هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مثلا چه اطلاعات اشتباهی میدن؟
دست و پا شکسته بهت توضیح داد اون بنده خدا
دیجیتالی یا باید اکانت قانونی بخری(دلار 3400) که همون پول دیسک پلمپ درمیاد/یا باید اکانت کردیت هک شده بخری که درمیاد 100 تومن(بعد از یک ماه بن یا ساسبن میشه)
البته خود اینا داستان دارن،که توضیحش خیلیه برای اینجا
شما بهترین راهت اینه،دیسک دست دوم بخری(هر بازی با 1 ماه تاخیر)،هم بصرفه تره هم دردسرهای دیجیتالیو نداری(از یکی اکانت بخر-از یکی دیتا-نصبش و...)

سلام آدمین و دوستان عزیز من تازه یه دسته دیگه برا ps4 خریدم که بتونم فوتبال دو نفره بازی کنم ولی بلد نیستم که دسته هم زمان با هم روشن کنم که داخل بازی دو دسته رو با هم بخونه. دوستان عزیز لطفا کمک کنین یه آموزشی چیزی بهم بدین تشکر.

داشتم با یه عرب فیفا بازی میکردم 4-0 نیمه اولو بردم ازش نیمه دوم تا آخر بازی فقط فحش خواهرو مادر داشت نثارم میکرد به انگلیسی البته ! خیلی اعصابم بهم ریخت ولی با این وجود در مجوع 6-0 بردمش ... هیچ راهی نیستش اینجور آدمارو ریپورت داد سونی کلا بنشون کنه ؟

همین نتیجه از صدتا فحش براش بدتر بود ;)

سلام آدمین و دوستان عزیز من تازه یه دسته دیگه برا ps4 خریدم که بتونم فوتبال دو نفره بازی کنم ولی بلد نیستم که دسته هم زمان با هم روشن کنم که داخل بازی دو دسته رو با هم بخونه. دوستان عزیز لطفا کمک کنین یه آموزشی چیزی بهم بدین تشکر.

سلام...
برای اولین بار باید کنترلر رو با کایل به دستگاه وصل کنید .

• Like
Reactions: rezagoli
سلام
ببخشید دوستان کنسول های ریجن 3 و ژاپن که گفته میشه جای دکمه های X , O برعکسه
فقط در منو برعکسه یا در بازی هم برعکسه ؟؟؟
فقط تو منو اینطوری هست. از قدیم العیام japan - china و کلا کشورهای asian این تیپی عادت داشتن ...

به علاوه اونی که دوستمون گفت هر دسته در واقع به یه Profile هم sign in و وصل میشه .برای همین دسته دوم یا باید guest log in بشه یا یه پروفایل دیگه log in بشه.

سلام موقع آنلاین بازی کردن با ps4 چه مقدار حجم کم میشه ؟
بستگی به بازیش داره خیلی
از 5 میشه دیگه تا نهایتا خیلی ببره متوسطه 50 . معمولا خیلی کم هستند

یعنی بازی های دیسکی باید بعد از نصب روی هارد باز دیسک رو بزاری بعد اجرا بشه؟
یعنی بدون گذاشتن دیسک بازی کار نمیکنه؟
خیر بدون Disc کار نمیکنه. باید حتما باشه.

آقا یکی اینارو بگیره یه سریا همش از دم اطلاعات اشتباه به ملت دارن میدن :d
دیجیتالی یا باید اکانت قانونی بخری(دلار 3400) که همون پول دیسک پلمپ درمیاد/یا باید اکانت کردیت هک شده بخری که درمیاد 100 تومن(بعد از یک ماه بن یا ساسبن میشه)
شما بهترین راهت اینه،دیسک دست دوم بخری(هر بازی با 1 ماه تاخیر)،هم بصرفه تره هم دردسرهای دیجیتالیو نداری(از یکی اکانت بخر-از یکی دیتا-نصبش و...)
مطمئنید? بن میشه? ولی در کل فکر کنم اگه بخوام psn card بگیرم مثلا 50$ 180 تومن در میاد بعد برم یه بازی مثل ویچر و که فک کنم 49$ بود تو psn shop بگیرم خوب به صرفه تره دیگه ?نیست? برای دانلود دیتا هم میشه مواقعی که نت مجانیه بازی رو دانلود کزد که اونم 4 5 روز بیشتر طول نمیکشه 1 2 روز با گرفتن بازی با سفارش از سایت ها فاصله داره
ولی دیگه نمیشه بازی رو فروخت دیگه ? فکر کنم برای بازی هایی که ادم میخواد نگه داره به صرفه تر باشه
اگه جایی رو اشتباه میگم بگید تا متوجه بشم :d(زیاد اشنا نیستم با این چیزا)
در مورد دیسک دسته دوم خوب مشکل این هست که من تو شهرستان هستم و اگه بخوام دسته دو بگیرم خودم نمیتونم دیسک رو ببینم که بدونم سالمه یا نه

سلام...
برای اولین بار باید کنترلر رو با کایل به دستگاه وصل کنید .

دوست عزیز همین کارو کردم ولی بلد نیستم که دو نفره بازی کنم! مگه نباید برای دو نفره بازی کردن هر دو دسته روشن بشه لطفا یه آموزش جامعه بزارید بازم تشکر

بازی دائم دیجیتالی 90 تومنه و بازی دیسکی 250 تومنه
بازی دیسکی رو باید نصب کنی و از روی دیسک اجرا کنی !
بازی دیسکی رو میتونی بعدا بفروشی اما حدودا باید نصف قیمت خرید بدی
بازی دیجیتالی رو یبار برات نصب میکنن و دیگه کار اضافه ای نداره اگر هم هاردت پر شد میتونی هاردت رو عوض کنی و نیازی نیست بازی ها رو پاک کنی
بعلاوه بعضی از بازی های دیجیتالی رو بصورت لایسنس زمانی میفروشن مثلا 25 تومن میدی یه بازی رو بصورت دیجیتالی نصب میکنن و تا یک ماه میتونی بازیش کنی و بعدش دیگه اجرا نمیشه . . .
بعلاوه بازی های دیجیتالی نصب پایرت هم داره که 40-50 تومن هست . . .
خودت باید ببینی کدوم یکی برات بهتره . . .

پایرت چیه؟
من دنبال بازی دیجیتالی هستم.بازیی که هروقت خودم خواستم پاکش کنم نه اینکه خودش منقضی بشه.تو اکانت خودمم بازی کنم.چی بگیرم؟
اگه سایتی سراغ داری واسم پخ میکنی؟ممنون

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال دیگه.برا خرید رجین 3 اینو نوشته: CUH-1106A
ینی چی؟ این چیو میرسونه؟

بعلاوه بعضی از بازی های دیجیتالی رو بصورت لایسنس زمانی میفروشن مثلا 25 تومن میدی یه بازی رو بصورت دیجیتالی نصب میکنن و تا یک ماه میتونی بازیش کنی و بعدش دیگه اجرا نمیشه . . .
بعلاوه بازی های دیجیتالی نصب پایرت هم داره که 40-50 تومن هست . . .
خودت باید ببینی کدوم یکی برات بهتره . . .
!!!!!!!!!
واقعا؟؟؟؟؟؟
نصب پاریت چیه؟؟؟
کی اون موقع لایسنس زمانی میفروشه؟؟؟
دوست عزیز من حرفه ای نیستم ولی اطلاعات شما از دم غلطه لطفا دیگران را گم راه نکیند

!!!!!!!!!
واقعا؟؟؟؟؟؟
نصب پاریت چیه؟؟؟
دوست عزیز من حرفه ای نیستم ولی اطلاعات شما از دم غلطه لطفا دیگران را گم راه نکیند

داداش بی زحمت اگه سایت خوب برا بازی دیجیتالی داری واسم پخ کن.ممنون

فقط تو منو اینطوری هست. از قدیم العیام japan - china و کلا کشورهای asian این تیپی عادت داشتن ...

به علاوه اونی که دوستمون گفت هر دسته در واقع به یه Profile هم sign in و وصل میشه .برای همین دسته دوم یا باید guest log in بشه یا یه پروفایل دیگه log in بشه.

بستگی به بازیش داره خیلی
از 5 میشه دیگه تا نهایتا خیلی ببره متوسطه 50 . معمولا خیلی کم هستند

خیر بدون Disc کار نمیکنه. باید حتما باشه.

ببخشید من اشتباهی درمورد این مطلب نظر دادم.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز همین کارو کردم ولی بلد نیستم که دو نفره بازی کنم! مگه نباید برای دو نفره بازی کردن هر دو دسته روشن بشه لطفا یه آموزش جامعه بزارید بازم تشکر

سلام . عزیز وقتی که داخل بازی هستی دسته دوم رو وصل میکنی و روشن میکنی بعد ازت میخواد یه یوزر براش انتخاب کنی. اگر درخواست نکرد خودت دکمه PS رو نگه دار و یه یوزر براش انتخاب کن . باید یه یوزر جز یوزر اصلی و اولیت باشه . بعد اوکی میشه . در واقع واس وصل کردن دسته دوم یه یوزر دوم هم میخوای

- - -ویرایش - - -

!!!!!!!!!
واقعا؟؟؟؟؟؟
نصب پاریت چیه؟؟؟

عزیز فکر کنم منظورشون اینه لایسنس بازی یا به عبارتی اکانت محتوای بازی رو برای مدتی میدن به شما مثل همون اجاره که به شدت توصیه میکنم این کار رو نکنید . به اشتراک گذاشتن اطلاعات اکانت باعث بن شدنتون میشه و کاملا غیر قانونی هست . کاری که این طور طرح ها انجام میدن و اطلاعات رو به چندین نفر میدن و روی چندین کنسول استفاده میکنن .

مطمئنید? بن میشه? ولی در کل فکر کنم اگه بخوام psn card بگیرم مثلا 50$ 180 تومن در میاد بعد برم یه بازی مثل ویچر و که فک کنم 49$ بود تو psn shop بگیرم خوب به صرفه تره دیگه ?نیست? برای دانلود دیتا هم میشه مواقعی که نت مجانیه بازی رو دانلود کزد که اونم 4 5 روز بیشتر طول نمیکشه 1 2 روز با گرفتن بازی با سفارش از سایت ها فاصله داره
ولی دیگه نمیشه بازی رو فروخت دیگه ? فکر کنم برای بازی هایی که ادم میخواد نگه داره به صرفه تر باشه
اگه جایی رو اشتباه میگم بگید تا متوجه بشم :d(زیاد اشنا نیستم با این چیزا)
در مورد دیسک دسته دوم خوب مشکل این هست که من تو شهرستان هستم و اگه بخوام دسته دو بگیرم خودم نمیتونم دیسک رو ببینم که بدونم سالمه یا نه
اگه میگم بن میشی بدون حداقل 2.3 تا اکانتم اینجوری شده
ویچر 59$ که میشه 210 تا 220
الان دیسکشو دارن میدن 190(همین الان)
وقتی میگم دیسک بهتره بوگو چشم،شهرستانم که هستی میتونی گیر بیاری،تو اون شهر فقط 1 دونه ps4 نیست که
تو ps4 هرزمینه ای سوال داشتی بپرس;)

داش چرا الکی حرف میزنی کی گفته 100 تومن باید بدی بعد یه ماه بن میشی؟اخه من نمیفهمم میخواید بگید مثلا شما پولدارید و 200 تومن براتون پول خورده ؟واقعا نیمدونم
من خودم ده تا بای ظرفیت دو دیجیتالی خردیم 70 تومن نزدیک 9 ماهه بعضی هاش هیچیشون نشده
اکانت تقلبی خب نخر مگه مجبوری هگ شده بخریم بعد بن شیم بد بگیم دیجیتالی خرابه:|
دست دوم دست دوم که میگید خدایی انقدر دردسر داره ادم پشیمون میشه یه ساعت اگهی بزنی که بازیتو میفروشی بعد سر قیمت چونه بزنی بعد تازه اگگگر مشتری پیدا شه نزدیگ 60 تومن حداقال ضرر دمیکنه طرف که میشه همون دیجتالی
بعدشم دست دوم هر بازی که نیست باید ویاسی این بازی که میخوای دست دومش پیدا شه با قیمت خوب تازه کلا اون بازیرو حق داره طرف جند ماه بازی کنه بعد بفروشه چون دیگه نمیخرن ازش دیر شه
دیجتالی همیشه طرف داره اگر هک نشده باشه مشکلی نداره :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or