هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان امروز دستگاه رو روشن کردم مستقیم وارد سیف مود میشه ریاستارت هم میکنم بازم وارد سیف مد میشه کسی میدونه مشکل چیه؟

- - -ویرایش - - -

دوستان امروز دستگاه رو روشن کردم مستقیم وارد سیف مود میشه ریاستارت هم میکنم بازم وارد سیف مد میشه کسی میدونه مشکل چیه؟

نمیدونم مشکل از چی بود ولی از تو سیف مود تنظیماتش رو ریاستارت کردم و درست شد

دوستان یه اگهی دیدم نوشته بود هک ps4
قیمت ولی نزده بود!!وای یعنی اگه بشه دیگه سی دی اورجینال قیمتش میره بالا؟انلاین دیگه بازی نمی کنن؟

it is fake ! هکی در کار نیست .
یحتمل همون قضیه شیرینگه .

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان این بلاک شدن بازیهای دیجیتالی فقط ظرفیت سوم رو بلاک میکنه یا کلا همه رو بلاک میکنه ؟ :-/

این سوالات رو اینجا بپرس :
http://forum.bazicenter.com/thread88989/
ولی تا جایی که میدونم ظرفیت 1 قفل میشه . ظرفیت 2 و 3 مشکل نداره مگر اینکه اکانت ها غیر قانونی و هکی باشن .

سلام دوستان
امکان اینکه بازی دیجیتالی ظرفیت دوم را بشه دوباره آپدیت کرد هست؟؟؟
من یه فیفا 15 دارم دیجیتالی و ظرفیت دوم بعد اینکه آخرین آپدیت را زدم بازی دیگه بالا نمیاد و ارور CE-74878 را میده و اینحور که تحقیق کردم باید دوباره بازی آپدیت بشه راهی هست بشه آپدیت بازی را پاک کنیم و دوبارهرنصبش کنیم؟؟؟؟
آقا میگن شیرینگ دو نفره رسمآ مشکله درواقع دو نفره نیست بلکه یک نفرست که رو دو کنسول شیر میشه (بنا بر خراب شدو و.... کنسول اول)
بالاخره یکی بیاد با منبع سیاست این شیرینگ و بگه ما که نفهمیدیم چی شد این وسط یکی میگه میشه یکی میگه نه یه منبع از خود سونی بزارید

آقا میگن شیرینگ دو نفره رسمآ مشکله درواقع دو نفره نیست بلکه یک نفرست که رو دو کنسول شیر میشه (بنا بر خراب شدو و.... کنسول اول)
بالاخره یکی بیاد با منبع سیاست این شیرینگ و بگه ما که نفهمیدیم چی شد این وسط یکی میگه میشه یکی میگه نه یه منبع از خود سونی بزارید

عزیزم این همه ادم میگن شرینگ دونفره مشکلی نداره شما گیر دادین من خودم 4 تا 5 ماه دارم استفاده می کنم مشکلی نداره
اونای که مشکل داشته از کریدیت کارت های هک شده استفاده می کردن که باعث بن شدن اکانت در بعضی موارد بن کنسول

عزیزم این همه ادم میگن شرینگ دونفره مشکلی نداره شما گیر دادین من خودم 4 تا 5 ماه دارم استفاده می کنم مشکلی نداره
اونای که مشکل داشته از کریدیت کارت های هک شده استفاده می کردن که باعث بن شدن اکانت در بعضی موارد بن کنسول

مسئله همینه " گیم وان " پس چرا مشکل خودره؟

خوب این گزینه mute کجا هست ؟؟؟
بستگی به بازی داره
من fifa ندارم
اما یه بازیهای مثل cod- bf اینا گزینه mute روی player ها داشت تک تک یا mute all کلی داشت.

یا اگه هدست زدی میتونی بزاری روی voice و صداش رو ببندی ... ( کلی قطع میشه.)

سلام.دوستان سوالی داشتم این بازی the old blood که تازه اومده چرا اینقدر قیمتش پایین هستش اکش 140 تومن هستش.قیمت جهانیش پایین هستش یا دلیله دیگه داره.چون هر بازی که اولش میاد بالایه 200 تومن هستش.تشکر.

سلام.دوستان سوالی داشتم این بازی the old blood که تازه اومده چرا اینقدر قیمتش پایین هستش اکش 140 تومن هستش.قیمت جهانیش پایین هستش یا دلیله دیگه داره.چون هر بازی که اولش میاد بالایه 200 تومن هستش.تشکر.

بازی یه دی ال سی هست در حد 8 ساعت گیم پلی که قیمتش 20 دلاره

دوستاني كه هي براشون ايميل renewal كردن پلاس مياد بدونن كه يهو ميزنه پلاس شون رو تمديد مي كنه و پول با ارزش رو يهو به باد فنا ميده :|
از طريق دستگاه يا pc حتما" حواستون باشه كه renewal رو غيرفعال كنيد

از طريق PC وقتي كه ميريد داخل اكانت منيجمنت اصلي ، بريد داخل بخش مديا و بگرديد ببينيد PS PLUS كجاست وقتي پيداش كرديد قسمت زيرش رو بزنيد و بعد RENEWAL رو غير فعال كنيد در غير اينصورت مي تركيد :|

البته من خودم اينارو ميدونستم ولي جاي غيرفعال كردن توي PC رو نميدونستم :|

من يه NO AUTOMATIC FUND رو زده بودم فكر مي كردم براي اين هم كار ميده :|

دوستاني كه هي براشون ايميل renewal كردن پلاس مياد بدونن كه يهو ميزنه پلاس شون رو تمديد مي كنه و پول با ارزش رو يهو به باد فنا ميده :|
از طريق دستگاه يا pc حتما" حواستون باشه كه renewal رو غيرفعال كنيد

از طريق PC وقتي كه ميريد داخل اكانت منيجمنت اصلي ، بريد داخل بخش مديا و بگرديد ببينيد PS PLUS كجاست وقتي پيداش كرديد قسمت زيرش رو بزنيد و بعد RENEWAL رو غير فعال كنيد در غير اينصورت مي تركيد :|

البته من خودم اينارو ميدونستم ولي جاي غيرفعال كردن توي PC رو نميدونستم :|

من يه NO AUTOMATIC FUND رو زده بودم فكر مي كردم براي اين هم كار ميده :|
No Auto Refund آحتمالا برای کسایی هست که credit card هاشون رو رجیستر کردن به اکانت .موقع خرید یا renew پلاس یه راست پول تو اکانت نباشه از کارت میکشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or