هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

1. َّFAT 32 .... اون NTFS رو نمیخونه. اپدیت 800 مگی هم باید بریزی بعد به اپدیت جدید اپدیت کنی
2. قسمت database نرم افزاری رو بازسازی میکنه ( چیزی رو پاک نمیکنه )

ممنون از پاسخت
دوستان من دوتا بازی میخوام بخرم اولیش the evil withen ئه یکی دیگه هم بین سه تا بازی موندم
1- drive club
2 - WW2K
3- Metro Redux
کدوم رو بیشتر پیشنهاد میدید ؟

ابديت رو پاك كن ببين بازي بدون ابديت ميره تو بازي اگه رفت بعدش دوباره ابديت رو دانلود كن

Sent from my iPhone using Tapatalk
من آشنایی زیادی با منوی ps4 ندارم میشه لطفا راهنمایی کنید از کدوم قسمت میتونم به فایلها دسترسی پیدا کنم ؟

به نظرم این طرح شیرینگ چیز خوبی هست ولی یک سوال میمونه اگر مثلا ما یک بازی رو به صورت دیجیتال داشته باشیم اون فروشنده دیگه نمیتونه به شخص دیگری بفروشتش و مثلا نسخه در دست ما غیر فعال بشه

ممنون از پاسخت
دوستان من دوتا بازی میخوام بخرم اولیش the evil withen ئه یکی دیگه هم بین سه تا بازی موندم
1- drive club
2 - WW2K
3- Metro Redux
درایو کلاب بگیر ولی اپدیتش زیاده
کشتی کج بستگی به خودت داره
مترو هم اگه خواستی بگیری دسته دو بگیر

Last edited by a moderator:
ممنون از پاسخت
1- drive club
2 - WW2K
3- Metro Redux

مترو فوقالعاده بود!یکی از بازیای خوبی بود که بازی کردم رو کنسولم!
از بقیه گزینه هات بهتره!

cannot use the content
this content can be used only the folloeing users who have a license for it. if you want to use the content purches it from ps store
وسط بازی بلود بورن این اخاطر رو داد!!!
راه حل؟!

اگه ظرفیت دوم گرفتی Restore License بزن درست میشه اگه ظرفیت اولی هیچکار نمیتونی بکنی فعلا :|

اگه ظرفیت دوم گرفتی Restore License بزن درست میشه اگه ظرفیت اولی هیچکار نمیتونی بکنی فعلا :|
دلیل این ارور چیه؟
یعنی ظرفیت دوم از ظرفیت اول بهتره؟
من میخواستم دیجیتالی بخرم ولی بعد دیدن این کامنت نگران شدم ممنون میشم راهنماییم کنین

دلیل این ارور چیه؟
یعنی ظرفیت دوم از ظرفیت اول بهتره؟
من میخواستم دیجیتالی بخرم ولی بعد دیدن این کامنت نگران شدم ممنون میشم راهنماییم کنین

بعد از آپدیت یکم وضعیت بازی های سیرینگ بهم ریخته ، واسه بعضی اکانتها قفل اومده دیگه نمیتونن بازی کنن

بهتره صبر کنی چندروز مشخص شه مشکلش چطوری حل میشه

سلام من هدست رو وصل کردم ولی وصل نشد!
در واقع در تنظیمات گزینه out put to headphone حذف شده!
کسی می دونه باید چکار کنم>>>؟؟؟؟
چطور به تنظیمات پیش فرض بر گردونم که دیتاهام از دست نره!

دوستان من بازی the last of us تازه خریدم ولی نمیدونم چجوری برم تو قسمت آنلاین بازی کردن ، هیچ گزینه ای در این رابطه نداره.
ریجن دستگاه و اکانتم ۱ ، ریجن بازی ۲

پلاسمم از ۱۴ روز مجانی اکانت ژاپن گرفتم

دوستان من بازی the last of us تازه خریدم ولی نمیدونم چجوری برم تو قسمت آنلاین بازی کردن ، هیچ گزینه ای در این رابطه نداره.
ریجن دستگاه و اکانتم ۱ ، ریجن بازی ۲

پلاسمم از ۱۴ روز مجانی اکانت ژاپن گرفتم

شما اول باید Mapهای بازیو دانلود کنی ، چون بازیت ریجن 2 هست باید بری یه اکانت ریجن 2 (مثلا انگلیس) بسازی بعدش با اون اکانت بری توی بازی و گزینه Faction رو بزن تا شروع کنه مپ های بازی رو دانلود کنه
بعد اکانتی که جدید ساختیو اکتیو کن با اکانت خودت راحت بشین بازی کن :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or