MOEINCREED
کاربر سایت
سلام اقا یه سوال مبتدیانه داشتم من دارم یه چندتا بازی دست دوم از یکی میخرم اقا احتمال اینکه بازی وسطش به مشکل بخوره هست ؟یا اگه اجرا بشه دیگه مشکلی نخواهد داشت؟
سلام اقا یه سوال مبتدیانه داشتم من دارم یه چندتا بازی دست دوم از یکی میخرم اقا احتمال اینکه بازی وسطش به مشکل بخوره هست ؟یا اگه اجرا بشه دیگه مشکلی نخواهد داشت؟
دوستان دستگاه من از Primary در اومده.وقتی هم میزنم Activate as primary ps4 میگه یه جا دیگه اکتیو کردی در صورتی که نکردم.
راه حل چیه؟
الان هم ایمیل رو عوض کردم هم پسورد رو.اما از سایت سونی نمیتونم دی اکتیو کنم.میگه فقط از دستگاه میتونی دی اکتیو کنی. در صورتی که اصن رو دستگاه دی اکتیو هست.من میخوام اکتیوش کنماحتمالا پسوردتون لو رفته
اول پسورد عوض كنيد بعد بريد تو سايت سوني دي اكتيو كنيد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستان مشکلی نیست در طول شیانه روز ساعت های طولانی کنسول تو حالت rest mode باشه ؟
با سلام به دوستان
ظاهرا بازی فیفا 2016 هم داره عرضه میشه در اواخر تابستون
سه تا نسخه براش اومده
نسخه معمولی و دلوکس و سوپر دلکوس
قیمتهاش هم بیست دلار فرق بین هر کدومشون هست
سوالم اینه از کجا میشه فهمید هر نسخه چه ویژگیهایی داره؟
و کلا چرا بین برخی نسخه ها دو برابر اختلاف قیمت هست؟
واقعا تو نسخه سوپر دلوکس چی هست که باید صد دلار باشه؟
و اینکه اگر ما تو استور امریکا باشیم یعنی همین اکانتی که برای پی اس ان ساختیم اگر هر بازی برای دانلود یا خرید باشه رو میتونیم استفاده کنیم و دیگه نگرن ریجن و مسایل غیره نباشیم؟
با تشکر
دوستان به کنسول میشه از این USB هاب های ارزون بازار رو وصل کرد؟ یعنی جواب میدن؟
دوست عزیز
به انگلیسی بود که دیگه اینجا نمیپرسیدم
کلا از اون لینک چیزی متوجه نشدم که جریان چیه؟
اگر کسی میدونه اون مطلب چیه یه توضیح مختصر بده
و اینکه اگر ما تو استور امریکا باشیم یعنی همین اکانتی که برای پی اس ان ساختیم اگر هر بازی برای دانلود یا خرید باشه رو میتونیم استفاده کنیم و دیگه نگرن ریجن و مسایل غیره نباشیم؟
با تشکر
برای وصل کردن فلش، اداپتر هدست وایرلس، سیم کنترولر و....برای چه کاری وصل کنی؟
اگه برای شارژ دسته میخوای وصل کنی درست شارژ نمیکنه و باید دسته رو مستقیم وصل کنی