هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا یه سوال میشه دسته کنسول و به گوشی(ایفون) وصل کنیم جای تلویزیون مثه حالت این که با ویتا بازی های PS4 انجام بدیم؟

1- این رو ببین ،فکر کنم به کارت بیاد

2- اگه زبان انگلیسی خوبی داشته باشی لینک های زیر خیلی کمکت میکنه :

How to use the PS4 Dual Shock 4 controller to play iOS games on the iPhone, iPad, or iPod touch

How to Use a PS4 Controller for iPad Gaming

3- اینم ببین :

Connect PS4/PS3 Controller to iPhone!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
سلام...

1 - دوستان من بازی درایو کلاب رو دارم.اول ک بازیو گرفتم نزدیک 7 گیگ آپدیت دانلود کردم و با PSXانتقال دادم .آپدیت جدید که اومد رو با خود دستگاه ادامشو دانلود کردم...حالا اون آپدیت قبلی به دردم میخوره یا پاکش کنم از توی کامپیوتر ؟؟

2 - وقتی دستگاه رو میزار تو حالت Reset Mode که دانلود کنه...بعد اینکه تموم میشه ....وقتی دستگاه رو خاموش میکنم یکم طول میکشه و با 3 تا بوق دستگاه خاموش میشه....در صورتی که نه بازی باز هست نه چیز دیگه ایی... جریان چیه ؟؟

سلام...

1 - دوستان من بازی درایو کلاب رو دارم.اول ک بازیو گرفتم نزدیک 7 گیگ آپدیت دانلود کردم و با PSXانتقال دادم .آپدیت جدید که اومد رو با خود دستگاه ادامشو دانلود کردم...حالا اون آپدیت قبلی به دردم میخوره یا پاکش کنم از توی کامپیوتر ؟؟

2 - وقتی دستگاه رو میزار تو حالت Reset Mode که دانلود کنه...بعد اینکه تموم میشه ....وقتی دستگاه رو خاموش میکنم یکم طول میکشه و با 3 تا بوق دستگاه خاموش میشه....در صورتی که نه بازی باز هست نه چیز دیگه ایی... جریان چیه ؟؟
1. اپدیتهای جدید که میاد معمولا شامله قبلی میشه. اگر نیازی بهش نداری لازم نیست دیگه نگهش اری
2. 3 تا بوق معمولا زمانی میزنه که مثلا hard توی استفاده بوده یا app چیزی باز بوده . کلا چیزه خیلی خاصی نیست.

سلام...

1-به هر حال یه بخشی از آپدیت رو داری اگر حجمش رو ، روی هارد نیاز نداری نگه دار واسه روز مبادا که اگر بازی پاک شد داشته باشی.
2-بعد آپدیت جدید اینجوری شده گاهی واسه منم میشه فکر کنم بهتر حساس نشیم.
;)

دوستان سه تا سوال دارم :

1 - دیروز یه فیلم گزاشتم تو ps4 ام که امتحانش کنم ولی فیلم رو نشون نداد و گفت باید به نت وصل بشه . بعد که به نت وصل شدم پخش کرد . دلیل این کار چیه ؟ یعنی بدون وصل بودن به نت نمیشه از پلیر دستگاه استفاده کرد ؟

2 - من فردا میخام بازی درایو کلاب رو بگیرم . به عنوان اولین بازی که میخام بخرم به چه نکاتی باید توجه کنم ؟

3 - دیدم دوستان نوشتن این بازی یه آپدیت هفت هشت گیگی داره . من اگه کلا اتصال به نت کنسول رو قطع کنم که مشکلی نداره و بازی رو اجرا میکنه ؟

سلام
با pc تو سایت پلی اسنیشن میشه فرند اد کرد؟
آخه با xbox میشد.
اگه میشه چجوری؟
و اینکه من 3ماهه پلاس دارم.
چکارایی میشه باش کرد غیر از آنلاین زدن.؟

این سایته نتایجش خیلی خوشبینانه است! مینویسه پینگ 120 در حالی که همزمان با خود ویندوز خیلی بیشتره
قبلا همیشه حدود 300 یا کمتر بود یه مدته افتضاح تر از همیشه شده
http://s3.picofile.com/file/8188645768/Capture.JPG

داداش با کدوم سرور پینگ گرفتی ؟؟؟ :|||||

باید با لندن بگیری ها /:)

http://upload7.ir?p=preview&s=1&q=py7deHYhCrtkXJoRrMXPapPXsesoDBrTZpX6YMdr&s=1

نگاه کن با لندن باید بگیری این مال منه با لندن

شما با ایران پینگ گرفتی برادر

آخرین ویرایش:
دوستان سه تا سوال دارم :

1 - دیروز یه فیلم گزاشتم تو ps4 ام که امتحانش کنم ولی فیلم رو نشون نداد و گفت باید به نت وصل بشه . بعد که به نت وصل شدم پخش کرد . دلیل این کار چیه ؟ یعنی بدون وصل بودن به نت نمیشه از پلیر دستگاه استفاده کرد ؟

2 - من فردا میخام بازی درایو کلاب رو بگیرم . به عنوان اولین بازی که میخام بخرم به چه نکاتی باید توجه کنم ؟

3 - دیدم دوستان نوشتن این بازی یه آپدیت هفت هشت گیگی داره . من اگه کلا اتصال به نت کنسول رو قطع کنم که مشکلی نداره و بازی رو اجرا میکنه ؟

در مورد بازی DC وقتی برای اولین بار بازی رو میگیری حدودا ۹ گیگ و ۸۵۰ مگ اپدیت داره . این اپدیت شامل پچ اب و هوا + بخش جدید افلاین به نام استارت لاین + مولتی پلیر بازی میشه .

به نظرم حتما اپدیت کن هر چند بدون اپ هم میتونی بازی کنی .

آخرین ویرایش:
توی ps4 مثلا می خوام بازیه جی تی ای رو اپدیت کنم(اپدیت هیست)یا همون heist/از کجا بفهمم همین اپدیت هست و اپدیت چیزه دیگه ایی نیست؟اسم اپدیت هارو می نویسه؟

در مورد بازی DC وقتی برای اولین بار بازی رو میگیری حدودا ۹ گیگ و ۸۵۰ مگ اپدیت داره . این اپدیت شامل پچ اب و هوا + بخش جدید افلاین به نام استارت لاین + مولتی پلیر بازی میشه .

به نظرم حتما اپدیت کن هر چند بدون اپ هم میتونی بازی کنی .

اوه اگه از من میشنوی با این حجم اپدیت بیخیالش شو بجاش جی تی ای یا یه چی دیگه بگیر

1. اپدیتهای جدید که میاد معمولا شامله قبلی میشه. اگر نیازی بهش نداری لازم نیست دیگه نگهش اری
2. 3 تا بوق معمولا زمانی میزنه که مثلا hard توی استفاده بوده یا app چیزی باز بوده . کلا چیزه خیلی خاصی نیست.

2 - انو میدونم..حالا دیشب قبل اینکه خاموش کنم دستگاه رو رفتم توی یه بازی و ازش خارج شدم و وقتی دستگاه رو خاموش کردم دیگه 3 تا بوق نزد.

- - -ویرایش - - -

اوه اگه از من میشنوی با این حجم اپدیت بیخیالش شو بجاش جی تی ای یا یه چی دیگه بگیر

جی تی آی به جای خودش ولی درایو کلاب فوق العادست....گرافیک و از همه مهمتر رانندگی سختش هست که آدمو به چالش میکشونه....

شما میتونی آپدیتو با کامپیوتر دانلود کنی یواش یواش...ولی اینو بگم بعد آپدیت بازی خیلی خیلی خیلی خیلی عوض میشه و عالی میشه....کلی ماشین هم توی استورش هست ک رایگان هستن.

سلام
با pc تو سایت پلی اسنیشن میشه فرند اد کرد؟
آخه با xbox میشد.
اگه میشه چجوری؟
و اینکه من 3ماهه پلاس دارم.
چکارایی میشه باش کرد غیر از آنلاین زدن.؟

شما اگه سیستم عامل گوشیتون اندروید یا IOS باشه با برنامه PlayStation®App خیلی ساده میتونید فرند اضافه کنید و همچنین خیلی کارهای دیگه

لینکش در صفحه قبل موجود هستش

Plus چه فوایدی جز آنلاین بازی کردن دارد ؟

به صورت کلی امکاناتی برای افرادی که اکانت Plus دارن قائل شده سونی که از این امکانات میشه به بازی های مجانی که در فروشگاه پلی استیشن به صورت ماهانه سونی قرار میده اشاره کرد از دیگر امکانات Plus وجود تخفیف برای خرید بازی ها و آپلود Save ها بروی سرور های سونی که در صورتی برای دستگاه اشکالی پیش امد بتونین از Save ها استفاده کنید یا اینکه بر روی دستگاه دیگه از موراد دیگه میشه به آپدیت کردن دستگاه در پس زمینه اشاره کرد که دستگاه به صورت اتوماتیک انجام میده و امکانات دیگه ای که سونی برای دارندگان Plus در نظر گرفته .

http://forum.bazicenter.com/thread85856/

• Like
Reactions: rezagoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or