هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام. سوالی داشتم اگه من یه بازی دیجیتالی رو رو بخرم دانلود کنم بعدا میشه اصلا بدون وصل شدن به اینترنت بازی رو اجرا کنم؟؟

احمد جان اگه منظورت استوره خود سونی هست آره میتونی بدون وصل شدن به اینترنت هم بازی کنی اگه از بازیهای دیجیتالی شیری هم بخری بازم اونم میشه البته من از اولی که چون خودم گرفتم اطمینان دارم میشه از بازی های شیرینگ نگرفتم ولی فکر کنم اونم میشه

سلام دوستان
عیدتون مبارک
من تازه پی اس ۴ گرفتم
اولی گرفتم اپدیتش ۱.۷ بود بعد چراغ رو کنسول ابی بود الان اپدیت کردم چراغ روش سفید شده جریان چیه؟
یادمه یه جا خوندم که با اپدیت جدید یه قابلیت بهش اضافه میشه که مثلا وسط بازی که باشی میزنی کنسول خاموش میشه بعد روشنش که میکنی از همونجا شروع میشه،این چجوریه؟
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان
عیدتون مبارک
من تازه پی اس ۴ گرفتم
اولی گرفتم اپدیتش ۱.۷ بود بعد چراغ رو کنسول ابی بود الان اپدیت کردم چراغ روش سفید شده جریان چیه؟
یادمه یه جا خوندم که با اپدیت جدید یه قابلیت بهش اضافه میشه که مثلا وسط بازی که باشی میزنی کنسول خاموش میشه بعد روشنش که میکنی از همونجا شروع میشه،این چجوریه؟
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
عید شما هم مبارک
کلا کنسول چند لحظه اول تا کامل بوت بشه ابی هست بعدش همیشه سفید میشه:d (طبیعیه)
اون مورد که گفتید برای اپدیت بعدی هست که اضافه خواهد شد تا اخر این ماه باید بیاد

سلام
منو زیاد وقت نکردم با PS4 بازی کنم و یه سوال داشتم این که من تا الان کنسول رو به اینترنت وصل نکردم میخواستم بدونم اگر این کار رو بکنم و کنسول رو به اینترنت وصل کنم خود به خود شروع به آپدیتی چیزی میکنه یا نه سوال میپرسه و اجازه می خواد آخه اینترنت پرسرعت و درست و حسابی ای ندارم و این که اگر آپدیتی چیزی کنه واسه کنسول مشکلی پیش نیاره با توجه به پایین بودن سرعت نت ؟؟ مرسی . ( ممنون میشم یه راهنمایی کلی و مختصر بفرمایید. )

من قبلا GTA V رو خریدم و مدت هاست فروختمش.حالا اگه بازی رو دیجیتالی بخرم بازم نیاز به دانلوده بازی هست یا همون فایلهایی که تو هارد هست کافیه؟
خدا کنه جوابتون مثبت باشه تا امروز رو جشن بگیرم.
دوست خوبم باید دوباره دانلود بشه بازیهای فیزیکی و دیجیتالی دیتاشون فرق میکنه
:hurted1:

آخرین ویرایش:
من قبلا GTA V رو خریدم و مدت هاست فروختمش.حالا اگه بازی رو دیجیتالی بخرم بازم نیاز به دانلوده بازی هست یا همون فایلهایی که تو هارد هست کافیه؟
خدا کنه جوابتون مثبت باشه تا امروز رو جشن بگیرم.

دوست خوبم باید دوباره دانلود بشه بازیهای فیزیکی و دیجیتالی دیتاشون فرق میکنه

- - -ویرایش - - -

سلام
منو زیاد وقت نکردم با PS4 بازی کنم و یه سوال داشتم این که من تا الان کنسول رو به اینترنت وصل نکردم میخواستم بدونم اگر این کار رو بکنم و کنسول رو به اینترنت وصل کنم خود به خود شروع به آپدیتی چیزی میکنه یا نه سوال میپرسه و اجازه می خواد آخه اینترنت پرسرعت و درست و حسابی ای ندارم و این که اگر آپدیتی چیزی کنه واسه کنسول مشکلی پیش نیاره با توجه به پایین بودن سرعت نت ؟؟ مرسی . ( ممنون میشم یه راهنمایی کلی و مختصر بفرمایید. )

امین جان وصل شدن کنسول به اینترنت مساوی هست با آپدیت ولی میتونی با فلش آپدیت کنی که بی دردسرتره البته یه مدت دیگه آپدیت جدیدتر میاد صبر کن اون آپدیت اومد بعد آپدیتش کن راستی اگه اینترنتت سرعتش پایینه سعی کن با اینترنت دانلود نکنی چون حین دانلود اگه خدایی نکرده برق بره یا کنسول خاموش بشه خوب نیست واسه کنسول

دوستان دیسک AC Unity مقدار کمی ترک خورده و دستگاه میگه که نمیشناسدش.
کاری هست که بکنم تا دیسک دوباره قابل خوندن بشه یا باید دیسک رو بندازم دور؟

نمی دونم چرا دستگاه من هی دانلودتش قطع میشه با اینکه بقیه گجت ها راحت به اینترنت وصل میشن. من اینترنت شبانه رایگان دارم پدرم دراومده صبح از خواب بیدار میشم می بینم هیچی دانلود نشده و یه علامت ضبدر روی دانلود هست کمک بفرمایید. سوال دیگه برنامه هم روی ps4 نصب میشه یا نه؟ مثلا برنامه بهتری واسه دانلود باشه نصب کنم با اون بازی بگیرم. پدرم دراومده به خدا.

دوستان دیسک AC Unity مقدار کمی ترک خورده و دستگاه میگه که نمیشناسدش.
کاری هست که بکنم تا دیسک دوباره قابل خوندن بشه یا باید دیسک رو بندازم دور؟
اگه ترک خورده که دیگه تو دستگاه هم نزار باید بندازید دور متاسفانه!

من یه سوال دارم آیا جوی استیک ps4 توسط دستگاه ps3 دیتکت میشه؟میشه باهاش بازی کرد مشکلی نداره؟
بله باسیم میشه بدون سیم هم باید برید از تنظیمات تو Bluetooth device's یا همچین اسمی داشت سرچ رو بزنید بعد رو دسته دکمه PS و share رو با هم نگه دارید پیدا میکنه.

نمی دونم چرا دستگاه من هی دانلودتش قطع میشه با اینکه بقیه گجت ها راحت به اینترنت وصل میشن. من اینترنت شبانه رایگان دارم پدرم دراومده صبح از خواب بیدار میشم می بینم هیچی دانلود نشده و یه علامت ضبدر روی دانلود هست کمک بفرمایید. سوال دیگه برنامه هم روی ps4 نصب میشه یا نه؟ مثلا برنامه بهتری واسه دانلود باشه نصب کنم با اون بازی بگیرم. پدرم دراومده به خدا.
برنامه که هیچی نصب نمیشه اگه با WiFi این مشکلو دارید با کابل هم تست کنید ببینید درست میشه.

سلام .چطور تاریخ ساخت کنسولم رو بفهمم ؟
اگه رجین یکه قشنگ ماهو سالو زده اگه رجین دو هست به صورت کد نوشته که شامل یه حرفو عدده که عدد سال رو نشون میده و حروف a,b,c,d که نشون دهنده ی چهار فصله ساله مثلا4b میشه سه ماه دوم ۲۰۱۴ اگه هم رجین دو ژاپنه که معمولا ندارن اما ۲۰۱۴ به بعده.بقیه رجین ها هم به همین ترتیبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or