دوست عزیز سوالی که کردی تا جایی که بدونم جواب میدم :
1 . بین ریجن ها تفاوتی وجود نداره از لحاظ سخت افزاری ولی به شخصه فکر میکنم ریجن 1 از بقیه بهتره ریجن 2 زمانی که ps3 بود تو ایران از همه پر فروش تر بود ایراداتش هم کم بود ریجن 2 ps4 الان نسبت به بقیه گرون تره چون دیر تر اومد به بازار ریجن 3 هم که مخصوص ژاپنه و ایرادش اینه که دکمه هاش با هم فرق دارن روی دسته بخاطر همین ارزون ترین ریجن حساب میشه .
2 . این نکته مهمه بازم تکرار میکنم از نظر من که شما هر بازیی رو نخری بازی رو بخری که واقا بهش علاقه داری و میخوای توی کلکسیونت نگه داری دقیقا کاری که من میکنم بقیه بازی ها رو هم یا دسته دوم بخری یا بخری دوباره بفروشی خلاصه تو دستت نمونه البته میگم من نظرم اینه که پولتو برای بازی هایی بدی که ارزش خرید با این قیمتا رو دارن حالا هستن فروشگاه هایی که ماهیانه یه مبلغی میگیرن و بازی رد و بدل میکنن که به شخصه اصلا توصیه نمیکنم این روش رو .
3 . بازی های دیجیتالی هم داستان داره اول اینکه میتونی با دوستانت شریکی بخری مثلا 2 نفر بشید یه بازی رو دیجیتالی بخرید بعد روی کنسول هر دوتون میاد البته من زیاد توی این مورد تخصص ندارم نکته مهمش هم اینه که باید بازی رو بشینی دانلود کنی که کلی پول حجمشه و اخر سر شاید حتی از خرید فیزیکی بازی هم گرون تر تموم بشه برات و خب بعضی مشکلات رو هم داره .
4 . این یه مورد رو متاسفانه اینجا نمیشه گفت شاید مشکلی ایجاد بشه خودت یه سرچ بزنی تو اینترنت هم فروشگاه میبینی هم اینکه اکثرا بیرون دارن زیاد میشن مغازه ها که فروش دارن بازی ps4 .