هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من هر وقت آنلاین میشم شروع مکنه به دانلود کردن آپدیت بازی ها راهی نیست بشه متوقفش کرد؟ و یا اینکه یه بازیه خاص رو خودم بزارم آپدیت بشه نه اینکه همشون با هم شروع به آپدیت کنن
برو توی قسمت notification چندتاگزینه هست downloalds روش دکمه تایید رو بزن(بستگی به ریجن کنسول داره دایره یا ضربدر)

نه اتفاقا استریو هم هست D:
تو خود PS4 جایی نداره که بشه میکروفون رو میوت کرد؟

داداشم مدل حسن فریت چیه شما؟
من یه جبرا روکس خریدم (پخش صدای دالبی! یعنی کیفیت خدا!) به هوای اینکه با پلی استیشن پِیرش کنم ولی سونی زد تو ذوقم و اصلا قبولش نمیکنه

سلام دوستان از کجا میتونم بفهمم چند تا اکانت psn دارم چون یکی از اکانتام پاک شده برعکس با همینم بازی های فری این ماهو رو دان زدم حالا که تموم شده بازیارو نصب کردم هیچ کدوم نمیاد:-s با همه پروفایلامم تست کردم نمیاد حالا اکانت پاک شدهرو چجوری برگردونم یا از کجا بفهمم با پروفایلیکه دان زدم اسمش چی بوده؟

سلام
فریم ریت 30.0 باشه بهتره یا 26؟
آخه یه بازی رو مقایسه کردم.
ps4 30 بود
فریم ریت و فریم تایم چیه؟
مسیحا جان فریم ریت هر چقدر بالاتر باشه بازی روونتر اجرا میشه الان فریم ریت بازی لاست روی شصت روونتر و زنده تر و پویاتر هستش البته بالا رفتن فریم ریت باعث میشه از کیفیت جزییات کم بشه چون قدرت پردازشیه بالاتری رو لازم داره فریم ریت 30 یعنی توی یک ثانیه 30 تا تصویر رد میشه و فریم ریت 60 یعنی 60 تا تصویر

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان از کجا میتونم بفهمم چند تا اکانت psn دارم چون یکی از اکانتام پاک شده برعکس با همینم بازی های فری این ماهو رو دان زدم حالا که تموم شده بازیارو نصب کردم هیچ کدوم نمیاد:-s با همه پروفایلامم تست کردم نمیاد حالا اکانت پاک شدهرو چجوری برگردونم یا از کجا بفهمم با پروفایلیکه دان زدم اسمش چی بوده؟

دوست گلم برو setting n برو users برو delet users اونجا میبینی چند تا اکانت داری راستی حذف اکانت اصلیت که بازی دانلود کردی برابر با حذف بازی هستش

دوستا نالان رفتم اون قسمتی که سیو بازیها هستش یه پوشه ای بود که اسمش unknown بود حجمش هم خدود 10 بود رفتم توش زده بود کیلزون من پاکش کردم ولی برای بازی کیلزون نبودا چون من وقتی دستگاهم خریدم تو مغازه کیلزون گذاشت این برای اون بود این یعنی فریمو دستگاه بوده که پاکش کردم یا نه؟چون بعدش رفتم تو system inofrmation زده بود system software 2.03 قبلا زیره 2 بود.اینم بگم که اخرین بازی اوردر ریخته بود که اپدیت شده بود یعنی تو خوده اوردر فریمور 2.03 بوده که اینطوری شده.کلا اینکه الان من فریمور دستگاهو پاک کردم یا نه.چون بعدشم برای امتحان اوردر رو پاک کردم دیسکو دوباره گذاشتم دیگه اپدیت نکرد زود ریختو اومد.ممنون شرمنده زیاد شد.

اگه یه بازی ۷۲۰ باشه و من گذاشته باشم رو ۱۰۸۰ چی میشه؟!
وضوح تصویر بازی هرچی باشه همون render میشه و شما هیچ کنترلی توی این قضیه نداری - ولی وقتی از وضوح تصویر خوده tv کمتر باشه اتو scale up میکنه به native خوده tv. ( بزرگش میکنه که اندازه بشه - 1080 واقعی نمیشه )

سلام من دیتا نسخه معمولی daying light رو دارم ایا میتونم لانسیس نسخه ultimate edition رو بخرم ؟یعنی دیتا هاشون متفاوته؟ یا فقط حجمشون فرق میکنه؟

سلام. من امروز يه باندل جي تي اي ريجن دو خريدم ولي بازيش ريجن ٢ هست كه هنوز پلمپه و باز نشده. نخواستم بازش كنم براي تست ولي يه بازي واچ داگز روش تست زدم.

سوالم اينه كه الان من ميتونم اين جي تي اي ريجن دو رو با يه ريجن آل ( ريجن فري ) عوض كنم؟ چون واسه انلاين بايد يه اكانت ريجن ٢ بسازم و كارت اعتباري پوند بخرم كه گرون تر از دلاره آمريكاست و كلا ميخوام يه اكانت ريجن يك داشته باشم تا بتونم كارت اعتباري دلار روش بزنم.

سلام. من امروز يه باندل جي تي اي ريجن دو خريدم ولي بازيش ريجن ٢ هست كه هنوز پلمپه و باز نشده. نخواستم بازش كنم براي تست ولي يه بازي واچ داگز روش تست زدم.

سوالم اينه كه الان من ميتونم اين جي تي اي ريجن دو رو با يه ريجن آل ( ريجن فري ) عوض كنم؟ چون واسه انلاين بايد يه اكانت ريجن ٢ بسازم و كارت اعتباري پوند بخرم كه گرون تر از دلاره آمريكاست و كلا ميخوام يه اكانت ريجن يك داشته باشم تا بتونم كارت اعتباري دلار روش بزنم.
اره میتونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or