هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تا حالا ندیدم همچین چیزی با اینکه تو کار فروش هستم
ولی خب این اطمینان رو میتونم بدم که کلا دسته غیر اصل وجود نداره ، اصلا تکنولوژی ساختش هنوز توی انحصار خودشه و حتی به کمپانیای کلفت ساخت وسایل جانبی هم نداده
پک کوتاه و پک بلند هم هر جفتش یکی هست و فقط سفارش 2 منطقه مختلف هست
به نظرم حساس نشو روش اصلا تو دید نیست ، احتمالا توی چاپ توی کارخونه یه اشتباهی شده و 2بار پرینت شده روش
خیلیم نادره

والا منم فکر نکنم کسی تا حالا یه همچین چیزی دیده باشه . کلا شانس من بود که اینجوری شده .
ولی تا اونجایی که شد با دکمه ها ور رفتم و هیچ مشکلی نداشت ولی به نظرتون زنگ بزنم به دیجیکالا و گزارش این مشکل رو بدم ؟

والا منم فکر نکنم کسی تا حالا یه همچین چیزی دیده باشه . کلا شانس من بود که اینجوری شده .
ولی تا اونجایی که شد با دکمه ها ور رفتم و هیچ مشکلی نداشت ولی به نظرتون زنگ بزنم به دیجیکالا و گزارش این مشکل رو بدم ؟
داداش اگه دسته سالمه هیچ مشکلی نداره ولش کن اتفاقا یه چیز تکیه :دی

دیجیکالا جنس بد و غیر اصل نداره
برو حالشو ببر!سونی بهت احترام گذاشته و دوبار سونی رو پشت دسته چاپ کرده!:d
ولی اگه خوشت نمی یاد می تونی به دیجیکالا بگی تا دیر نشده و برات عوض کنن ولی من اگه جای تو بودم عوض نمی کردم!چون مشکلی
به اون صورت نداره

- - -ویرایش - - -

دوستان نظرتون چیه ps4 رو از بانه بخرم؟بنداز،بنداز که نیست؟:(

دیجیکالا جنس بد و غیر اصل نداره
برو حالشو ببر!سونی بهت احترام گذاشته و دوبار سونی رو پشت دسته چاپ کرده!:d
ولی اگه خوشت نمی یاد می تونی به دیجیکالا بگی تا دیر نشده و برات عوض کنن ولی من اگه جای تو بودم عوض نمی کردم!چون مشکلی
به اون صورت نداره

- - -ویرایش - - -

دوستان نظرتون چیه ps4 رو از بانه بخرم؟بنداز،بنداز که نیست؟:(

داداش من خودم سنندجم ولی یکبار هم نشده جنس از بانه بخرم همش اشغاله قیمتش هم نهایتا به ازای هر 1 میلیون 100 تا 50 تومن فرق میکنه با مغازه تو شهر خودت .

اگه مشکلی داشته باشه دستت به هیچ جا بند نیست از من میشنوی نخر .

یکبار یکی از دوستام از بانه وقتی تازه ps4 اومده بود اون اوایل پدرش داده بود 10 تا ps4 قاچاقی براش بیارند باور میکنی توی دو تا از جعبه های ps2 ، PS4 بود :|

البته جالبه بدونی هر 8 تاش هم همون روز تو مدرسه فروخت :|

داداش من خودم سنندجم ولی یکبار هم نشده جنس از بانه بخرم همش اشغاله قیمتش هم نهایتا به ازای هر 1 میلیون 100 تا 50 تومن فرق میکنه با مغازه تو شهر خودت .

اگه مشکلی داشته باشه دستت به هیچ جا بند نیست از من میشنوی نخر .

یکبار یکی از دوستام از بانه وقتی تازه ps4 اومده بود اون اوایل پدرش داده بود 10 تا ps4 قاچاقی براش بیارند باور میکنی توی دو تا از جعبه های ps2 ، PS4 بود :|

البته جالبه بدونی هر 8 تاش هم همون روز تو مدرسه فروخت :|

بانه بازی چنده ؟؟ اصلا بازی میفروشن؟؟

بانه بازی چنده ؟؟ اصلا بازی میفروشن؟؟

داداش PS , XBO کلا زیاد نیست تو بانه چون بیشتر کولر گازی و تلویزیون میفروشند در امد اصلی شون از tV نه چیز دیگه بازی PS4 هم پیدا میشه منتهی قیمتش بخاطر این که به دلار ازاد میخرند

و کسی از بانه بازی به طور عمده نمیاره فرقی با این جا نمیکنه

با سلام خدمت تمام دوستان
چند سوال

اول اینکه در بازی های فوتبال فیفا و کونامی بر خلاف کامپیوتر برای حرکت کردن از کلید L استفاده میشه
خواستم بدونم میشه کاری کرد که از کلیدهای Left Right برای حرکت استفاده کرد چرا که کنترل با دکمه L کمی سخت هست

سوال دوم اینکه آیا میشه از استور خود سونی برای کنسول Theme دانلود و نصب کرد؟
کلا چطور میشه Themes رو در کنسول تغییر داد؟

سوال آخر اینکه در مورد برنامه Playstation App میشه کمی راهنمایی بکنید که چطور بر روی گوشی نصب میشه و چطور میتونیم از طریق گوشی کنسول رو کنترل کنیم و یا به تنظیمات کنسول دسترسی داشته باشیم؟

با تشکر

با سلام خدمت تمام دوستان
چند سوال

اول اینکه در بازی های فوتبال فیفا و کونامی بر خلاف کامپیوتر برای حرکت کردن از کلید L استفاده میشه
خواستم بدونم میشه کاری کرد که از کلیدهای Left Right برای حرکت استفاده کرد چرا که کنترل با دکمه L کمی سخت هست

سوال آخر اینکه در مورد برنامه Playstation App میشه کمی راهنمایی بکنید که چطور بر روی گوشی نصب میشه و چطور میتونیم از طریق گوشی کنسول رو کنترل کنیم و یا به تنظیمات کنسول دسترسی داشته باشیم؟

با تشکر
برو تو کنترلر ستینگ و جاشون رو عوض کن
اره من خودم از استور تم دستینی رو نصب کردم. برو تو استور توی دسته تم. خیلی از تم ها پولی هستن

داداش PS , XBO کلا زیاد نیست تو بانه چون بیشتر کولر گازی و تلویزیون میفروشند در امد اصلی شون از tV نه چیز دیگه بازی PS4 هم پیدا میشه منتهی قیمتش بخاطر این که به دلار ازاد میخرند

و کسی از بانه بازی به طور عمده نمیاره فرقی با این جا نمیکنه
داداش یه درخواست دارم
اواتارتو عوض کن میبینم اشتهام کور میشه!:d/الان توی توپخونه بازی می فروشن؟یعنی دیگه بازی هارو جمع نمی کنن؟

با سلام خدمت تمام دوستان
چند سوال

با تشکر
PS APP از استور مستقیم نصب میشه ( Play یا AppStore )
اکانت رو که وارد کنی به یه چیزهایی مثل تروفی - message و friends اینا دسترسی خواهی داشت.

بچه ها من یه مشکلی برام پیش اومده. بعد از این آپدیت آخری، هر موقع که PS4 رو روشن میکنم اون Error ـه Easy Access رو میده :| برای شما هم همینطوره یا PS4 من قاطی کرده؟ تازگیا هم موقع خاموش کردن خیلی طولش میده، تقریباً 1 دقیقه، بعضی وقتا هم 2 تا بوق میزنه و خاموش میشه. مشکلی پیش اومده فکر میکنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or