سلام دوستان
فک کنم یه گندی زدم و کمک می خوام
من پلاس یک ساله آمریکا رو تازه رو اکانتم ریختم
و بازی destiny رو از یکی خریدم البته بازی ریجن 2 است
رفتم 50 دلار کیف پولمم شارژ کردم و dlc مربوط به بازی رو خریدم به مبلغ 34 دلار
اما فک تو پروفایلمم زد purchaed یعنی خریداری شد( منظورم season pass) بازی هست اما الان dlc رو جایی نزده که دانلود کنم
مشکل به خاطر اینه که بازیم ریجن 2 است؟ یا جایی بازیم رفته و dlc ها رو از اونجا باید بگیرم چون لینک دانلودی نمیبینم
ممنون اعصابم به هم ریخته
season pass اجازه میده dlc ها رو دانلود کنی وقتی عرضه شدن ...
باید خوده dlc رو بزنی توی store و گزینه free ایش میاد وقتی Season pass داری ....
برای اون مورد هم درسته نمیتونی از dlc ها الان استفاده کنی .برای نصب dlc باید ریجن بازی و account یکی باشه که الان اکانت شما 1 هست و بازی 2. باید بازی ریجن 1 بخری.
باید خوده dlc رو بزنی توی store و گزینه free ایش میاد وقتی Season pass داری ....
برای اون مورد هم درسته نمیتونی از dlc ها الان استفاده کنی .برای نصب dlc باید ریجن بازی و account یکی باشه که الان اکانت شما 1 هست و بازی 2. باید بازی ریجن 1 بخری.
خیر .سلام یه سوال داشتم راجب خرید شریکی بازی.
دوستان من یه آی دی آمریکا دارم که اصلا ازش استفاده نمیکنم، با اکانت انگلیسم بازی میکنم.
بعد حالا اگر با اون اکانت آمریکا بازی بخرم و بدمش به دوستم پریماری کنه و اونم دانلود کنه
من میتونم با آی دی انگلیسم بازیش کنم و رفیقمم با آی دی خودش؟
یعنی این وسط آی دی آمریکای من فقط نقش خرید داشته و هیچ باهاش نه من بازی میکنم و نه دوستم
اکانتی که Primary میشه فقط میشه بازی رو روی مابقی اکانتهای دستگاه بازی کنه . نفره دوم باید انلاین باشه برای License چک .... و فقط هم توی همون اکانت میتونه استفاده کنه
یعنی الان دوسته شما primary کنه خودش میتونه بازی کنه راحت بدونه نیاز به انلاین بودن و روی همه اکانتهاش ولی شما باید توی کنسولت فقط روی همین اکانت بازی کنی و هر دفعه برای License چک انلاین بشی . هر اکانت فقط یک بار primary میشه.
در کل بازی روی دستگاه بین بقیه اکنتها وقتی به اشتراک گذاشته میشه که اکانت روی اون دستگاه primary باشه و فقط در یک زمان یک اکانت میتونه یک دستگاه primary داشته باشه .
پسته بالا و جوابش رو بخونسلام دوستات
من و پسر داييم ps4 داريم،چجوري ميشي بازيارو بصورت ديجيتالي شريكي بخريم؟
اگه ميشه چه محدوديتي داره؟
ممنون از پاسختون
کده CUSA ربطی به Serial Number و بارکد روی جلد نداره . بعضی بازیا زیره CUSA یک کد خورده که بالای بارکد هستش.دوستان من باز فارکرای رو خریدم اما کد رو دیسک با کد جلد تفاوت داره آیا دیسک بازی عوض شده؟
درجه سنی هم یکی باشه یعنی یکی هست
از روی کده CUSA هم عموما میشه ریجن بازی رو فهمید با سرچ