هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

داداش با کدوم سرور پینگ گرفتی ؟؟؟ :|||||

باید با لندن بگیری ها /:)

آپلود۷ - سرویس اشتراک و آپلود عکس و فایل | 555.png

نگاه کن با لندن باید بگیری این مال منه با لندن

شما با ایران پینگ گرفتی برادر

آخ آخ ببین چی شد
http://s3.picofile.com/file/8188689926/1111111111111111.JPG
کلا این مبین نت به درد سطح آشغال میخوره
بالاترین سرویسش هم همین 2 مگابایت هست مثلا!!!

- - -ویرایش - - -

1 - دیروز یه فیلم گزاشتم تو ps4 ام که امتحانش کنم ولی فیلم رو نشون نداد و گفت باید به نت وصل بشه . بعد که به نت وصل شدم پخش کرد . دلیل این کار چیه ؟ یعنی بدون وصل بودن به نت نمیشه از پلیر دستگاه استفاده کرد ؟
هیچ مشکلی نداره فقط بار اول نیازه به اینترنت وصل شد، منم تمام دی وی دی هام کپی رایت غیر مجازه فقط بار اول وصل شدم، دیگه نیازی نیست

اوه اگه از من میشنوی با این حجم اپدیت بیخیالش شو بجاش جی تی ای یا یه چی دیگه بگیر

اتفاقا این بازی کاملا ارزشش رو داره چه از نظر گرافیک و چه از نظر گیم پلی میشه گفت بهترین بازی ریسینگ تا به حال... برای خودم حدود 30 ساعت با خود کنسول طول کشید تا دانلود شه .

توی ps4 مثلا می خوام بازیه جی تی ای رو اپدیت کنم(اپدیت هیست)یا همون heist/از کجا بفهمم همین اپدیت هست و اپدیت چیزه دیگه ایی نیست؟اسم اپدیت هارو می نویسه؟
اپدیتهای اخری همیشه شامله اپدیتهای پیشین میشه

دوستان دسته های پلی4 رو میشه با شارژر موبایل شارژ کرد، آمپراشون بهم می خوره؟
فکر نمیکنم مشکلی باشه
من چند باری با laptop شارج کردم - با موبایل هم مشکلی نباید باشه

در مورد بازی DC وقتی برای اولین بار بازی رو میگیری حدودا ۹ گیگ و ۸۵۰ مگ اپدیت داره . این اپدیت شامل پچ اب و هوا + بخش جدید افلاین به نام استارت لاین + مولتی پلیر بازی میشه .

به نظرم حتما اپدیت کن هر چند بدون اپ هم میتونی بازی کنی .

والا من سرعتم خوب نیست ، آپدیت 250 مگی خود کنسول بالای یک ساعت طول کشید ، بخام 10 گیگ دانلود کنم فکر کنم یه هفته ایی باید منتظر بمونم . به خاطر همین کلا دنبال آپدیت و آنلاین بازی کردن و ...نیستم . فقط میخام بدونم این آپدیت ها اجباری که نیست ؟ یعنی من بازی رو بگیرم و اگه اصلا به نت هم وصل نباشم میتونم بازی کنم دیگه ؟

والا من سرعتم خوب نیست ، آپدیت 250 مگی خود کنسول بالای یک ساعت طول کشید ، بخام 10 گیگ دانلود کنم فکر کنم یه هفته ایی باید منتظر بمونم . به خاطر همین کلا دنبال آپدیت و آنلاین بازی کردن و ...نیستم . فقط میخام بدونم این آپدیت ها اجباری که نیست ؟ یعنی من بازی رو بگیرم و اگه اصلا به نت هم وصل نباشم میتونم بازی کنم دیگه ؟

فضولی نباشه:)/به نظرم من باید اینترنت رو ارتقا بدی و پهنای باند بالا تری بگیری چون هم خودت اذیت میشی و هم بعد از مدتی از کنسول زده میشی/اپدیت بازی های اجباری نیست و بدون اپدیت راحت می تونی بازی کنی

پس شما اگه میخوای افلاین بازی کنی موقع بازی نباید به نت وصل باشی ...چون خودکار شروع به دانلود اپدیت میکنه ..

در مورد اجباری بودن هم بگم که خیر اجباری در کار نیست اما اینجوری بازی ناقصه عملا ... نصف هیجان بازی به سیستم تغییرات اب و هوایی مخصوصا هوای طوفانی و بارونش که فوق العادست ....

من تا حالا یه بارم با کنسول آپدیت دانلود نکردم ولی خوب یکی از برتری های ps4 نسبت به x1 همین نرم افزار psx download helper هست که آپدیت رو با پی سی دانلود میکنی و تو کنسول میریزی

نمیدونم کسی گفته یا نه ولی سونی یه Flash sale زده تا دو روز دیگه Flower شده 1.5 دلار فک کنم بخرید که مفت مفت 4 5 تومن :d خدایی ارزشش خیلی بالاست

دوستان امکان وصل کردن هارد اکسترنال به پلی فور وجود داره ؟ من همه بازیهام رو دیجیتالی خریدم الان هاردم پر شده جا نداره بازی جدید بریزم .

يكي flash sale و توضيح بده ؟
چندبار چندبار اينطوري ميشه؟

معلوم نیست . هر چند وقت یکبار خود سونی تقریبا ماهی 1 بار یا دو ماه 1 یکبار فلش سل میزنه .

تخفیف خوبی رو برخی از بازی هاش میده البته بازی هاش زیاد چنگی به دل نمیزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or