هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من مپ های مولتی پلیر last of us رو دانلود کردم. وقتی روی Faction MP میزنم پیغام میاد که Check your Internet Connection. در صورتی که اینترنت کنسول وصله و باهاش GTA آنلاین بازی میکنم ولی tlou رو نمیتونم. کسی میدونه مشکل چیه؟
این مشکل برا منم بود از اینترنت خوب ایران یه کاریم کرد رفتم فروختم بازیو

از نظر من که بهتره بریم همون سراغ خرید بازی های فیزیکی . وقتی بازی عرضه شد 1 هفته صبر بدید قیمتش پایین تر بیاد بعد بخرید بازی کنید وقتی که از بازی خسته شدید راحت بفروشیدش فوقش 40 تومن ضرر میشه . بعدش یه بازی دیگ . مشکل خیلی ها اینه که میرن به مغازه دار میفروشن . معلومه که ضررشون زیاد میشه . من خودم بعد از 1 سال که کنسول رو دارم و بازی فیزیکی خریدم شاید سر کل این بازی ها 300 تومن ضرر دادم . نسبت به این 15-20 تا بازی که انجام دادم . استرسی هم نیست . مطمین ترین و قانونی ترین روش هست . تموم شد رفت .
اینقدرم بحثش رو نکشید و توی سر هم نزنید . بیشتر این بحث ها از این فروشنده هاش اب میخوره .
اگر یه نظارتی بود که قیمت بازی های فیزیکی باز میومد روی همون 200 تومن مثل قبلا خیلی عالی بود .

یکی بیاد برای من توضیح بده دقیقا طبق چه منطق و چه حرفی از سونی یا هرچیز دیگه ای این شرینگ کوفتی قانونی شده و مشکل فقط سر گیفت کارت هکی و اینجور چیزاست؟:|
سو استفاده از یه امکان قانونی جدیدا قانونی شده؟به حرف دلال ها گوش ندین دوستان
شما بازی فیزیکی هم که بخری پشتش تاکید اکید کرده که فقط برای استفاده خانگی و شخصی هست نه استفاده تجاری
حالا این روش که کلا از پایه مشکل داره

بابا گندتون كيه بياد اينجا يه توضيح بده سر اكانت شيرينگ ما كه گيج شديم
يعني الان اگه برم اكانت دلاري استور رو شارژ كنم برم يه بازي بگيرم از ps store و با دوستم شير كنم بازم هك ميشم؟

بابا گندتون كيه بياد اينجا يه توضيح بده سر اكانت شيرينگ ما كه گيج شديم
يعني الان اگه برم اكانت دلاري استور رو شارژ كنم برم يه بازي بگيرم از ps store و با دوستم شير كنم بازم هك ميشم؟
اولا که هک نمیشی و بن میشی دوما اگه خودت با گیفت شارژ کنی مشکلی نیست میتونی شیر کنی اونایی که بن میشه دلیلش اینه که با کردیت کارت هک شده اکانت درست میکن.

فکر نکنم جوابتون سخت باشه :d

اگه قرار بود از شیر کردن بن بشید پس سونی دیوانه بود که همچین قابلیتی گذاشته؟ یا از اول نمیزاشت یا تو آپدیتایی که میده کلا برش میداشت

پس ممطمعن باشید به خاطر گیفت کارت هکی هست وگرنه این فروشنده های ایران (مخصوصا توپ خونه) به خاطر خوشی شما و خدا نمیان یه بازی رو انقدر ارزون بدن

آخرین ویرایش:
من با اون کسی که داره این دلار هکی ها رو میفروشه صحبت کردم گفت قط یه نفر بن شده که اونم موقت بوده و احتمالا کار دیگه ای کرده چون خودم کلی اکانت همین بازیا رو دارم رو کنسولم !
میخوام ببینم منظورش همین رفیقمون تو چند صفحه پیش بوده دیگه ؟ یعنی چیز این یه نفر هیچ کس دیگه بن نشده ؟ اگر فقط یه نفر بن شده احتمالا به دلیل چیز دیگه ای بوده و شلوغش کردن

البته اینا رو درباره همون دلارای هکی میگم وگرنه اصلا شیرینگ با دلار واقعی اصلا هیچ مشکلی نداره خودم همه بازیام با همین روشه و هیچ مشکلی نداشتم و نخواهم داشت :d

من با اون کسی که داره این دلار هکی ها رو میفروشه صحبت کردم گفت قط یه نفر بن شده که اونم موقت بوده و احتمالا کار دیگه ای کرده چون خودم کلی اکانت همین بازیا رو دارم رو کنسولم !
میخوام ببینم منظورش همین رفیقمون تو چند صفحه پیش بوده دیگه ؟ یعنی چیز این یه نفر هیچ کس دیگه بن نشده ؟ اگر فقط یه نفر بن شده احتمالا به دلیل چیز دیگه ای بوده و شلوغش کردن

البته اینا رو درباره همون دلارای هکی میگم وگرنه اصلا شیرینگ با دلار واقعی اصلا هیچ مشکلی نداره خودم همه بازیام با همین روشه و هیچ مشکلی نداشتم و نخواهم داشت :d
منظورم از هك بن بود سوژه نكنيد مارو :d اشتباه لپي و تايپي بود
منظورت دوستمون تو تاپيك شيرينگ ps4 ه؟
در ضمن يادتون مياد ميگفتم چرا اينا اكانت بازي ميفروشن مگه استور ps چشه كه از اون نميخرن
شمام هي دليل قانع كننده ميوردين اخه تا وقتي استور هست كي ميره از اينا بخره تازه بايد گرون تر باشه تا ارزون تر

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط .:[emoji14:
UИK::.;3719978]بابا گندتون كيه بياد اينجا يه توضيح بده سر اكانت شيرينگ ما كه گيج شديم
عزیز این روش که قانونیه ولی اگه دوستت دو دره بازی در نیاره مشکل نیست:دی

شیرینگ قانونی خود سونی درست کرده و هیچ مشکلی نداره . مشکل از وقتی شروع شد که با دلار و کریدیت هکی شروع کردن به بازی خریدن و سونی هم دست به کار شد تمام اکانتهایی که با دلار هکی و کریدیت سرقتی خریداری شده بود رو به فنا داد و الان هم رفته سر وقت کنسولها .
در واقع مشکل از شیرینگ نیست بلکه از خرید بازی با دلار هکی و سرفتی هست .

اقایون خواهشا کافیه دیگ .
دوستمون که کنسولشون بن شده بود دلیلش همون اکانت هاست . چتی با پشتیبانی سونی داشتم در مورد شیرینگ دقیقا یه جمله ای گفت که دلیل بن شدن کنسول دوستمون هم توش بود :
این 2 تا جمله اصلی چت هست . متاسفانه اومدم اسکرین شات چت رو RESIZE کنم و حجمشو کم کنم نوشته ها داغون شدن . ولی بازم میزارم که مدرک باشه :
این 2 جمله رو دقت کنید :
از پشتیبانی پرسیدم من و دوستم قصد داریم از یه بازی دیجیتالی روی 2 تا کنسول استفاده کنیم به این صورت . من بازی رو روی اکانت خودم میخرم و در اکانت خودم بازی میکنم روی کنسول خودم . بعد اطلاعات اکانت رو روی کنسول دوستم وارد میکنم و بازی رو براش دانلود میکنم اونم میره توی اکانت خودش روی کنسول خودش بازی میکنه . اینطوری از یه بازی و یه لایسنس روی 2 کنسول استفاده میکنیم . دوستم هم مثل برادرمه و دوست صمیمی هستیم . جوابشون این بود :
i SEE . SHARING OF SEN ACCOUNTS AND THEIR INFORMATION SPECIALLY THE SIGN IN ID ( EMAIL ADRESS) AND PASSWORD IS CONSIDERED A VIOLATION OF SONY COMPUTER ENTERTAINMENT . این دلیل بن کنسول دوستمونه . دلیلش هم همون اکانت های شیرینگه که اطلاعاتش روی چند کنسول وارد شده . این رو یادتون باشه .
2. ALSO GAME SHARING IS AN ILLEGAL ACTIVITY PENALIZED BY LAW . I WOULD STRONGLY RECOMMENDED YOU NOT TO ENGAGE IN THAT ACTIVITY . AS IT MAY RESULT IN THE permanent banning and up to prison time .
که میگه شیرینگ بازی ها از نظر قانون غیر قانونی به شمار میره و ممکنه باعث بن شدن مدت دار بشه .

-------------------
راستی همینطور پرسیدم که مشکلاتی که بعد از اپدیت به وجود میاد چیکار کنیم گفتن یه بار دیگ اپدیت رو نصب کنید . دوستانی که مشکل دارن دوباره اپدیت رو طبق روش همیشگی نصب کنن .( فقط با فلش یو اس بی امکان پذیره )

VgqoC.png

من قصدم این بود دوستان روشن بشن و کمکی کرده باشم تا با چشم باز به سمت این کار ها بریم .

شیرینگ قانونی خود سونی درست کرده و هیچ مشکلی نداره . مشکل از وقتی شروع شد که با دلار و کریدیت هکی شروع کردن به بازی خریدن و سونی هم دست به کار شد تمام اکانتهایی که با دلار هکی و کریدیت سرقتی خریداری شده بود رو به فنا داد و الان هم رفته سر وقت کنسولها .
در واقع مشکل از شیرینگ نیست بلکه از خرید بازی با دلار هکی و سرفتی هست .
دوست عزیز ؛من هم بازی با کردیت کارت هکی داشتم هم دلار قانونی ولی الان همه قفل شدند.ربطی به چیزی که میگید نداره.

- - -ویرایش - - -

اقایون خواهشا کافیه دیگ .
دوستمون که کنسولشون بن شده بود دلیلش همون اکانت هاست . چتی با پشتیبانی سونی داشتم در مورد شیرینگ دقیقا یه جمله ای گفت که دلیل بن شدن کنسول دوستمون هم توش بود :
این 2 تا جمله اصلی چت هست . متاسفانه اومدم اسکرین شات چت رو RESIZE کنم و حجمشو کم کنم نوشته ها داغون شدن . ولی بازم میزارم که مدرک باشه :
این 2 جمله رو دقت کنید :
از پشتیبانی پرسیدم من و دوستم قصد داریم از یه بازی دیجیتالی روی 2 تا کنسول استفاده کنیم به این صورت . من بازی رو روی اکانت خودم میخرم و در اکانت خودم بازی میکنم روی کنسول خودم . بعد اطلاعات اکانت رو روی کنسول دوستم وارد میکنم و بازی رو براش دانلود میکنم اونم میره توی اکانت خودش روی کنسول خودش بازی میکنه . اینطوری از یه بازی و یه لایسنس روی 2 کنسول استفاده میکنیم . دوستم هم مثل برادرمه و دوست صمیمی هستیم . جوابشون این بود :
i SEE . SHARING OF SEN ACCOUNTS AND THEIR INFORMATION SPECIALLY THE SIGN IN ID ( EMAIL ADRESS) AND PASSWORD IS CONSIDERED A VIOLATION OF SONY COMPUTER ENTERTAINMENT . این دلیل بن کنسول دوستمونه . دلیلش هم همون اکانت های شیرینگه که اطلاعاتش روی چند کنسول وارد شده . این رو یادتون باشه .
2. ALSO GAME SHARING IS AN ILLEGAL ACTIVITY PENALIZED BY LAW . I WOULD STRONGLY RECOMMENDED YOU NOT TO ENGAGE IN THAT ACTIVITY . AS IT MAY RESULT IN THE permanent banning and up to prison time .
که میگه شیرینگ بازی ها از نظر قانون غیر قانونی به شمار میره و ممکنه باعث بن شدن مدت دار بشه .

-------------------
راستی همینطور پرسیدم که مشکلاتی که بعد از اپدیت به وجود میاد چیکار کنیم گفتن یه بار دیگ اپدیت رو نصب کنید . دوستانی که مشکل دارن دوباره اپدیت رو طبق روش همیشگی نصب کنن .( فقط با فلش یو اس بی امکان پذیره )

VgqoC.png

من قصدم این بود دوستان روشن بشن و کمکی کرده باشم تا با چشم باز به سمت این کار ها بریم .

یعنی شما میگید که قفل شدن ظرفیت های یک رو با دوباره اپدیت کردن میشه درست کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or