هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اقا من الان کنسولو بدون هیچ چیز و با سیم خودش وصل کردم به برق ایران یعنی 220 . الان کارم اشتباهه یا درسته ؟

- - -ویرایش - - -

نمی دونستم سوالم این قدر سخته !:|آقایان منظورم این هست که مستقیم به برق وصل کردم بدون این که ترانس تبدیل برق داشته باشم !

اقا من الان کنسولو بدون هیچ چیز و با سیم خودش وصل کردم به برق ایران یعنی 220 . الان کارم اشتباهه یا درسته ؟

- - -ویرایش - - -

نمی دونستم سوالم این قدر سخته !:|آقایان منظورم این هست که مستقیم به برق وصل کردم بدون این که ترانس تبدیل برق داشته باشم !

چیز خاصی نیست.
من به سه راهه یه سه راهه دیگه وصل کردم و کامپیوتر 2000 وات رو بهمراه کنسول و وسایل جانبی برقی دیگه بهشون وصل کردم .
یکی از سه راهه هام ولتاژ ورودی رو نشون میده که بالای 220 هست چیزی حدود 240 و موقع روشن بودن تمام وسایلام چیزی ازش کم نمیشه.
اگر خیلی حساسی از این محافظ های مخصوص بگیر وگرنه من ps3 و ps4 رو همینجوری وصل کردم و هنوز مشکلی پیش نیومده

چیز خاصی نیست.من به سه راهه یه سه راهه دیگه وصل کردم و کامپیوتر 2000 وات رو بهمراه کنسول و وسایل جانبی برقی دیگه بهشون وصل کردم .یکی از سه راهه هام ولتاژ ورودی رو نشون میده که بالای 220 هست چیزی حدود 240 و موقع روشن بودن تمام وسایلام چیزی ازش کم نمیشه.اگر خیلی حساسی از این محافظ های مخصوص بگیر وگرنه من ps3 و ps4 رو همینجوری وصل کردم و هنوز مشکلی پیش نیومده
من با وات کاری ندارم و منظورم اینه که پلی 4 مستقیم وصل میشه به همین برق 220 عین پلی 3 ؟ یا ترانس تبدیل 220 به 110 میخواد؟

من با وات کاری ندارم و منظورم اینه که پلی 4 مستقیم وصل میشه به همین برق 220 عین پلی 3 ؟ یا ترانس تبدیل 220 به 110 میخواد؟

نه عزيز من مشكلي نيست
شما فقط به يه تبديل نياز داري و براي جلوگيري از آسيب احتمالي ناشي از تغيير برق، قطع شدن ناگهاني توصيه ميشه از محافظ الكتريكي استفاده بشه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

نه عزيز من مشكلي نيستشما فقط به يه تبديل نياز داري و براي جلوگيري از آسيب احتمالي ناشي از تغيير برق، قطع شدن ناگهاني توصيه ميشه از محافظ الكتريكي استفاده بشهSent from my iPhone 5s using Tapatalk
تبدیل چیه الان؟محافظ هست مشکلی نیست .

کارت های 10 دلاری فقط توی ریجن 1 ها هست ؟ درسته ؟ من ریجن 2 خریدم کارت 10 دلاری نباید میداشت ؟

========

یه سوال دیگه هم داشتم :

زیر نویس بازی ها و نوشته های منوی بازی خیلی نسبت به PS3 , X360 ریز شده و به سختی میشه خوندشون ، راه حلی نداره یکم درشت تر بشه ؟؟؟؟

کسی نیست جواب ما رو بده ؟
سلام
نه تو تنظیمات چنین چیزی نیست
سر جمع اگر باهاش کار نکنی 1 ساعته شارژ هست

- - -ویرایش - - -

کارت های 10 دلاری فقط توی ریجن 1 ها هست ؟ درسته ؟ من ریجن 2 خریدم کارت 10 دلاری نباید میداشت ؟
از روی ریجن 1 هاشم فروشنده های حلال خور برمیدارن عزیزم
زیاد دنبالش نباش .

دوستان قصد خرید بازی dmc رو دارم.میخام زود تمومش کنم بفروشمش.به نظرتون الان اک بخرم یا کار کرده؟چون بازی هست که احتمالا فروشش سخت باشه چیکار کنم که رو دستم نمونه.ممنون.

سلام
نه تو تنظیمات چنین چیزی نیست
سر جمع اگر باهاش کار نکنی 1 ساعته شارژ هست

- - -ویرایش - - -

از روی ریجن 1 هاشم فروشنده های حلال خور برمیدارن عزیزم
زیاد دنبالش نباش .
ممنون دوست خوبم
با اون حروم خوریشون کاری ندارم ، میخوام بدونم روی ریجن 2 اصلاً نیسته دیگه ؟ چون من ریجن 2 خریدم

==========

دوستان به این سوالم هم جواب بدید ممنون میشم :

زیر نویس بازی ها و نوشته های منوی بازی خیلی نسبت به PS3 , X360 ریز شده و به سختی میشه خوندشون ، راه حلی نداره یکم درشت تر بشه ؟؟؟؟

ممنون دوست خوبم
با اون حروم خوریشون کاری ندارم ، میخوام بدونم روی ریجن 2 اصلاً نیسته دیگه ؟ چون من ریجن 2 خریدم

==========

دوستان به این سوالم هم جواب بدید ممنون میشم :

رو همه کنسولا هست
حتی ژاپن و ریجن 3

زیرنویس ها کلا به دلیل رزولیشن کوچیک تره و تنظیماتش ماله خوده بازیه که کلا بازی ها فقط تنظیماتشون درباره زیر نویس بودن یا نبودنشه

اگر کامل خالی شه حدود 2ساعت و نیم طول میکشه
خیر همچین امکانی وجود نداره

الان 4 ساعت هست 2 تا دسته رو زدم در حالت استند بای شارژبشه ولی هنور 1 دونه شارژ داره ؟

- - -ویرایش - - -

الان باید وقتی کنسول در حالت استند بای هست و رنگ نارنجی هست وقتی دسته رو میرنیم شارژ بشه حالت دسته باید چطور باشه ؟؟ باید رنگ چراغ دسته خاموش روشن بشه ؟؟ چون به لپ تاپ که میزنم اینطوری هست ولی به کنسول نه...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or