هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اپدیت رو با خود دستگاه دانلود کردم
رو پی سی ندارم که بریزم رو فلش!
چه جوری برم تو سیف مود و ریبیلد کنم ؟ اطلاعاتم پاک میشه با ریبیلد کردن یا نه؟

توی همین فروم از تاپیکش اپدیت مخصوص ریجنت رو دانلود کن بریز روی فلشت از توی سیف مود طبق اموزشش دوباره نصب کن . بعدشم از همون سیف مود REBUILD DATA BASE بزن . واس رفتن به سیف مود هم انگشتت رو روی دکمه پاور کنسول نگه دار تا 2 تا بوق با فاصله بزنه . میره تو سیف مود

من واقعا نميدونم ريجن ٢ ژاپن بخرم يا اروپا بابت همون جابهجاي دكمه واقعا گيج شدم
البته بگم ps1/ps2/ps3 من همشون ntsc/j بودن (يه همچين چيزي بود )

اگه دكمه هاي منو برات خيلي مهمه و نمي توني تحمل كني
حتماً ريجن 2 اروپا يا ريجن 1 بگير

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوست خوبم سلام از بین ریجن یک و دو من حتما دو رو پیشنهاد میدم چون یک رو دیدم و واقعا دستش اصلی نبوده ولی ریجن دو اروپا بهتره بگیری چون من ازش راضی ام چند نکته رو بگم بهت اول دستگاه رو پلمپ و به طرف بگو که جلوی خودت آپدیت کنه چون بعضی ها مشکل آپدیت داره موقعی که دیسک رو داخل دستگاه یا بیرون آوردی قشنگ دقت کن صدای تق تق دستگاه نیاد موقعی که دیسک داخل دستگاه میچرخه صدا نداشته باشه و تنها صدایی که بیاد صدای لنز دستگاه باشه اینها اوکی بود خیالت راحت یه کم با دستگاه کار کن ببین داغ نمیکنه اینا خیلی مهمه راستی اگه گفت ضمانت دا. میخوایی حرف مفته چون سونی نمایندگی نداره گول نخوری پول اضافی بدی

دوست عزیز ریجن ها فرق خاصی باهم ندارند .
شنیده شده ریجن 1 ژاپن ساخت چینه و چند نفر هم این مسئله رو تایید کردن (از وارد کننده ها)
من خودم ریجن 2 دارم خیلی خوب کار کرده و مشکلی نداره به شما پیشنهاد میشه ریجن 2 تهیه کنید.
ریجن 3 هم دکمه هاش جا به جا هست اما با آپدیت میتونی جای دکمه ها رو تغییر بدی پس خیلی مهم نیست.

دستتون درد نکنه :d
ولی پسته منو نگرفتین خودم میگم 2 ولی من شنیدم 2 هم ژاپن داریم هم اروپا میگم ریجن 2 ژاپن بگیرم یا اروپا

- - -ویرایش - - -

دوست خوبم سلام از بین ریجن یک و دو من حتما دو رو پیشنهاد میدم چون یک رو دیدم و واقعا دستش اصلی نبوده ولی ریجن دو اروپا بهتره بگیری چون من ازش راضی ام چند نکته رو بگم بهت اول دستگاه رو پلمپ و به طرف بگو که جلوی خودت آپدیت کنه چون بعضی ها مشکل آپدیت داره موقعی که دیسک رو داخل دستگاه یا بیرون آوردی قشنگ دقت کن صدای تق تق دستگاه نیاد موقعی که دیسک داخل دستگاه میچرخه صدا نداشته باشه و تنها صدایی که بیاد صدای لنز دستگاه باشه اینها اوکی بود خیالت راحت یه کم با دستگاه کار کن ببین داغ نمیکنه اینا خیلی مهمه راستی اگه گفت ضمانت دا. میخوایی حرف مفته چون سونی نمایندگی نداره گول نخوری پول اضافی بدی

آخه مسئله اینه که فروشنده میگه اول پول بکش بعد دستگاه واست باز میکنیم امتحان عینه خرید موبایل
راهی نیست اگه پلمپ دستگاه باز بود یعنی برچسب زیر چسب کنده شد به فروشنده بگیم این مورد داره

- - -ویرایش - - -

اگه دكمه هاي منو برات خيلي مهمه و نمي توني تحمل كني
حتماً ريجن 2 اروپا يا ريجن 1 بگير

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اگه اشتباه نکنم ps3 خودم ریجن 3 بود با دایره "تایید" کردن واسم عادیه چندبار رفتم خونه دوستام اون ضربدر بود اصلآ خیلی سخت بود کلآ فرقی نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or