هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

باسلام
دوستان من دوتا سوال دارم ممنون می شم راهنمایی فرمایید
1) توی پلی 4 با اینکه از توی ستینگ هر دو تا تیک آپدیت اتوماتیک رو برداشتم اما امشب دیدم که داره برا جی تی ای آپدیت دانلود می کنه ! چه طوری کاری کنم که اینکار رو نکنه ؟
2) دسته پلی 4 رو که به پلی سه شناسوندم تو منو اصلی کار می کنه ولی توی بازی نه ! جالب تر اینکه دیگه خود پلی 4 رو با نگه داشتن دکمه هوم باتن روشن نمی کرد که مجبورشدم با کابل بشناسونمش.کلا اموزشی چیزی در اینباره کسی سراغ داره ؟

Screenshot_(2).png

سلام این نت منه سرعت دانلودم هم 220-250 هست و تایم اوت اصلا ندارم ایا برای انلاین بازی کردن مناسبه؟

عالیه
من سرعت دانلودم 34 هست نهایتن و پینگمم تقریبا مثل مال شماست و راحت آنلاین میزنم

سلام . ببخشید من مشکل انلاین بازی کردن gta دارم زنگ زدم مخابرات بهم گفتن ip server و port اونجایی که میخوایی کانکت شی رو به ما بگو تا برات حل کنیم بعد میگفت ببین پینگت چنده با اونجا ؟
اگه میشه راهنماییم کنید چطوری بدونم پینگم چنده و ip و port سرور رو چطوری پیدا کنم مشکلم حل بشه ؟؟

سلام . ببخشید من مشکل انلاین بازی کردن gta دارم زنگ زدم مخابرات بهم گفتن ip server و port اونجایی که میخوایی کانکت شی رو به ما بگو تا برات حل کنیم بعد میگفت ببین پینگت چنده با اونجا ؟
اگه میشه راهنماییم کنید چطوری بدونم پینگم چنده و ip و port سرور رو چطوری پیدا کنم مشکلم حل بشه ؟؟
پینگت رو با PingTest.net میتونی راحت تست بگیری. جاش رو مثلا بزار روی لندن ببین Ping چقدر هست و اگر احیانا packet loss داری ؟

باسلام
دوستان من دوتا سوال دارم ممنون می شم راهنمایی فرمایید
1) توی پلی 4 با اینکه از توی ستینگ هر دو تا تیک آپدیت اتوماتیک رو برداشتم اما امشب دیدم که داره برا جی تی ای آپدیت دانلود می کنه ! چه طوری کاری کنم که اینکار رو نکنه ؟
2) دسته پلی 4 رو که به پلی سه شناسوندم تو منو اصلی کار می کنه ولی توی بازی نه ! جالب تر اینکه دیگه خود پلی 4 رو با نگه داشتن دکمه هوم باتن روشن نمی کرد که مجبورشدم با کابل بشناسونمش.کلا اموزشی چیزی در اینباره کسی سراغ داره ؟
1. دانلود رو pause کن . option رو بزن و pause کن. در کل توصیه میشه اپدیهای اولیه بازی رو حتما بگیرید ... (در صورت ممکنه )
2. همه بازیهای 3 توسطه دسته 4 ساپورت نمیشن در حاله حاضر

بچه ها خواب می بینم یا بیدارم بازی p.t. رایگانه و کاملم هست؟:d OMG

- - -ویرایش - - -

دقیقا اعصابم ریخت به هم.
بله رایگانه
بیشتر یه interactive teaser هست برای ...

داداش نمیدونم لندنو پیدا کنم ولی زدم نوشت پینگم 247

- - -ویرایش - - -

پینگت رو با PingTest.net میتونی راحت تست بگیری. جاش رو مثلا بزار روی لندن ببین Ping چقدر هست و اگر احیانا packet loss داری ؟

1. دانلود رو pause کن . option رو بزن و pause کن. در کل توصیه میشه اپدیهای اولیه بازی رو حتما بگیرید ... (در صورت ممکنه )
2. همه بازیهای 3 توسطه دسته 4 ساپورت نمیشن در حاله حاضر

بله رایگانه
بیشتر یه interactive teaser هست برای ...
داداش لندنو پیدا نکردم فقط زدم اون تست رو نوشته 247

سلام من می خوام برای انتقال دیتا از نرم افزار psxاستفاده کنم اما هر کاری می کنم تو قسمت internet conection ارور فیلد میده همه ی مراحل رو درست ر فتم و همون ای پی که نرم افزار داده بود رو وارد کردم
ده بار هم امتحان کردم با easy که میرم همه چی حله اما costom که میرم ارور میده خواستید عکسم میفرستم کمکم کنید ممنون

سلام من می خوام برای انتقال دیتا از نرم افزار psxاستفاده کنم اما هر کاری می کنم تو قسمت internet conection ارور فیلد میده همه ی مراحل رو درست ر فتم و همون ای پی که نرم افزار داده بود رو وارد کردم
ده بار هم امتحان کردم با easy که میرم همه چی حله اما costom که میرم ارور میده خواستید عکسم میفرستم کمکم کنید ممنون

firewall تو خاموش کن درست میشه

- - -ویرایش - - -

با کجا گرفتی 242؟

server : rostov-on-don
isp: information technology
distance : 1250

firewall تو خاموش کن درست میشه

- - -ویرایش - - -

server : rostov-on-don
isp: information technology
distance : 1250
آین که شد روسیه D:
London رو توی google map سرچ کن جاش رو ببین یه تست با London بگیر که توی حیطه اورپا باشه ببین پینگ زیره 200 باشه اصولا نباید مشکلی باشه (فک میکنم باشه )

آین که شد روسیه D:
London رو توی google map سرچ کن جاش رو ببین یه تست با London بگیر که توی حیطه اورپا باشه ببین پینگ زیره 200 باشه اصولا نباید مشکلی باشه (فک میکنم باشه )

الان با بریتانیا زدم
نوشته packet loss
ping 390
jitter 88ms
اینترنتم 1mb مخابراته
این packet loss چیه میگه اصلا نمیرسه بهش؟

با سلام به دوستان
از اونجایی که برای هر حرکتی از اینجا راهنمایی میگیرم،
میخوام توی عید PS4 بگیرم، کسی حوصله داشت برام توضیح بده که چی بگیرم، و آیا این داستان اشتراک گذاری اشکالی ایجاد نمیکنه و کلا از کجا میشه این بازی هارو گرفت یا اصلا میشه دانلود کرد ؟ قیمت چه حدوده؟ راهنمایی !
خیلی متشکرم.

با سلام به دوستان
از اونجایی که برای هر حرکتی از اینجا راهنمایی میگیرم،
میخوام توی عید PS4 بگیرم، کسی حوصله داشت برام توضیح بده که چی بگیرم، و آیا این داستان اشتراک گذاری اشکالی ایجاد نمیکنه و کلا از کجا میشه این بازی هارو گرفت یا اصلا میشه دانلود کرد ؟ قیمت چه حدوده؟ راهنمایی !
خیلی متشکرم.
هر مدلی بگیری فرقی نمیکنه همه یکی هستند .نه اشتراک هیچ مشکلی نداره . برای خرید دیسکی که باید بری مغازه برای اریجینالی هم تو اینترنت سرچ کنی هستش . قیمت بازی اشتراکی از 40تمن شروع میشه تا بازی جدید که دورو بر 95تمن هستش . برای بازی فیزیکی هم از 90تمن دست دو تا اکبند 220تمن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or