هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

داداش یعنی باید اکانت اصلی رو هم اکتیو پریماری کنم؟

آخه گفتید باید یه اکانت الکی بسازیم اون چی بود پس؟
بله اون برای این گفتم که فقط یک اکانت داشته باشید منظورم از الکی این هست یک اکانت بساز اگه خواستی با مشخصات واقعی بساز یا غیر واقعی

بله اون برای این گفتم که فقط یک اکانت داشته باشید منظورم از الکی این هست یک اکانت بساز اگه خواستی با مشخصات واقعی بساز یا غیر واقعی

آقا من این کارو کردم بازم نشد ، مشکل اینجاس که من ظرفیت اولم ، وقتی مخام اکتیو کنم میگه این اکانت روی دستگاه دیگه ای اکتیو هست و نمیتونی اکتیو کنی :(

آقا من این کارو کردم بازم نشد ، مشکل اینجاس که من ظرفیت اولم ، وقتی مخام اکتیو کنم میگه این اکانت روی دستگاه دیگه ای اکتیو هست و نمیتونی اکتیو کنی :(
این جور که شما میگی یعنی ظرفیت 3 هستی یعنی برای اجرا بازی باید به اینترنت وصل بشی و نمیتونی افلاین بازی کنی

این جور که شما میگی یعنی ظرفیت 3 هستی یعنی برای اجرا بازی باید به اینترنت وصل بشی و نمیتونی افلاین بازی کنی

داداش من ظرفیت 1 هستم!خودم اول روی دستگاه خودم و بعدش روی دستگاه دوستم فعال کردم و دو هفته داشتم بازی میکردم امروز صبح خود به خود اینطوری شدِ :(

سلام دوستان
یک سوال
ps4 قابلیت پشتیبانی از فرمان logitech رو ندازه؟ یا قرار نیست که این قابلیت بش اضافه بشه؟
خودم driving force gt دارم که بدون استفاده مونده

سلام دیتای بتلو ک میخوام بریزم با psx یه بار تا 7 گیگ رفت ارور cant not dawnlod زد ی بارم سر 20 گیگ.....من باید چی کار کنم؟؟؟ واقعا خسته شدم دیگه....مرسی...تو رو خدا ج بدین...

سلام دوستان
یک سوال
ps4 قابلیت پشتیبانی از فرمان logitech رو ندازه؟ یا قرار نیست که این قابلیت بش اضافه بشه؟
خودم driving force gt دارم که بدون استفاده مونده
سلا عزیز
متاسفانه خیر
ps4 فعلا فقط Thursmaster اونم مدلهایی که رسمی توسطه سونی license شده رو ساپورت میکنه
قبلا توی یه پست بلاگ گفته بودن قصد دارن ساپورت بیشتر اضافه بشه بعدا ولی تا الان که خبری نبوده.

سلام دیتای بتلو ک میخوام بریزم با psx یه بار تا 7 گیگ رفت ارور cant not dawnlod زد ی بارم سر 20 گیگ.....من باید چی کار کنم؟؟؟ واقعا خسته شدم دیگه....مرسی...تو رو خدا ج بدین...

به نت وصل شو و بذار 200 مگی دانلود کنه بعد ادامه رو با psx بریز.

سلام/باور کنید کنید تمام تاپیک رو زیرو رو کردم ولی به جواب نرسیدم پس اگر میشه راهنمایی کینین.من تازه دستگاه رو خریدم جریان این بازی های sharing چه جوری هستش ؟ من شنیدم این روش ایمنی نیستش و امکان بن شدن زیاده درضمن اگر امکانش هست ادم معتبر معرفی کنین.با تشکر

سلام/باور کنید کنید تمام تاپیک رو زیرو رو کردم ولی به جواب نرسیدم پس اگر میشه راهنمایی کینین.من تازه دستگاه رو خریدم جریان این بازی های sharing چه جوری هستش ؟ من شنیدم این روش ایمنی نیستش و امکان بن شدن زیاده درضمن اگر امکانش هست ادم معتبر معرفی کنین.با تشکر
طی صفحه های گذشته ( از صفحه قبل ) کلی راجع بهش بحث شده - کلا همیشه سوال در موردش هست

سلام
یه ps4 دارم بعد از آپدیت خاموش شد و بعد دوباره روشنش کردم پاور یه صدای تیک میزنه بعد 1 ثانیه چراغ ابی روشن میشه وبعد دوباره خاموش میشه و هون صدا رو میده ....؟؟
اصلا روشن هم نمیمونه که به حالت ریکاوری بره ... و هارد رو در اوردم بازم همچین مشکلی داره اما نظر من اینه که مشکل از پاور باشه ..!!
ممنون از راهنماییتون

سلام یه ps4 دارم بعد از آپدیت خاموش شد و بعد دوباره روشنش کردم پاور یه صدای تیک میزنه بعد 1 ثانیه چراغ ابی روشن میشه وبعد دوباره خاموش میشه و هون صدا رو میده ....؟؟اصلا روشن هم نمیمونه که به حالت ریکاوری بره ... و هارد رو در اوردم بازم همچین مشکلی داره اما نظر من اینه که مشکل از پاور باشه ..!!ممنون از راهنماییتون
موقعی که داری اپدیت میکنی چند بار خاموش و روشن میشه الان فکر کنم زدی پلی استیشن داغون کردی

با سلام و تبریک سال نو
دوستان من pes2015 دیجیتالی خریدم و دالود کردم آپدیتشم دانلود کردم (هردو رو هم با دستگاه دانلود کردم ) الان که میخوام وارد بازی بشم وارد قسمت installing updade file میشه و 2 ثانیه لود میکنه و برمیگرده به صفحف منوی اصلی و دوباره بلافاصله اینستال فایل و این کار دوباره و دوباره تکرار میشه نمیدونم چه کنم دوستان کسی میتونه کمک کنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or