هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بعضی وقتها برای لحظاتی صدای فن دستگاه وقتی بازی می کنم بالا میره و دوباره آروم میشه! شاید به ۱ دقیقه هم نرسه! طبیعیه؟! دلیلش چیه؟!

این جور چیزا طبیعی هست . کلا ساختار کنسول یه طوریه که زود گرم میشه واس همین فن ها برای خنک کردن و تعادل دمای کنسول ممکنه دور چرخششون بره بالا . خبری نیست . بستگی به دمای محیط هم داره . کولر روشن کنی و دمای اتاق خنک باشه اصلا نمیفهمی فنش داره میچرخه .
بستگی به بازی ها هم داره . یادمه توی AC UNITY یا KILLZONE فن کنسول بعضی جاها میرفت بالا

سلام بکس خوبید؟
بالاخره پولم جمع شد برا پی اس 4:bighug:
25 خرداد امتحان گند نوبت دوم تموم شه میخرمش :) فقط چندتا سوال درام:)
1. من اصلا انلاین بازی نمیکنم و فقط تو کار افلاینم میخواستم بدونم منی که افلاین بازی میکنم اگه ریجن سه بگیرم عیبی نداره؟غیر از اینکه دکمه تاییدش دایره هست دیگه چه فقی داره؟ دکمه تایید تو منو پی اس 4 یا تو بازی هم دایره هتس؟تو خود بازی چی؟
2.بنظرتون من که میخوام افلاین بازی کنم بهترین راه با تهییه بزای چیه؟شما چیو پیشنهاد میکنید فیزیکی دست دوم بگیرم یا ببرم بیرون بارم دیجیتالی بریزن؟البته همرو نه بیشترشو کرایه میکنم:)
3. پاندل که میگن یهعنی چی؟ بنظتون با پاندل بگرم بهتره؟بازی که توش هست ارزون تر میشه؟
با تشکر

سلام
من یسوال داشتم.
ps4 رو که خریدم بهمراه سیدی جی تی ای
اونوقت برای اینکه نصبش کنم باید 40 گیگ دانلود بشه تا نصب بشه؟جریان چیه؟
اخه من اینتر نت 1 مگ مخابرات دارم.
تا یه سالی طول میکشه اگر اینجور باشه.
دیگه دانلود شبانم که هیچ!!!!!

سلام
من یسوال داشتم.
ps4 رو که خریدم بهمراه سیدی جی تی ای
اونوقت برای اینکه نصبش کنم باید 40 گیگ دانلود بشه تا نصب بشه؟جریان چیه؟
اخه من اینتر نت 1 مگ مخابرات دارم.
تا یه سالی طول میکشه اگر اینجور باشه.
دیگه دانلود شبانم که هیچ!!!!!

خیر بازی فیزیکی دانلود نداره فقط اپدیتش هست که حجمش زیر 10 گیگه و اجباری هم توش نیست . فقط برای انلاینه .
اگر منظورتون اون درصدی هست که دفعه اول که بازی رو میزارید و میرید توی بازی تا کامل نشه نمیتونید بازی کنید اون نصب بازی هست و باید کامل نصب بشه . دانلودی نداره . اگر چیزی در حال دانلود باشه توی لیست دانلود از قسمت NOTIFICATION میتونید ببینید .

- - -ویرایش - - -

سلام بکس خوبید؟
بالاخره پولم جمع شد برا پی اس 4:bighug:
25 خرداد امتحان گند نوبت دوم تموم شه میخرمش :) فقط چندتا سوال درام:)
1. من اصلا انلاین بازی نمیکنم و فقط تو کار افلاینم میخواستم بدونم منی که افلاین بازی میکنم اگه ریجن سه بگیرم عیبی نداره؟غیر از اینکه دکمه تاییدش دایره هست دیگه چه فقی داره؟ دکمه تایید تو منو پی اس 4 یا تو بازی هم دایره هتس؟تو خود بازی چی؟
2.بنظرتون من که میخوام افلاین بازی کنم بهترین راه با تهییه بزای چیه؟شما چیو پیشنهاد میکنید فیزیکی دست دوم بگیرم یا ببرم بیرون بارم دیجیتالی بریزن؟البته همرو نه بیشترشو کرایه میکنم:)
3. پاندل که میگن یهعنی چی؟ بنظتون با پاندل بگرم بهتره؟بازی که توش هست ارزون تر میشه؟
با تشکر
ریجن کنسول ربطی به انلاین و افلاین بودن نداره . اصلا فرقی نداره ریجن ها . تاپیک سوالات عمومی رو بخونید کامل متوجه میشید . دکمه هم فقط توی منو فرق داره .
2. فیزیکی مخصوصا که شما میخوای بازی های قدیمی رو هم بازی کنی راحت فیزیکی با قیمت پایین بخر بازی کن بفروش . فیزیکی از همش حساب کنی ارزون تر در میاد توی خرید و فروشش .
3. خیر شما کنسول خالی رو بخر با بازی مورد نظر . باندل ها هزینش بیشتر میافته و چیز خاصی نداره . مگر بعضی باندل های جدید که رنگشون یا طرحشون متفاوته مثل باندل FINAL FANTASY .

بله باید دانلود کنید ولی یک راه دیگه هم اینکه دیتاشو با توجه به ریجن بخرید از بیرون و با برنامه psx به کنسول منتقل کنید و بازی کنید .
اگر هم نتونستید دیتا پیدا کنید لینکشو بدید براتون دانلود میکنن 15 تومن میفرستن در خونه پول پستش هم با خودشونه.
من خودم بازی دیجیتالی که میخرم هر دو تا که خریدم دیتاشو بسته 64 گیگ میخرم میدم دانلود کنن بفرستن در خونه هزینش هم میشه 25 تومن یعنی 12500 برای هر بازی پول پستم با خودشونه .

دوست عزیز منظورشون بازی فیزیکی هست نه دیجیتالی . ایشون نصب اولیه بازی GTA منظورشون هست که فک کردن دانلوده .

من واقعا نميدونم ريجن ٢ ژاپن بخرم يا اروپا بابت همون جابهجاي دكمه واقعا گيج شدم
البته بگم ps1/ps2/ps3 من همشون ntsc/j بودن (يه همچين چيزي بود )

هیچ فرقی با هم ندارن. من خودم ریجن 2 ژاپن داشتم، اولش یه مقدار اذیت شدم. ولی الان عادت کردم و خود به خود توی منوی کنسول میدونم دایره تاییده و توی بازیها X :دی

دوست خوبم سلام از بین ریجن یک و دو من حتما دو رو پیشنهاد میدم چون یک رو دیدم و واقعا دستش اصلی نبوده ولی ریجن دو اروپا بهتره بگیری چون من ازش راضی ام چند نکته رو بگم بهت اول دستگاه رو پلمپ و به طرف بگو که جلوی خودت آپدیت کنه چون بعضی ها مشکل آپدیت داره موقعی که دیسک رو داخل دستگاه یا بیرون آوردی قشنگ دقت کن صدای تق تق دستگاه نیاد موقعی که دیسک داخل دستگاه میچرخه صدا نداشته باشه و تنها صدایی که بیاد صدای لنز دستگاه باشه اینها اوکی بود خیالت راحت یه کم با دستگاه کار کن ببین داغ نمیکنه اینا خیلی مهمه راستی اگه گفت ضمانت دا. میخوایی حرف مفته چون سونی نمایندگی نداره گول نخوری پول اضافی بدی

والا من 4 تا کنسول مختلف توی این 2 سال گذشته خریدم. دسته ها همه یکی بودن. البته این دستگاه های تولید جدیدتر یه مقدار جنس روکش آنالوگشون با سری اول فرق میکنه.
گارانتی هم کاملاً به فروشنده بستگی داره، من خودم مورد دیدم که دستگاه مشکل داشت و بدون دریافت هزینه مشکل دستگاه رو برای مشتری برطرف کردن. گرچه تو ایران از هر ده مورد یه مورد پیش میاد که واقعاً فروشنده به تعهداتش عمل کنه.

داستان این تکون دادن دسته هنگام بازیا چیه؟؟/:)
مثلا وسط بازی ازت میخاد دسته رو تکون بدی وقتی تکون میدی از دسته یه صدایی میاد

استفاده از ویژگی های گیم پد توی بازی :دی
مثلاً توی TLOU وقتی باتری فلش لایت ضعیف میشه، با تکون دادن دسته شارژ میشه و یه صدایی هم از دسته در میاد :دی

دوستان من در طول روز دستگاه رو اکثرا روی رست مود میزارم و فقط شبها خاموش میکنم ایا مشکلی ایجاد میشه؟

دیسک هم اصلا در نیاوردم چه موقع خاموشی یا رست مود . ایا گذاشتن دیسک داخل دستگاه اسیب میزنه به درایو ؟

تو cod aw تقریبا تو هر مرحله به مدت ۱ دقیقه صدای فن میرفت بالا . ایا طبیعیه ؟

در مورد گرمای کنسول هم میخواستم بدونم چرا این قدر زود گرم میشه . تقریبا بعد ۱۵ دقیقه بعد روشن شدن دستگاه گرم میشه و موقع بازی هم دما بالاتر میره با اینکه جای باز گزاشتمش.

دوستان من در طول روز دستگاه رو اکثرا روی رست مود میزارم و فقط شبها خاموش میکنم ایا مشکلی ایجاد میشه؟

دیسک هم اصلا در نیاوردم چه موقع خاموشی یا رست مود . ایا گذاشتن دیسک داخل دستگاه اسیب میزنه به درایو ؟

تو cod aw تقریبا تو هر مرحله به مدت ۱ دقیقه صدای فن میرفت بالا . ایا طبیعیه ؟

در مورد گرمای کنسول هم میخواستم بدونم چرا این قدر زود گرم میشه . تقریبا بعد ۱۵ دقیقه بعد روشن شدن دستگاه گرم میشه و موقع بازی هم دما بالاتر میره با اینکه جای باز گزاشتمش.
اگر مدام بازی میکنی رست مود اشکال نداره ولی اگر فاصله بازی هات ۶-۷ ساعت هست بهتره خاموش کنی چون تو این فصل برق زیاد میره
منم دیسک رو در نمیارم دلیلی هم نداره اتفاقا بهتر هم هست طبیعتا استهلاک کشو داریو کمتر میشه
ببیند اگر افت فریم یا لگ یا هنگ داشته باشی مشکل داره وگر نه دما طبیعی هست چون سخت افزار بسیار قدرت مند هست طبعتا زیاد داغ میشه
بازی یونیتی رو نصب کنید صدای فن میشه جارو برقی از بس زیاده

نه اتفاقا بازي هاي ديجيتالي نسبت به فيزيكي ارزون ترن خصوصا اوناي كه تازه عرضه شدن البته بازم بستگي به خيلي موارد داره مثلا حجم ديتاي بازي و بخري چند در بياد و......
چيزي هم به اسم كپي بازي نداريم بازي رو هارد شماست يدون ديسك قابل بازيه مثه pc
اگه انلاين نميزني واسه اكانت هم پول نميدي

اگه اینجوریه که اکانت و ... نخواهیم که واقعا مفت درمیاد . الان دیتای بازی های PS4 رو تو سایت های مختلف دارن ده تومن تا 20 تومن میدن .
یعنی اینجوری به جای 200 تومانی که بابت یه بازی فیزیکی میدیم با 20 تومن میشه اونو بازی کرد ؟

سلام دوستان من آپدیت بازی battlefield 4 رو دانلود میکنم ولی سرعت دانلود یهو میاد پایین تا 20 کیلوبایت.ولی هرچیز دیگه رو میتونم با 100 کیلو هم دانلود کنم.مشکل چیه؟

اگه اینجوریه که اکانت و ... نخواهیم که واقعا مفت درمیاد . الان دیتای بازی های PS4 رو تو سایت های مختلف دارن ده تومن تا 20 تومن میدن .
یعنی اینجوری به جای 200 تومانی که بابت یه بازی فیزیکی میدیم با 20 تومن میشه اونو بازی کرد ؟
نه عزیز بازیو باید دیجیتالی بخری حتما وگرنه اجرا نمیشه با او دیتا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or