اقایون خواهشا کافیه دیگ .
دوستمون که کنسولشون بن شده بود دلیلش همون اکانت هاست . چتی با پشتیبانی سونی داشتم در مورد شیرینگ دقیقا یه جمله ای گفت که دلیل بن شدن کنسول دوستمون هم توش بود :
این 2 تا جمله اصلی چت هست . متاسفانه اومدم اسکرین شات چت رو RESIZE کنم و حجمشو کم کنم نوشته ها داغون شدن . ولی بازم میزارم که مدرک باشه :
این 2 جمله رو دقت کنید :
از پشتیبانی پرسیدم من و دوستم قصد داریم از یه بازی دیجیتالی روی 2 تا کنسول استفاده کنیم به این صورت . من بازی رو روی اکانت خودم میخرم و در اکانت خودم بازی میکنم روی کنسول خودم . بعد اطلاعات اکانت رو روی کنسول دوستم وارد میکنم و بازی رو براش دانلود میکنم اونم میره توی اکانت خودش روی کنسول خودش بازی میکنه . اینطوری از یه بازی و یه لایسنس روی 2 کنسول استفاده میکنیم . دوستم هم مثل برادرمه و دوست صمیمی هستیم . جوابشون این بود :
i SEE . SHARING OF SEN ACCOUNTS AND THEIR INFORMATION SPECIALLY THE SIGN IN ID ( EMAIL ADRESS) AND PASSWORD IS CONSIDERED A VIOLATION OF SONY COMPUTER ENTERTAINMENT . این دلیل بن کنسول دوستمونه . دلیلش هم همون اکانت های شیرینگه که اطلاعاتش روی چند کنسول وارد شده . این رو یادتون باشه .
2. ALSO GAME SHARING IS AN ILLEGAL ACTIVITY PENALIZED BY LAW . I WOULD STRONGLY RECOMMENDED YOU NOT TO ENGAGE IN THAT ACTIVITY . AS IT MAY RESULT IN THE permanent banning and up to prison time .
که میگه شیرینگ بازی ها از نظر قانون غیر قانونی به شمار میره و ممکنه باعث بن شدن مدت دار بشه .
-------------------
راستی همینطور پرسیدم که مشکلاتی که بعد از اپدیت به وجود میاد چیکار کنیم گفتن یه بار دیگ اپدیت رو نصب کنید . دوستانی که مشکل دارن دوباره اپدیت رو طبق روش همیشگی نصب کنن .( فقط با فلش یو اس بی امکان پذیره )
من قصدم این بود دوستان روشن بشن و کمکی کرده باشم تا با چشم باز به سمت این کار ها بریم .