SHAYAN1999
کاربر سایت
خیر. هیچ چیزی قابل ترنسفر از اکانتی به اکانته دیگه نیستیه چیزی . من الان یه اکانت جدید ساختم غیر از اکانت اصلیم. میشه پلاسی که روی اکانت قبلیم دارم یه جوری بیارم رو این اکانت جدید؟
بعد میتونم یه کاری کنم وقتی با این اکانت جدیده بازی میکنم تروفی ها بره رو اکانت اصلیم؟
یه سوال دیگه اینکه اگه یه بازی رو با اکانت جدیدم آپدیت کنم میشه کاری کرد رو اکانت اصلیم هم بره آپدیت ( به فرض بازی هم ریجن اکانت اولم نیست )
خیلی سایت ها هست.تبلیغش تو فرام هست.سلام سایتی هستش که پلاس 1 ماهه بفروشه؟(زیاد اهل مولتی نیستم واسه این میگم)
پلاس یه ماهه قبلا کردیت کارد میخواست الان رو نمیدونمسلام سایتی هستش که پلاس 1 ماهه بفروشه؟(زیاد اهل مولتی نیستم واسه این میگم)
به چه منظور ؟دوستان میشه ps4 رو به لب تاپ متصل کرد؟
برای دانلود DLC های بازیهایی که رجین دو هستند و عربی روشون نوشته باید اکانت چه جوری داشته باشیم؟
میشه آدرس و کدپستی فیک و آموزشش رو برام بذارید ممنون.
اگر اکانت ریجن 2 داشته باشید، راحت میتونید دانلود کنید.
آدرس برای ساخت اکانت میخواید یا ... ؟
سلام دوستان میخاستم بدونم پلاس که میگیریم مثلا دوروزه ازهمون لحظه ایکه گرفتیم حساب میشه تا دورورز دیگه تموم میشه یا زمانیکه داریم بهرطریقی استفاده میکنیم حساب میشه
دوستان یه توضیحی بدن منکه گیج شدم
48 ساعت از همون لحظه ای که فعال شده.سلام دوستان میخاستم بدونم پلاس که میگیریم مثلا دوروزه ازهمون لحظه ایکه گرفتیم حساب میشه تا دورورز دیگه تموم میشه یا زمانیکه داریم بهرطریقی استفاده میکنیم حساب میشه
دوستان یه توضیحی بدن منکه گیج شدم
الان یه اکانت دارم که خود فروشنده با آدرس آمریکا ساخته برام و همه قیمتها هم با دلار آمریکا میاد.
یه آدرس میخام که ساخت اکانت رو قدم قدم گفته باشه و همچنین آدرس و کد پستی فیک برای اکانت رجین2 تشکر فراوان