هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام . دوستان اگر ما دیسک یک بازی داشته باشیم و همون بازیو بصورت دیجیتالی بخریم امکانش هست به جای دانلود بازی ، از دیسک برای دریافت محتویات استفاده کنیم ؟ مثلا من الان بازی FIFA 15 بصورت فیزیکی دارم و بتازگی نسخه دیجیتالیش هم دستم رسیده . الان بخوام نسخه دیجیتالی فعال کنم حتما باید بازی دانلود کنم و یا چون نسخه فیزیکیش روی دستگاه نصبه دیگه نیازی به دانلود نیست ؟ ( ریجن دیسک و نسخه دیجیتالی یکسانه )

سلام . دوستان اگر ما دیسک یک بازی داشته باشیم و همون بازیو بصورت دیجیتالی بخریم امکانش هست به جای دانلود بازی ، از دیسک برای دریافت محتویات استفاده کنیم ؟ مثلا من الان بازی FIFA 15 بصورت فیزیکی دارم و بتازگی نسخه دیجیتالیش هم دستم رسیده . الان بخوام نسخه دیجیتالی فعال کنم حتما باید بازی دانلود کنم و یا چون نسخه فیزیکیش روی دستگاه نصبه دیگه نیازی به دانلود نیست ؟ ( ریجن دیسک و نسخه دیجیتالی یکسانه )
خیر متاسفانه PS4 مثل Xbox One نیست و محتویات بازی های فیزیکیش با دیجتالی تفاوت داره. باید حتما دانلود بشه.

سلام دستگاه من اصلا وارد acount information نمیشه همواره تو plase wait گیر میکنه تو ساعات خلوت هم امتحان کردم تا دیروز میشد از دیشب نمیشه
به نظرم DNS هات رو عوض کن
8.8.8.8
8.8.4.4
کن
اکثریت بچه ها تونسته بودن صبح و ساعات خلوت وصل شن. گاهان زمانی که این مشکل خیلی زیاد بودن میگفت بعد از 40 دقیقه یا حتی 2 ساعت بعد sign in اولیه رو میشد .

سلام به همگی
آقا من از هندسفری گوشیم برا PS4 استفاده میکنم
راهی هست بشه صدای میکروفون رو قطع کرد؟
جواب نیازت رو میده ؟ اخه mono هست D:
اگر setting مربوط به این قضیه توی گوشی هست میشه خاموشش کرد. کلیده سخت افزاری روی خودش نیست در رابطه با این

8.8.8.8
8.8.4.4
کن
اکثریت بچه ها تونسته بودن صبح و ساعات خلوت وصل شن. گاهان زمانی که این مشکل خیلی زیاد بودن میگفت بعد از 40 دقیقه یا حتی 2 ساعت بعد sign in اولیه رو میشد .

اگر setting مربوط به این قضیه توی گوشی هست میشه خاموشش کرد. کلیده سخت افزاری روی خودش نیست در رابطه با این

نه اتفاقا استریو هم هست D:
تو خود PS4 جایی نداره که بشه میکروفون رو میوت کرد؟

نه اتفاقا استریو هم هست D:
تو خود PS4 جایی نداره که بشه میکروفون رو میوت کرد؟
گزینه Adjust devices پس از نگه داشتن Ps button رو بزن
این قسمت تنظیمات مربوطه هست فکر کنم . برای mic یه قسمت توی setting هست باید باشه.

دوستان این هدست مونو کیفیتش در چه حدی هست ؟ منظورم اینکه ایا میشه توی بازی صحبت کرد و ازش بخوبی صدا گرفت یا یه چیز دکوری هستش .؟؟

دوستان این هدست مونو کیفیتش در چه حدی هست ؟ منظورم اینکه ایا میشه توی بازی صحبت کرد و ازش بخوبی صدا گرفت یا یه چیز دکوری هستش .؟؟
کیفیت چتش عالیه صداش فوق العاده شفافه و تاخیر نداره منم واقعا با دیدن هدفونش گفتم به درد نمیخوره احتمالا ولی من یکی رو راضی کرد!!

من هر وقت آنلاین میشم شروع مکنه به دانلود کردن آپدیت بازی ها راهی نیست بشه متوقفش کرد؟ و یا اینکه یه بازیه خاص رو خودم بزارم آپدیت بشه نه اینکه همشون با هم شروع به آپدیت کنن

سلام خدمت دوستان ps4 باز من خودم ps4 ندارم اما میخواستم برای یکی از دوستانم دستگاه و بازی ps4 اجاره کنم اصلا آیا امکان یه همچین کاری هست و کسی هست دستگاه کرایه بده اگه بله لطفا مشخصات تماسشو به من پخ کنید لطفا سریع اگه کسی میدونه جوابه منو بده ممنون میشم

به نام او که اولین ذره را آفرید ، سلام علیکم ، خدا قوت

عزیزانم ، یک بنده خدایی به من پیشنهاد داده که پلاس یکساله ام رو باهاش شریک شم و شیر کنم و نصف پولش رو بده ، بگذریم که روش کارش رو نمی دونم ، سوال بنده اینجا است اگر این اتفاق بیافته اشکالی نداره ؟ مثلا سرعت بازی من تو آنلاین نمیاد پایین ؟ کلا هیچ گونه مضراتی داره یا نه ؟ اینکار و نکنم فردا به مشکل بخورم ممنون. :lightbulb:

- - -ویرایش - - -

یک سوال دیگه : میخوام بازی کیلزون رو بگیرم 70 تومان ، اول اینکه داخل قاب بازی کد وجود داره یا مثل دلست کد نداره ؟ دوم اینکه آنلاین اش چطوریه ؟ کوپ آنلاینه ؟ یعنی شخصیتی که داره با من آنلاین بازی میکنه در کنار منه ؟ اگر آنلاین اش مثل دلست باشه نمی خوام یعنی اگر شخصیتی که داره آنلاین بازی می کنه روبروی منه و باید همدیگر رو بکشیم نمیخوام ، ممنون. :discussion:

دنبال بازی میگردم ریجن 1 که بازیه آنلاین داشته باشه و coop online باشه یعنی شخصیتی که آنلاین بازی می کنه در کنار من باشه ، روبروی من نباشه و همدیگه رو نکشیم ، اسم بازی رو پیشنهاد کنید چون بازیها رو نمی شناسم متشکرم.:cool1:

دنبال بازی میگردم ریجن 1 که بازیه آنلاین داشته باشه و coop online باشه یعنی شخصیتی که آنلاین بازی می کنه در کنار من باشه ، روبروی من نباشه و همدیگه رو نکشیم ، اسم بازی رو پیشنهاد کنید چون بازیها رو نمی شناسم متشکرم.:cool1:

محمد جان بازیهایی که منتشر میشه کل ریجن هارو شامل میشه و اینطور نیست بازی رو فقط واسه ریجن خاصی بدن بیرون معلومه از بازیهای پر خشونت خوشت نمیاد تو میتونی gta رو بگیری که آنلاین پر طرفداری داره فکر نمیکنم با آنلاین لاست حال کنی چون خشونت بالایی داره البته far cry 4 هم آنلاین داره ولی زیاد جذابیت دو تا بازی قبلی رو نداره آنلاین کالاف ادوانس وارفار هم بد نیست و گیم پلی سریعی داره البته به شیش و هشت نمیرسه اگه از رایسینگ خوشت میاد درایو کلاب رو پیشنهاد میدم بهت

8.8.8.8
8.8.4.4
کن

داداش چطور dns ها رو عوض کنم ؟با دستگاهه یا کامپیوتر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or