هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اقایون کنسول در حالت عادی چراغش سفیده دیگه اره؟در ضمن اگه من دی وی دی رو بذارم داخل کنسول سه ماه بمونه چیزی نمیشه؟

الان 4 ساعت هست 2 تا دسته رو زدم در حالت استند بای شارژبشه ولی هنور 1 دونه شارژ داره ؟
دسته مشکل داره پس اینطوری
- - -ویرایش - - -

الان باید وقتی کنسول در حالت استند بای هست و رنگ نارنجی هست وقتی دسته رو میرنیم شارژ بشه حالت دسته باید چطور باشه ؟؟ باید رنگ چراغ دسته خاموش روشن بشه ؟؟ چون به لپ تاپ که میزنم اینطوری هست ولی به کنسول نه...
نذارید بهتره
چیز خاصی نمیشه اما سعی کنید بیشتر از 2-3 روز نذارید
تجربه میگه اینو

اون نه
اینکه 3 ماه بزارید یک جا و ساکن باشه و تکون اصلا نخوره

ببینید الان من یه نینتندو وی یو دارم و یه ps3 سوپر اسلیم ! الان هر دوتاشون یه دی وی دی بازی حدود 7 ماهه توشونه و من هر روز دارم استفاده میکنم :دی الان مشکلی هم پیش نیومده!

ببینید الان من یه نینتندو وی یو دارم و یه ps3 سوپر اسلیم ! الان هر دوتاشون یه دی وی دی بازی حدود 7 ماهه توشونه و من هر روز دارم استفاده میکنم :دی الان مشکلی هم پیش نیومده!
برادر !
اولا مبارک باشه
دوما ... من گفتم بهتره نذاریم ... چیز دیگه ای گفتم بزن تو گوشم
عکسم هم تو امضام هست ... کتک خورم :d

برادر !
اولا مبارک باشه
دوما ... من گفتم بهتره نذاریم ... چیز دیگه ای گفتم بزن تو گوشم
عکسم هم تو امضام هست ... کتک خورم :d
من چاکرتم داداش این حرفا چیه :دی ممنونم :x
اره شنیدم خیلی ها میگن تو کنسول نمونه بهتره مثلا مشکل لنز پیدا میکنه و ... ! ولی تجربه ی من میگه احتمال این مشکل خیلی کمه ولی اخه میدونی یه مسئله ای هست ! این پلی 4 ها ممکنه مشکل ejectپیدا کنن عین کنسول پلی 3 فت :دی وای خدا یادم نمیره پلی 3 فت داشتم 3 سال پیش اقا این دیسک رو بعد چند بار میذاشتم دیگه در نمیاوردش :| میزدم رو کنسول در میومد :دی
ولی بازم تشکر :) اصلا باورم نمیشه ps4 خریدم :| امروز داشتم یونیتی بازی میکردم گفتم خدایا ! دمت گرم یعنی :| چنین ابرگرافیکی وجود داشته ما نمیدونستیم ؟ :دی

من چاکرتم داداش این حرفا چیه :دی ممنونم :x
اره شنیدم خیلی ها میگن تو کنسول نمونه بهتره مثلا مشکل لنز پیدا میکنه و ... ! ولی تجربه ی من میگه احتمال این مشکل خیلی کمه ولی اخه میدونی یه مسئله ای هست ! این پلی 4 ها ممکنه مشکل ejectپیدا کنن عین کنسول پلی 3 فت :دی وای خدا یادم نمیره پلی 3 فت داشتم 3 سال پیش اقا این دیسک رو بعد چند بار میذاشتم دیگه در نمیاوردش :| میزدم رو کنسول در میومد :دی
ولی بازم تشکر :) اصلا باورم نمیشه ps4 خریدم :| امروز داشتم یونیتی بازی میکردم گفتم خدایا ! دمت گرم یعنی :| چنین ابرگرافیکی وجود داشته ما نمیدونستیم ؟ :دی
عوضش گیم پلیش مزخرفه

کسی از عزیزان دل این استند اورجینال سونی رو داره؟؟؟
چرا ایقدر قیمتش بالاست؟؟؟
مدل های متفرقه حدود ۱۰۰ ارزون تر هستند

بله من امروز اوریجینال رو خریدم .
نمیدونم چرا ولی زیرش خوبیش اینه دو تا بیلبیلک (:دی) داره که میچرخونیش قفل میشه رو کنسول و در نمیاد ! البته من نمیدونم چرا خریدم ولی به هر حال استفادش نکردم و کنسول عین ادم الان رو میز به صورت افی و عادی گذاشته شده :دی
دوستان اخرین اپدیت 2.04 هست دیگه ؟ الان کنسول داره اپدیت میشه مشکل نیس که؟

- - -ویرایش - - -

عوضش گیم پلیش مزخرفه

پست شما هم خیلی مزخرفه :)
من رو pc تمومش کردم دو روز پیش و به همین دلیل که خوشم اومد برای ps4 گرفتم و گرنه عقلم کم نبود که ! خیلی هم گیم پلی فوق العاده ای داره و مبارزات هم سخت تر و واقعی تر شدن . حالا شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه که ما هم خوشمون نیاد عزیز!

سلام به همگی
آقا یه سوال داشتم جایی براش پیدا نکردم گفتم اینجا بزارم!
من میخوام Last of Us رو خریداری کنم بازی به صورت Voucher (کدی که در PSN وارد میکنی و بازی برای شما فعال میشه!)هست.
ریجن بازی 1 (usa)
تا چند تومن ارزش خرید داره؟

پلاس یک ساله ریجن 1 (150 تومن) ارزش خرید داره؟

سلام من کنسولم رو روی ریست مود قرار میدم اما دسته ها دیگه شارژ نمی شه .وقتی روشنش میکنم دسته ها رو شارژ میکنه بدون درد سر اما تا رو ریست مود قرار میدم شارژ شدنشون قطع میشه

سلام من کنسولم رو روی ریست مود قرار میدم اما دسته ها دیگه شارژ نمی شه .وقتی روشنش میکنم دسته ها رو شارژ میکنه بدون درد سر اما تا رو ریست مود قرار میدم شارژ شدنشون قطع میشه
برو توی قسمت ستینگ توی منوی power save گزینه ها رو تیک بزن

سلام به همگی
آقا یه سوال داشتم جایی براش پیدا نکردم گفتم اینجا بزارم!
من میخوام Last of Us رو خریداری کنم بازی به صورت Voucher (کدی که در PSN وارد میکنی و بازی برای شما فعال میشه!)هست.
ریجن بازی 1 (usa)
تا چند تومن ارزش خرید داره؟

پلاس یک ساله ریجن 1 (150 تومن) ارزش خرید داره؟
ووچر های لست رو فروشنده ها از رو باندل کنسول بر میدارن و هر چی خودشون بخوان میفروشن همین فروشگاه سایت هم گذاشته پلاس هم واقعا عالی داری میگیری چون پلاس پنجاه دلاره این زیر قیمت داره میده لطفا به منم ادرسش رو پ خ کن

دوستان چراغ دسته ps4 من روشن نميشه
كار مي كنه ولي چراغش كه آبي، قرمز، سبز و... مي شد ديگه روشن نميشه
دو روز پيش چايي روش ريخته شد، من خشكش كردم و سالم هم بود اما امروز صبح ديگه روشن نميشه
ممكنه سوخته باشه ؟
قيمت دسته ي اصل چنده؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or