هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان میخوام ps4 بخرم اما موندم چه زمانی بگیرم بهتره!
کپی خور شدنش تو راه هست آیا؟
قبل عید بگیرم بهتره یا اینکه بذارم مهر و آبان سال جدید بگیرم؟
اگه یه زمانی کپی خور بشه گرون تر میشه درسته؟

دوستان میخوام ps4 بخرم اما موندم چه زمانی بگیرم بهتره!
کپی خور شدنش تو راه هست آیا؟
قبل عید بگیرم بهتره یا اینکه بذارم مهر و آبان سال جدید بگیرم؟
اگه یه زمانی کپی خور بشه گرون تر میشه درسته؟
فرقی نداره فقط عید نگیر اوایل تابستونم نگیر
مطمئن باش فعلا کپی خور نمیشه
اصلا کلا شاید نشه
قطعا گرون میشه

سلام من دیتا نسخه معمولی daying light رو دارم ایا میتونم لانسیس نسخه ultimate edition رو بخرم ؟یعنی دیتا هاشون متفاوته؟ یا فقط حجمشون فرق میکنه؟
فقط چند گیگ آخر بازی تفاوت داره. بیشتر حجمش رو با همین دیتا برو و یک یا دو گیگ پایانی رو خودت دانلود کن.

دوستان الان رفتم اون قسمتی که سیو بازیها هستش یه پوشه ای بود که اسمش unknown بود حجمش هم خدود 10 بود رفتم توش زده بود کیلزون من پاکش کردم ولی برای بازی کیلزون نبودا چون من وقتی دستگاهم خریدم تو مغازه کیلزون گذاشت این برای اون بود این یعنی فریمو دستگاه بوده که پاکش کردم یا نه؟چون بعدش رفتم تو system inofrmation زده بود system software 2.03 قبلا زیره 2 بود.اینم بگم که اخرین بازی اوردر ریخته بود که اپدیت شده بود یعنی تو خوده اوردر فریمور 2.03 بوده که اینطوری شده.کلا اینکه الان من فریمور دستگاهو پاک کردم یا نه.چون بعدشم برای امتحان اوردر رو پاک کردم دیسکو دوباره گذاشتم دیگه اپدیت نکرد زود ریختو اومد.ممنون شرمنده زیاد شد.

فقط چند گیگ آخر بازی تفاوت داره. بیشتر حجمش رو با همین دیتا برو و یک یا دو گیگ پایانی رو خودت دانلود کن.

نمی دونین دقیق چند گیگه؟میشه از طریق خود پی سی دانلود کرد یا فقط با کنسول؟
اصلا تفاوت نسخه معمولی با تکامل یافته چیه؟

دوستان الان رفتم اون قسمتی که سیو بازیها هستش یه پوشه ای بود که اسمش unknown بود حجمش هم خدود 10 بود رفتم توش زده بود کیلزون من پاکش کردم ولی برای بازی کیلزون نبودا چون من وقتی دستگاهم خریدم تو مغازه کیلزون گذاشت این برای اون بود این یعنی فریمو دستگاه بوده که پاکش کردم یا نه؟چون بعدش رفتم تو system inofrmation زده بود system software 2.03 قبلا زیره 2 بود.اینم بگم که اخرین بازی اوردر ریخته بود که اپدیت شده بود یعنی تو خوده اوردر فریمور 2.03 بوده که اینطوری شده.کلا اینکه الان من فریمور دستگاهو پاک کردم یا نه.چون بعدشم برای امتحان اوردر رو پاک کردم دیسکو دوباره گذاشتم دیگه اپدیت نکرد زود ریختو اومد.ممنون شرمنده زیاد شد.

واقعا نفهمیدم چی نوشتی اما فریمور قابل پاک شدن نیست و اگه داری باهاش بازی میکنی و مشکلی پیش نیومده پس راحت بازیتو کن.
حالا اگه دل چرکین هستی برو تو تاپیک فرمور ها و آخرین ورژن فریمور ریکاوری (900 مگی) مربوط به ریجنت رو دانلود کن و تو سیف مود initilize (فک کنم همچین چیزی بود) کن فقط از سیو هات بکآپ بگیر

سلام من اپدیت بازی درایور کلاب رو چند وقت پیش از همینجا دانلود کردم 5.4 گیگ بود یه پارت 4 و یه پارت 1.5 گیگی.
ولی با اومدن اپدیت جدید حجمش شده 6.1 گیگ یعنی یه پارت 4 و 2.1 گیگی من اون اپدیت 5.4 گیگی رو دان کردم حالا که اپدیت جدید اومده فقط پارت دوم رو دان کنم کافیه؟چون پارت اول رو دارم

سلام
یه مشکلی پیش اومده
کنسول رفته رو حالت safemode
یعنی هر گزینه ای بجز 6 و 7 که ریست فکتوری میکنه رو میزنم،دستگاه 2 باره ریست میشه و میاد رو safe mode!!!
ریجن 2 ژاپن
سیمها رو هم کشیدمو فلان.... اما نشد
یه بازی دیجیتالی دارم،خیلیم دوسش میدارم (the order)
راه حلی هست؟

سلام من اپدیت بازی درایور کلاب رو چند وقت پیش از همینجا دانلود کردم 5.4 گیگ بود یه پارت 4 و یه پارت 1.5 گیگی.
ولی با اومدن اپدیت جدید حجمش شده 6.1 گیگ یعنی یه پارت 4 و 2.1 گیگی من اون اپدیت 5.4 گیگی رو دان کردم حالا که اپدیت جدید اومده فقط پارت دوم رو دان کنم کافیه؟چون پارت اول رو دارم
شما همینی که داری بریز فکر میکنم خودش در ادامه ۷۰۰ مگ بقیه رو دان کنه دیگه نخوای باز دو گیگ دان کنی

- - -ویرایش - - -

سلام
یه مشکلی پیش اومده
یعنی هر گزینه ای بجز 6 و 7 که ریست فکتوری میکنه رو میزنم،دستگاه 2 باره ریست میشه و میاد رو safe mode!!!
ریجن 2 ژاپن
راه حلی هست؟
این جوری که شما گفتی بعید راهی باشه!!

سلام دوستان
من تلوزیونم hdmi نمیخوره و سونی 4هم فقط اچ دی ام ای میخوره نال همین باید بیخیال شم چون دیگه پول ال سی دی ندارم
ولب جدیدا شنیدم که دستگتهایی هست کخ hdmiرو به سه شاخ تبدیل میکنه
میخواستم بدونم کسایی که شنیدن ایای میدونن واقعیه یا نه؟؟ تبدیل hdmi به سه شاخ هست یا نه؟
بعد میخواستم بدونم اگه تبدیل بشن کیفیتو خیلی میاره پایین؟؟

سلام دوستان
من تلوزیونم hdmi نمیخوره و سونی 4هم فقط اچ دی ام ای میخوره نال همین باید بیخیال شم چون دیگه پول ال سی دی ندارم
میخواستم بدونم کسایی که شنیدن ایای میدونن واقعیه یا نه؟؟ تبدیل hdmi به سه شاخ هست یا نه؟
نمیدونم ولی اگه باشه هم کیفیت رو خیلی میاره پایین
شما اگه بتونی حتی یه دونه منیتور خوب واسه خودت جور کنی دیگه هیچ مشکلی نخواهی داشت

سلام دوستان
تبدیلهای مربوطه هست اما باید ببینی و چک کنی ببینی وصل میشه و تصویر میده یا نه
در صورتی که tv ات 1080 نیست باید بری safe mode و از 1080 بیاری روی 720 یا اگر پایینتره 480
طبیعتا در این صورت کیفیت به تمیزی که باید باشه نیست
بهتره به فکر یه led - lcd باشی .

سلام
یه مشکلی پیش اومده
ریجن 2 ژاپن
راه حلی هست؟
دستگاه بالا نمیاد ؟
reset factory امتحان کردی ؟
اگر این کار نکنه احتمال داره مشکلی برای هارد پیش اومده که مجبور به عوض کردنش بشی.

فریمور دستگاه هیچا ذخیره نیست. فیرمور دانلود میشه و بعد اون اماده نصب میشه
قسمت save فقط save بازیا رو نشون میده .
احتمالا اپدیت شده دستگاه .
فریمور پاک نمیشه.
موفق باشی.

سلام
یه مشکلی پیش اومده
ریجن 2 ژاپن
راه حلی هست؟
آموزش به روزرسانی PS4 | فروشگاه پلی استیشن 4
برو تو لینک .آپدیت رو دانلود کن مثل اموزش کنسولو اپدیت کن

سلام به همگی
آقا ما تو تاپیک ps3 سعی میکنیم تا جایی که بتونیم و بدونیم به سوالا جواب بدیم،حالا من اومدم اینجا چند تا سوال از ps4 بپرسم:d
1-اینکه تفاوت ریجن بازی و دستگاه مهم نی رو میدونم ولی بطور کلی از نظر خریدن پلاس،یا چیزای مهم تر که من نمیدونم خرید کدوم ریجن از دستگاه بهتره؟هزینه دستگاه مهم نی ولی نمیخوام سالانه واسه پلاس زیاد خرج کنم
2-خودم ریجن 2 دوست دارم ولی پلاسش فکر کنم گرون باشه،الان واسه خرید dlc و آنلاین ریجن دستگاه با پلاس باید یکی باشه یا پلاس با اکانتی که میسازم؟:d
3-از همه مهمتر میخوام جدیدترین ساخت رو بگیرم چطور بفهمم؟،البته یه بار آقا مصطفی زحمتشو کشید من یادم رفت
4-ساخت ژاپن پیدا میشه؟شماره سریالش چی باید باشه؟الان مثلا 1116a زده یعنی چی؟
تهران جای مطمین میشناسید پ خ کنید لطفا
خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
آقا ما تو تاپیک ps3 سعی میکنیم تا جایی که بتونیم و بدونیم به سوالا جواب بدیم،حالا من اومدم اینجا چند تا سوال از ps4 بپرسم:d
1-اینکه تفاوت ریجن بازی و دستگاه مهم نی رو میدونم ولی بطور کلی از نظر خریدن پلاس،یا چیزای مهم تر که من نمیدونم خرید کدوم ریجن از دستگاه بهتره؟هزینه دستگاه مهم نی ولی نمیخوام سالانه واسه پلاس زیاد خرج کنم
2-خودم ریجن 2 دوست دارم ولی پلاسش فکر کنم گرون باشه،الان واسه خرید dlc و آنلاین ریجن دستگاه با پلاس باید یکی باشه یا پلاس با اکانتی که میسازم؟:d
3-از همه مهمتر میخوام جدیدترین ساخت رو بگیرم چطور بفهمم؟،البته یه بار آقا مصطفی زحمتشو کشید من یادم رفت
4-ساخت ژاپن پیدا میشه؟شماره سریالش چی باید باشه؟الان مثلا 1116a زده یعنی چی؟
تهران جای مطمین میشناسید پ خ کنید لطفا
خیلی ممنون
سلام
1. اکثریت بچه ها اکانت ریجن 1-2 رو دارن از بین اینا دوتا میتونی انتخاب کنی. US قیمتس سالانه 50 دلار هست. بقیه هم اکثریت توی همین حوالی هستن منتهی به نسبت ارز میتونی بسنجی
2. ریجن دستگاه هیچ اهمیتی نداره - برای نصب dlc باید نسخه فیزیکی و اکانت ریجن یکی داشته باشن .
3. پشته دستگاه خورده تاریخ ساختن . از سرچه سریاله مربوطش هم میتونی بعضی موقه ها اطلاعاتی رو در این مورد توی نت پیدا کنی
4. چند صفحه پیشا یکی از بچه ها عکسه یه دستگاه رو گذاشته بود که made in japan بود. بگرد پیداش کن ببین به کارت میاد یا نه چون محتوای پستش رو یادم نیست
موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or