هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

الان با بریتانیا زدم
نوشته packet loss
ping 390
jitter 88ms
اینترنتم 1mb مخابراته
این packet loss چیه میگه اصلا نمیرسه بهش؟
با
speedtest.net
آمتحان کن
سرورهای بیشتری داره . از اینجا لندن رو تست بگیر
پینگت به نظرم خیلی بالاست
اکثریت بچه ها با England و لندن پینگشون زیره 200 ( عموما 180 الا 150 رو دیدم ) . اگر با لندن هم همین وضعیت 390 اینا بود کلا مشکل از نت هست. خیلی پینگت بالاست ....برای بازی و وصل شدن به سرورها مناسب نیست.

اقا بالاخره من کنسولمو آپدیت کنم یا نکنم؟
الان فریمور 2.03 روشه و وقتی به اینترنت متصلش کردم پیغام داد که 2.04 آماده دانلوده ولی تو سایت ها نوشته که به چدیدترین نسخه اپدیت نکنین چون این اپدیت یه سری مشکلات و اینا پیش اورده
حالا واسم مهم نیس که اپدیت باشم یا نه فقط اینکه اگه بخوام انلاین بازی کنم یا بازی رو اپدیت کنم یا dlc بگیرم تا دستگاه رو اپدیت نکنم به PSN وصل نمیشه
چی کار کنم؟

اقا بالاخره من کنسولمو آپدیت کنم یا نکنم؟
الان فریمور 2.03 روشه و وقتی به اینترنت متصلش کردم پیغام داد که 2.04 آماده دانلوده ولی تو سایت ها نوشته که به چدیدترین نسخه اپدیت نکنین چون این اپدیت یه سری مشکلات و اینا پیش اورده
حالا واسم مهم نیس که اپدیت باشم یا نه فقط اینکه اگه بخوام انلاین بازی کنم یا بازی رو اپدیت کنم یا dlc بگیرم تا دستگاه رو اپدیت نکنم به PSN وصل نمیشه
چی کار کنم؟
باید اپدیت کنید اپدیتم مشکلی نداشته واسه اکثریت

سلام من یه اکانت ژاپن ساحتم و اکتیوش کردم
ایا می تونم از پلاسش روی اکانت های دیگه استفاده کنم؟
2-انلاین زدن لست او اس جز پلاس نیاز به چیز دیگه ای داره؟(چون شنیدم بعضی بازی ها مثل فیفا یا جی تی ای نیاز به اکانت ea و راکستار دارن)
3 لطفا ادم کنید
Qazanfar007

پس اپدیت کنم حتما؟
ببینین اینجارو؟
آپدیت 2.04 جدید برای کنسول بازی پلی استیشن PS4
البته جاهای زیادی ازین حرفا زده بود. فقط این مورد نبود

اقا اپدیت کن هیچ مشکلی نداره
البته اپدیت 2.50 چند روز دیگه میاد اگه دوست داری میتونی صبر کنی اونو بگیری
ولی اینم مشکلی نداره

سلام من یه اکانت ژاپن ساحتم و اکتیوش کردم
ایا می تونم از پلاسش روی اکانت های دیگه استفاده کنم؟
2-انلاین زدن لست او اس جز پلاس نیاز به چیز دیگه ای داره؟(چون شنیدم بعضی بازی ها مثل فیفا یا جی تی ای نیاز به اکانت ea و راکستار دارن)
3 لطفا ادم کنید
Qazanfar007
خیر
اکتیو کردن پلاس به معنای اجازه انلاین بازی کردن بدون نیاز به پلاس هست و استفاده از دانلودهای اکانت primary روی مابقی اکانتها
2. خیر . - فقط باید اپدیتش کنی

دوستان امروز سونی یه ایمیل بهم داده توش یه کد بود نوشته بود که این 10 دلار رو جایزه گرفتی :d'زدم دیدم عع 10 دلار به والتم اضافه شده...این 10 دلار رو هم چند نفر گرفته بودن که اکانتشون امریکا بود...به نظرتون برا چی بهم جایزه داده؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or