هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من یه اکانت ساختم امریکا.
اگر بازی بخرم که ریجن 2 باشه یعنی اروپا/بعد اکانت اروپا رو چجوری بسازم که با ریجن 2 بازی مطابقت کنه؟
اصلا داریم اکانت اروپا؟
اکانت با بازی باید یکی باشه؟یا نه ریجن دستگاه با بازی؟

- - -ویرایش - - -

اصلا چرا باید یکی باشن؟
ریجن هاشون.

من یه اکانت ساختم امریکا.
اگر بازی بخرم که ریجن 2 باشه یعنی اروپا/بعد اکانت اروپا رو چجوری بسازم که با ریجن 2 بازی مطابقت کنه؟
اصلا داریم اکانت اروپا؟
اکانت با بازی باید یکی باشه؟یا نه ریجن دستگاه با بازی؟

- - -ویرایش - - -

اصلا چرا باید یکی باشن؟
ریجن هاشون.

مسیحا جان موقع ساخت اکانت میگه کشورت رو انتخاب کن اگه آمریکا بزنی ریجن یکه انگلیس رو بزنی ریجن دو هستش گزینه اروپارو که نداره در ضمن موقع خرید بازی فیزیکی کنار لبه بازی کدی داره که اگه سرچ کنی بهت میگه مال کدوم کشوره و پشت قاب بازی هم ریجن بازی کنار کره زمین نوشته شده ریجن دستگاه اصلا مهم نیست تو میتونی بازی ریجن دو رو روی اکانت ریجن یک اجرا و آپدیت کنی اما موقع دانلود دی ال سی با مشکل اجرا نشدن دی ال سی مواجه میشی پس باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه

ممنون بابت پاسخ!
اخه یکی از دوستان گفت که میشه برای اکانت اصلی پلاس بگیری و بازی هایی که با اکانت فرعی دانلود کردی رو به لایبرری اضافه کنی!!!
نه اینطوری نیست - اون چیزی که شما میگی یعنی یه پلاس میگیری و با primary کردن همه اکانتها پلاس میشن که همچین چیزی نیست
شما یه سری به FAQ رسمی سونی هم در این رابطه بزنی همینا رو نوشته
به هر حال موفق باشی.

سلام دوستان یه سوال نسخه trial بازی destiny توی Library کنسول من هست بعد من نسخه دیجیتالی رو از همین فروشگاه بازی سنتر خریدم( همون four game choose one ) تو توضیحات گفته بازی به بخش Library کنسول اضافه میشه بعد من چطور فرق بین نسخه trial و کاملو بفهمم حجم دوتاشون یکیه نمیفهمم چه کنم:d

سلام دوستان یه سوال نسخه trial بازی destiny توی Library کنسول من هست بعد من نسخه دیجیتالی رو از همین فروشگاه بازی سنتر خریدم( همون four game choose one ) تو توضیحات گفته بازی به بخش Library کنسول اضافه میشه بعد من چطور فرق بین نسخه trial و کاملو بفهمم حجم دوتاشون یکیه نمیفهمم چه کنم:d
فکر میکنم این بازی اینجوری بود که اگه دمو رو داشته باشی بعدا همون بازی رو بخری همون دمو اپگرید میشه به نسخه اصلیه بازی. و دو تا بازی نمیشن درضمن دمو قطعا محدودیت هایی داره که کامل نداره که اینجوری هم قابل تشخیصه.

کسی جوابش رو اگه میدونه یا دونست بگه لطفا
جواب سوالتون کاملا واضحه معلومه که psn card uae که ماله امارات متحده ی عربیه ربطی به ترکیه نداره شما کشور رو یا انگلیس بزن برای رجین دو یا امریکا برای رجین یک که امریکا بهتره چون کارتاش ارزون تره.

اقا میشه یکم راجبه این سیستم شیرینگ بازی های ps4 توضیح بدین؟؟
من اصلا نمیدونم چی هست ممنون میشم
بازی ها رو میشه به شکله دیجیتالی در یک اکانت با پرداخت هزینه ی بازی خریداری کرد.فروشنده ها اینکارو میکنن و با روشی رو سه کنسول این بازی رو به اشتراک میزارن که اگه خواستید بگیرید خودشون میگن.به همین دلیل هزینش کمتره اما لزوما به صرفه تر نیست چون اغلب اوقات قابل فروش نیست مگر اینکه شما نفر سومه اون سه نفر باشید.

بچها من بازی بتل پرمیوم گرفتم حالا میخوام با دوستم شیرش کنم ک پرمیوم دار بشه باید چیکار کنم اگ میش توضیح کامل بدین ممنون(پلاسم هم ب روش مجانی میگیرم گفتم شاید نیازذباش بدونین:d)

بچها من بازی بتل پرمیوم گرفتم حالا میخوام با دوستم شیرش کنم ک پرمیوم دار بشه باید چیکار کنم اگ میش توضیح کامل بدین ممنون(پلاسم هم ب روش مجانی میگیرم گفتم شاید نیازذباش بدونین:d)
premium رو نمیشه share کرد. فقط قابل استفاده روی همون اکانت هست ( این مورد رو یادمه یکی امتحان کرده بود و گفته بود ... باز خودت میتونی try کن )
نهایتا دوسته شما میتونه اکانت شما رو وارد کنه و توی همین اکانت بازی کنه.

سلام

سوالم یه ذزه اورژانسیِ اگه ممکنه سریع جواب بدید لطفا !

احتمالا فردا یه PS4 می خوام بگیرم اول اینکه کلا باید جه مواردی رو تست کنم !؟ و اینکه کدوم ریجن بهتره !؟

سلام

سوالم یه ذزه اورژانسیِ اگه ممکنه سریع جواب بدید لطفا !

احتمالا فردا یه PS4 می خوام بگیرم اول اینکه کلا باید جه مواردی رو تست کنم !؟ و اینکه کدوم ریجن بهتره !؟
ریجنها هیچ فرقی با هم نداره
ریجن 3 و japan یادت باشه تو منو دکمه تایید دایره هست

هیچی یه بازی نصب کن . Ok بود حله ... چیزه خاصی نیست.

سلام
من رمز اکانتم رو میدونم ولی محض احتیاط میخوام ببینم جایی هست که تاریخ تولدی که زدم رو نشون بده ؟
هیچ جایی وجود نداره که بتونی تاریح تولدت رو ببینی
فقط سونی به این اطلاعات دسترسی داره.

سلام
من رمز اکانتم رو میدونم ولی محض احتیاط میخوام ببینم جایی هست که تاریخ تولدی که زدم رو نشون بده ؟
تاریخ تولد دیگه نمیتونی بفهمی اما اگه میترسی یادت بره پسورد یا هک بشه اکانتت دوراه داره واسه ریست پسورد
اول تاریخ تولد که نداری
دوم سوال امنیتی یکیشم داشته باشی میتونی ریست کنی پسوردو پس سعی کن با این شرایط سوال و جواب امنیتی به خاطر بسپاری...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or