مانیتورم اینه:بستگی داره پرتت چی باشه
در صورت اینکه مانیتور 1080 نیست باید از safe mode بیاریش بالا و وضوح تصویر رو روی 720 یا پایینتر بیاری که تصویر بده ...
Samsung S20C325B Plus LED Monitor - مانیتور LED سامسونگ S20C325B Plus
مانیتورم اینه:بستگی داره پرتت چی باشه
در صورت اینکه مانیتور 1080 نیست باید از safe mode بیاریش بالا و وضوح تصویر رو روی 720 یا پایینتر بیاری که تصویر بده ...
سلام دوست عزیز انجام دادم نشد اعصابم دیگه خورد شده میزنم میشکونم دستگاهو الاناپدیت به ریجن اکانت مربوط نمیشه.
داخل فیفا هم همینطور هست.همون اول که بازی نصب میشه دوتا تیم میاند که با هم بازی کنند و باید اون بازی رو انجام بدید تا در هنگام بازی کردن شما بقیه بازی به طور کامل نصب بشه.
شما هم بازی رو یک بار پاک کن و دوباره نصب کن و برو داخل بازی و بازی رو به طور کامل انجام بده.

اکانت رو primary کنسلام من یه بازی فری دانلود کردم بازی کردم اما الان دیگه عکس قفل اومده ریستور لایسنس کردم ولی نشد چی کار کنم قفل بره
هیجسلام
فرق سال ساخت کنسول 2013 با 2014 چیست
دستگاه که خاموشه دستت رو روی power نگه میداری برای 7 ثانیه بیپ که زد ور داری دوباره بزاری از safe mode میاد.دویتان چطوری پ اس رو تو سیف مد مارید بالا؟ریبویلد دیتا بیس بزنم چزی پاک نمیشه؟
Sent from Reza's iPhone 6+ using Tapatalk
اطمینان داری بازی کامل نصب شده ؟سلام دوست عزیز انجام دادم نشد اعصابم دیگه خورد شده میزنم میشکونم دستگاهو الان![]()
سلام... نه... میتونید بازی کنیدسلام به همگی
بازی drive club که قبلا کسی بازی کرده و dlc اونم استفاده کرده من میتونم بازی کنم یعنی آنلاینش مشکلی نداره؟؟؟؟
آقا ممنون با اینترنت 512 مخابرات آنلاینش مشکل نداره ؟؟ چون gta v رو تقریبا راحت آنلاین میشه بازی کردسلام... نه... میتونید بازی کنید
آقا ممنون با اینترنت 512 مخابرات آنلاینش مشکل نداره ؟؟ چون gta v رو تقریبا راحت آنلاین میشه بازی کردسلام... نه... میتونید بازی کنید
شما میتونید اکانت بسازید و اون رو شارژ کنید.سلام و عرض ادب به تمامی دوستان
بچه ها من امروز یه کنسول پی اس 4 خریدم ریجن 3 هستش.بچه ها شنیدم که میتونم یه اکانت بسازم و از طریق کنسول بازی دانلود کنم.
میخواستم بپرسم ایا رایگان هستش؟
و میشه تمامی بازی ها رو دانلود کرد یا باید فقط بازی رو خرید ممنون میشم یه توضیح کلی بهم بدید
به پینگ مربوطه... جی تی ای رو بکشه اوکیه...آقا ممنون با اینترنت 512 مخابرات آنلاینش مشکل نداره ؟؟ چون gta v رو تقریبا راحت آنلاین میشه بازی کرد
- - -ویرایش - - -
آقا ممنون با اینترنت 512 مخابرات آنلاینش مشکل نداره ؟؟ چون gta v رو تقریبا راحت آنلاین میشه بازی کرد
شما میتونید اکانت بسازید و اون رو شارژ کنید.
بعد برید داخل استور و بازی هارو بخرید.
بعد باید بازی رو دانلود کنید یا دیتا رو از کسی بگیرید و انتقال بدید.
هر ماه هم دو سه تا بازی رایگان برای مشترکین پلاس میاد.
و همچنین تعدادی بازی رایگان هم هست.