دوم از یکی میخرم اقا احتمال اینکه بازی وسطش به مشکل بخوره هست ؟یا اگه اجرا بشه دیگه مشکلی نخواهد داشت؟

سلام اقا یه سوال مبتدیانه داشتم من دارم یه چندتا بازی دست دوم از یکی میخرم اقا احتمال اینکه بازی وسطش به مشکل بخوره هست ؟یا اگه اجرا بشه دیگه مشکلی نخواهد داشت؟

اگر دیسک ها خط عمیق نداشته باشه مشکلی به وجود نمیاره. اجرا کردن بازی ملاک نیست روی دیسک را نگاه کن اگر خط عمیق داشت احتمال اینکه در بخشی از بازی مشکل پیدا کنی هست.

دوستان دستگاه من از Primary در اومده.وقتی هم میزنم Activate as primary ps4 میگه یه جا دیگه اکتیو کردی در صورتی که نکردم.
راه حل چیه؟

احتمالا پسوردتون لو رفته
اول پسورد عوض كنيد بعد بريد تو سايت سوني دي اكتيو كنيد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

احتمالا پسوردتون لو رفته
اول پسورد عوض كنيد بعد بريد تو سايت سوني دي اكتيو كنيد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
الان هم ایمیل رو عوض کردم هم پسورد رو.اما از سایت سونی نمیتونم دی اکتیو کنم.میگه فقط از دستگاه میتونی دی اکتیو کنی. در صورتی که اصن رو دستگاه دی اکتیو هست.من میخوام اکتیوش کنم

دوستان من با این Media Player مشکل دارم فایل های فیلم و mkv رو میتونم ببینم (همه تو فولدر هستن) اما نمیشه mp3 رو پلی کرد درواقع اصلا فایل های اهنگ و mp3 رو پیدا نمیکنه درصورتی که باید mp3 هم ساپورت بشه یه بار پاکش کردم دوباره دانلود کردم مشکل از کجاست ؟

با سلام به دوستان
ظاهرا بازی فیفا 2016 هم داره عرضه میشه در اواخر تابستون
سه تا نسخه براش اومده
نسخه معمولی و دلوکس و سوپر دلکوس
قیمتهاش هم بیست دلار فرق بین هر کدومشون هست
سوالم اینه از کجا میشه فهمید هر نسخه چه ویژگیهایی داره؟
و کلا چرا بین برخی نسخه ها دو برابر اختلاف قیمت هست؟
واقعا تو نسخه سوپر دلوکس چی هست که باید صد دلار باشه؟
و اینکه اگر ما تو استور امریکا باشیم یعنی همین اکانتی که برای پی اس ان ساختیم اگر هر بازی برای دانلود یا خرید باشه رو میتونیم استفاده کنیم و دیگه نگرن ریجن و مسایل غیره نباشیم؟
با تشکر

دوستان مشکلی نیست در طول شیانه روز ساعت های طولانی کنسول تو حالت rest mode باشه ؟

نه مشکلی نیست فقط مصرف برق کنسول بیشتر میشه و اگر هم خونتون برق زیاد قعط و وصل میشه سعی کن توی این حالت نزاری!

- - -ویرایش - - -

با سلام به دوستان
ظاهرا بازی فیفا 2016 هم داره عرضه میشه در اواخر تابستون
سه تا نسخه براش اومده
نسخه معمولی و دلوکس و سوپر دلکوس
قیمتهاش هم بیست دلار فرق بین هر کدومشون هست
سوالم اینه از کجا میشه فهمید هر نسخه چه ویژگیهایی داره؟
و کلا چرا بین برخی نسخه ها دو برابر اختلاف قیمت هست؟
واقعا تو نسخه سوپر دلوکس چی هست که باید صد دلار باشه؟
و اینکه اگر ما تو استور امریکا باشیم یعنی همین اکانتی که برای پی اس ان ساختیم اگر هر بازی برای دانلود یا خرید باشه رو میتونیم استفاده کنیم و دیگه نگرن ریجن و مسایل غیره نباشیم؟
با تشکر

نسخه معمولی که تکلیفش روشنه!
اون 2 تا نسخه رو هم ببین ارزش پول بیشتر دادن داره یا نه

[h=3]FIFA 16 DELUXE EDITION**[/h]
The FIFA 16 Deluxe Edition includes the full game plus:

• 40 FIFA Ultimate Team Premium Gold Packs (delivered two per week for 20 consecutive weeks
  • A Five (5) match FUT Loan Player item of Lionel Messi
  • Two (2) brand new EA SPORTS Football Club Celebrations – The “KO” and the “Bailando Robot”

[h=3]FIFA 16 SUPER DELUXE EDITION***[/h]
The FIFA 16 Super Deluxe Edition includes the full game plus:

• 40 FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold Packs (delivered one a week for 40 consecutive weeks)
  • Five (5) match FUT Loan Player items of Lionel Messi, Sergio Agüero, and Thibaut Courtois
  • Two (2) brand new EA SPORTS Football Club Celebrations – The “KO” and the “Bailando Robot”

- - -ویرایش - - -

دوستان به کنسول میشه از این USB هاب های ارزون بازار رو وصل کرد؟ یعنی جواب میدن؟

برای چه کاری وصل کنی؟

اگه برای شارژ دسته میخوای وصل کنی درست شارژ نمیکنه و باید دسته رو مستقیم وصل کنی

نسخه معمولی که تکلیفش روشنه!
اون 2 تا نسخه رو هم ببین ارزش پول بیشتر دادن داره یا نه
دوست عزیز
به انگلیسی بود که دیگه اینجا نمیپرسیدم
کلا از اون لینک چیزی متوجه نشدم که جریان چیه؟
اگر کسی میدونه اون مطلب چیه یه توضیح مختصر بده

دوست عزیز
به انگلیسی بود که دیگه اینجا نمیپرسیدم
کلا از اون لینک چیزی متوجه نشدم که جریان چیه؟
اگر کسی میدونه اون مطلب چیه یه توضیح مختصر بده

خلاصه بگم چیز خاصی اضافه نمیکنه و بیشتر موبوط به قسمت
FIFA Ultimate Team هست!
مثلا توی نسخه دیلاکس اجازه میده توی 5 تا بازی با Messi توی Fifa Ultimate Team بازی کنی و توی نسخه سوپر دیلاکس اجازه میده توی 5 تا بازی از اینها استفاده کنی
Lionel Messi, Sergio Agüero, and Thibaut Courtois
2 تا باشگاه منتخب توی این نسخه ها وجود داره که توی نسخه معمولی نیست!

در کل نمیدونم چقدر قسمت Fifa Ultimate Team برات مهمه ولی اگه خیلی مهم هم باشه بازم به نظرم ارزش این همه پول اضافه دادن رو نداره!

- - -ویرایش - - -

با تشکر

شما فقط به استور که ساختی دسترسی داری و اگه رجین اکانت یک باشه فقط به استور رجین 1 دسترسی پیدا میکنی و طبیعتا هر بازی یا برنامه ای بخرید یا دانلود کنید بدون مشکل براتون کار میکنه!

حالا اگه یه اکانت رجین 2 هم داشتین و خواستین از بازی های اکانت رجین یک استفاده کنید باید پرایمری کنید که توی سایت آموزشش هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or