هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود

واسه شارژ اکانت باید چیکار کرد ؟ بعد هزینش چقدره؟ معمولا حجم بازی ها چقدره؟ و ایا میشه با کامپیوتر دانلودشون کرد بعد به کنسول انتقال داد؟

باید بری PSN card بگیری که واسه حساب امریکا 10 و 20 و 50 دلاری هست ، سایت های مختلف فرق داره قیمتش

بله میشه ، با نرم افزار PSX میتونی این کار رو انجام بدی که داخل انجمن PS4 آموزشش موجوده

درود

واسه شارژ اکانت باید چیکار کرد ؟ بعد هزینش چقدره؟ معمولا حجم بازی ها چقدره؟ و ایا میشه با کامپیوتر دانلودشون کرد بعد به کنسول انتقال داد؟
باید برید از سایت ها و کد شارژ رو بگیرید.ارزون ترینشون هم همین ماتریکس گیم هست که تبلیغش داخل سایت هست.
قیمتا بستگی به مقدار شارژی داره که میخواید بگیرید.
حجم بازی ها از صد مگ هست تا شصت گیگ البته تا الان.
بله میتونید با کامپیوتر دانلود کنید و انتقال بدید و حتی میتونید دیتا رو از کسانی که دانلود کردند هم بگیرید.

باید بری PSN card بگیری که واسه حساب امریکا 10 و 20 و 50 دلاری هست ، سایت های مختلف فرق داره قیمتش

بله میشه ، با نرم افزار PSX میتونی این کار رو انجام بدی که داخل انجمن PS4 آموزشش موجوده

الان کنسول من ریجن 3 هستش باید چه نوع اکانتی بسازم؟ امریکا؟ اگه میشه یکم بازتر توضیح بدید ممنون

ریجن کنسول تو بازی ها هیچ محدودیتی ایجاد نمیکنه.
شما امریکا بسازید شارژ کردنش ارزون تره.

اهان میشه لینک اموزش تنظیم لن در کنسول _ اموزش ایجاد اکانت پی اس ان امریکا رو واسم قرار بدید

- - -ویرایش - - -

اهان میشه لینک اموزش تنظیم لن در کنسول _ اموزش ایجاد اکانت پی اس ان امریکا رو واسم قرار بدید

دوستان اموزش های زیادی دیدم ولی خب الان تو مرحله ساختن اکانت تو please wait گیر کرده.یه جا خوندم که *****ه درسته؟

- - -ویرایش - - -

دوستان اموزش های زیادی دیدم ولی خب الان تو مرحله ساختن اکانت تو please wait گیر کرده.یه جا خوندم که *****ه درسته؟
صبح زود امتحان کنید درست میشه

اکانت رو primary کن
Setting > PSN > Activate as Primary
:)

هیج

دستگاه که خاموشه دستت رو روی power نگه میداری برای 7 ثانیه بیپ که زد ور داری دوباره بزاری از safe mode میاد.
نه چیزی رو پاک نمیکنه

اطمینان داری بازی کامل نصب شده ؟
از توی system storage میتونی ببینی چقدر از بازی نصب شده.

آرمان جان شما حرفه ای هستی میتونی راهنماییم کنی ؟
میخوام PS4 بخرم ، ولی موندم الان بخرم یا 1 ماه دیگه صبر کنم تاریخ ساخت 2015 بخرم ،
و این که قیمت الان خوبه بخرم یا 1 ماه دیگه ارزون تر میشه ؟
الان مشکلم این دو مساله است :
میترسم الان بخرم ، بعد 1 ماه دیگه هم ارزون بشه هم تاریخ ساخت 2015 بیاد :|
چیزی که هست اینه که فکر میکنم الان PS4 توی بازار کم هست درسته ؟ و این یک مساله مهم و تاثیر گذاره درسته ؟
ولی مهم اینه قبل از عید کنسول رو داشته باشم
موندم چه کار کنم :|
دوستان دیگه هم نظرشونو بگن لطف میکنن ،
ممنون

آرمان جان شما حرفه ای هستی میتونی راهنماییم کنی ؟
میخوام PS4 بخرم ، ولی موندم الان بخرم یا 1 ماه دیگه صبر کنم تاریخ ساخت 2015 بخرم ،
و این که قیمت الان خوبه بخرم یا 1 ماه دیگه ارزون تر میشه ؟
الان مشکلم این دو مساله است :
میترسم الان بخرم ، بعد 1 ماه دیگه هم ارزون بشه هم تاریخ ساخت 2015 بیاد :|
چیزی که هست اینه که فکر میکنم الان PS4 توی بازار کم هست درسته ؟ و این یک مساله مهم و تاثیر گذاره درسته ؟
ولی مهم اینه قبل از عید کنسول رو داشته باشم
موندم چه کار کنم :|
دوستان دیگه هم نظرشونو بگن لطف میکنن ،
ممنون
سلام عزیز
نسخه 2015 هم وارد بشه فرقی با الان نخواهد داشت :)

در مورده ارزون نشدن یا شدن و بازار اینا من چون ایران نیستم اطلاعاتم 0 هست تغیریبا D: زیاد از سیستم قیمتی باخبر نیستم ولی در کل از نظره کیفیتی فرقی نمیکنه ...

دوستان باید کمک کنن :)

سلام دوستان
ی سوال داشتم از خدمتتون ممنون میشم جوابشو بدین
من شنبه میخوام برم آخرین نسخه از بازیه call of duty رو بگیرم میخوام نو بخرم وقتی بازیو تموم کردم و بخوام با ی بازیه جدیده دیگه معاوضه کنم باید چقد سر بدم؟

سلام دوستان
فک کنم یه گندی زدم و کمک می خوام
من پلاس یک ساله آمریکا رو تازه رو اکانتم ریختم
و بازی destiny رو از یکی خریدم البته بازی ریجن 2 است
رفتم 50 دلار کیف پولمم شارژ کردم و dlc مربوط به بازی رو خریدم به مبلغ 34 دلار
اما فک تو پروفایلمم زد purchaed یعنی خریداری شد( منظورم season pass) بازی هست اما الان dlc رو جایی نزده که دانلود کنم
مشکل به خاطر اینه که بازیم ریجن 2 است؟ یا جایی بازیم رفته و dlc ها رو از اونجا باید بگیرم چون لینک دانلودی نمیبینم
ممنون اعصابم به هم ریخته

سلام یه سوال داشتم راجب خرید شریکی بازی.
دوستان من یه آی دی آمریکا دارم که اصلا ازش استفاده نمیکنم، با اکانت انگلیسم بازی میکنم.
بعد حالا اگر با اون اکانت آمریکا بازی بخرم و بدمش به دوستم پریماری کنه و اونم دانلود کنه
من میتونم با آی دی انگلیسم بازیش کنم و رفیقمم با آی دی خودش؟
یعنی این وسط آی دی آمریکای من فقط نقش خرید داشته و هیچ باهاش نه من بازی میکنم و نه دوستم

آخرین ویرایش:
سلام یه سوال داشتم راجب خرید شریکی بازی.
دوستان من یه آی دی آمریکا دارم که اصلا ازش استفاده نمیکنم، با اکانت انگلیسم بازی میکنم.
بعد حالا اگر با اون اکانت آمریکا بازی بخرم و بدمش به دوستم پریماری کنه و اونم دانلود کنه
من میتونم با آی دی انگلیسم بازیش کنم و رفیقمم با آی دی خودش؟
یعنی این وسط آی دی آمریکای من فقط نقش خرید داشته و هیچ باهاش نه من بازی میکنم و نه دوستم

باید حتما اکانت اصلیت باشه در غیر اینصورت نمیشه

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
فک کنم یه گندی زدم و کمک می خوام
من پلاس یک ساله آمریکا رو تازه رو اکانتم ریختم
و بازی destiny رو از یکی خریدم البته بازی ریجن 2 است
رفتم 50 دلار کیف پولمم شارژ کردم و dlc مربوط به بازی رو خریدم به مبلغ 34 دلار
اما فک تو پروفایلمم زد purchaed یعنی خریداری شد( منظورم season pass) بازی هست اما الان dlc رو جایی نزده که دانلود کنم
مشکل به خاطر اینه که بازیم ریجن 2 است؟ یا جایی بازیم رفته و dlc ها رو از اونجا باید بگیرم چون لینک دانلودی نمیبینم
ممنون اعصابم به هم ریخته
باید ریجن اکانت اون بازی که واسش دی ال سی خریدی با ریجن بازیت یکی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or