؟رو پلی 4 نوشته
Made to use in japan.
Made in china fox
مشکلی نداره؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
؟رو پلی 4 نوشته
Made to use in japan.
Made in china fox
مشکلی نداره؟
سوالت جوابی نداره D:؟
1. این یه چیزی هست که بسته به خودت داره . میخوای با bundle همراه بازی بخری یا خودش رو ... کلا بستگی به خودت داره .سلام به دوستان
منم قصد کوچ کردن به ps4 دارم نسل قبلی به خاطر مشکلاتXbox 360وخرابیاش مجبور شدم 3 بار این دستگاه بخرم این دفعه می خوام ps4 بگیرم آگه تا الآن هم نگرفتم میترسیدم بلای نسل قبلی به سرم بیاد
حالا 3 تا سوال دارم
1.به نظر شما الآن موقع مناسبی واسه خریده یا نه؟ (با توجه به کالکشنایی که داره میادو منم بازیشون نکردم وهمچنین خرابیهای ps4)
2.ps سفید زیباتره یا مشکی؟
3.الان می تونم بازی هارو با pc دانلود کنم و بعد خریدps4 و خرید بازی دانلودی با نرم افزار انتقال بدم؟
ممنون از شما
تورو خدا يكي كمك كنه كنسولو تازه ميخوام پلاسشو فعال كنم ولي اطلاعات كرديت كارتو ادرس ميخواد چيكار كنم راهنمايي كنيد لطفا
میخاین یه ریبلد کنید هاردو اونم فول شاید فرجی شهگفتم مثال ps3 رو نزنم ممکنه دوستان یکم گیج شن
بله زمانی که پلی 3 من فریز میکرد بعضی وقتا موقع خاموش شدن همون 3 تا بیپ رو میزد .
یادمه اخرین بار کنسول روشن بود برق رفتفک کنم از اون موقع این طور شده .
نه چ ایرادی خودم همین کارو میکنم
پلاس مجانی نیستتورو خدا يكي كمك كنه كنسولو تازه ميخوام پلاسشو فعال كنم ولي اطلاعات كرديت كارتو ادرس ميخواد چيكار كنم راهنمايي كنيد لطفا
کد رو وارد میکنی بازی رو دانلود میکنی از کنسول من که سمت این چیزا نمیرم با این سرعت اینترنت بعدش 44 گیگم باید دانلود کرد دیتارو جدا بخره ادم بازم میشه ولی بازم بصرفه نیست بعد بازیو نمیشه فروخت , خودم تلو فیزیکی ریجن 1 رو خریدم چند وقت پیش 90 .دوستان داستان اين كد هاي بازي كه ٦٠ ت ميفروشن چيه؟
مثلا tlou رو ٦٠ ميدن
نورش قط میشهبعد چطور متوجه میشین فول شارژ شده؟(بدون روشن کردن کنسول میگم.همینطوری که داخل شارژ هست)
سلام از دوستان مي تونه کسي سايتي را معرفي کنه که تاريخ ساخت شماره سريالهاي مختلف ps4 را معرفي کنه
با همون توی جعبه هم میشه صحبت کرد. چون mic داره.سلام می خواستم بدونم من اگه بخوام تو بازی های مثل cod و destiny با بقیه آنلاین صحبت کنم . میتونم از هندزفری تو جعبه دستگاه استفاده کنم یا باید هدست گلد سونی بگیرم ؟ با توجه به قیمتش ارزش خرید داره واسه آنلاین صحبت کردن یا مورد های دیگه هم هست. ممنون