هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

جایی بهتر از اینجا برا طرح سوالم پیدا نکردم.
پینگ آسیا تک بهتره یا های وب؟!
چون های وب طرح فشفشه داره و تو دانلود بازی های دیجیتالی خیلی به صرفه هست خواستم بدونم پینگش در مقایسه با آسیا تک چطوره تا اگه بهتر یا برابر بود در تغییر سرویسم تردیدی نداشته باشم!

جایی بهتر از اینجا برا طرح سوالم پیدا نکردم.
پینگ آسیا تک بهتره یا های وب؟!
چون های وب طرح فشفشه داره و تو دانلود بازی های دیجیتالی خیلی به صرفه هست خواستم بدونم پینگش در مقایسه با آسیا تک چطوره تا اگه بهتر یا برابر بود در تغییر سرویسم تردیدی نداشته باشم!

دوست عزیز بنده خودم های وب دارم خیلی هم از پینگم راضیم تقریبا با لندن 160 هست بعضی وقتا به 120 هم میرسه

می تونی بگی در مقایسه با آسیا تک پینگش چطوره؟!

من اسیا تک نداشتم ولی قبلش پارس انلاین داشتم ...خیلی راضیم...وقتی های وب گرفتم هم از نظر سرعت هم پینگ کلا نظرم نسبت به نت ایران یه خرده تغییر کرد ...پارس انلاین در مقابل های وب یه گند به تمام معناس

فقط ال سی دی ها hdmi میخورن؟؟
قران 8ماه رفتم مغازه شاگردی کردم از درسم گذشتم همه نمره ها تک شد تا پولشو بدست اوردم حالا باید دوباره 600.700جمع کنم

دوست عزيز hdmi خروجي ديجيتالي هست و سه فيش يا پنج فيش آنالوگه. تبديلش توي بازار هست ولي جنس خوب بالاي ١٢٠ هزارتومنه كه دليل قيمتش هم اينه كه مثل آداپتوره و عملا براي تبديل ديجيتال به انالوگ برق مصرف ميكنه.

اتفاقا منم میخوام های وب بگیرم! چطوره؟ قطعی که نداره؟ سرعت و پینگش خوبه؟

تو 9 ماهیی که من دارم شاید کمتر از 5 بار قطع شده و مشکل از شرکت بوده..سرعتش 8 مگ هست که 8 به 1 تقسیم میشه و من 1 مگ واقعی دان میکنم..پینگش هم گفتم خوبه

دوستان از کجا بفهمم کد آنلاین بازی های کارکرده ای که میخرم استفاده شده یا نه؟
بازی های PS4 کد برای انجام بخش آنلاین نیاز ندارند. اون کد هایی که توی بسته های بازی میبینی محتویات اضافه مانند اسلحه و ... به بازی اضافه می کنند. برای اینکه بفهمید باید از بخش PS Store و بخش Redeem Code وارد کنی کد رو اگر قبول کرد که به اکانتت بازی اضافه میشه اگر قبول نکرد یعنی قبلا استفاده شده.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من چند سالی ایران نبودم الان برگشتم. می خوام ps4 بخرم. می خوام بدونم که ایا به همه امکانات psn و sony store بدون وی پ* *ن میشه دسترسی پیدا کرد؟ انلاین بازی کردن مشکل نداره؟ خرید چطور؟ دانلود DLC و update ها چطور؟
ممنونم

سلام دوستان
من چند سالی ایران نبودم الان برگشتم. می خوام ps4 بخرم. می خوام بدونم که ایا به همه امکانات psn و sony store بدون وی پ* *ن میشه دسترسی پیدا کرد؟ انلاین بازی کردن مشکل نداره؟ خرید چطور؟ دانلود DLC و update ها چطور؟
ممنونم
همه اینایی که گفتید در دسترسه اما برنامه هایی مثل فیسبوک و یوتیوب نه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or