هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من سر بازی اساسین یونیتی با یه مشکل مواجه شدم که اعصابمو خرد کرده.

اونم این که سر اون ماموریته که به یک باره دنیای بازی قاطی میکنه و مردم ناپدید میشن و میگه خودتو به پرتال برسون تا نجات پیدا کنی، وقتی من میرم تو پرتال یکدفعه بازی پیغام ارور میده و کلا از بازی میاد بیرون و بعدش یه پیغام میاد که میگه آپدیت‌های بازی یا آپدیت خود کنسول را چک بکن. در حالی که همه چی درست هستش. خواهشا یه راهنمایی بکنید چجوری این مشکلو حل کنم. ممنون.

اونم این که سر اون ماموریته که به یک باره دنیای بازی قاطی میکنه و مردم ناپدید میشن و میگه خودتو به پرتال برسون تا نجات پیدا کنی، وقتی من میرم تو پرتال یکدفعه بازی پیغام ارور میده و کلا از بازی میاد بیرون و بعدش یه پیغام میاد که میگه آپدیت‌های بازی یا آپدیت خود کنسول را چک بکن. در حالی که همه چی درست هستش. خواهشا یه راهنمایی بکنید چجوری این مشکلو حل کنم. ممنون.

شما یکبار Rebuild database بکن دستگاه رو. اگه درست نشد، باید آپدیت بازی رو حذف کنید و دوباره دانلود کنید. برای حذف آپدیت هم باید کل بازی رو پاک کنید. ( سیو ها پاک نمیشن )

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان یه مشکلی واسه ما پیش اومده آقا ما اصلاً بخاطر ا ن بی ای پی اس 4 خریدیم روز اول که خریدیم ریجن اکانتم دو بود هیچی بازیو گذاشتیم دیدیم آپدیت میخواد بدون آپدیت فقط میامی و سن انتونیو میشد بازی کرد بعد که آپدیت تموم شد مشکلی نبود همه بازی اومد راحت بازی کردیم بعد چن روز این اکانتم پاک کردم یدونه ریجن 1 ساختم بعد گذاشتیم آپدیت شه بازی بعد آپدیتم تو منو اصلی بازی نمیرفت فقط دوباره میامی و سن انتونیو کمک کنید خواهشا من اصلاً بخاطر ان بی ای خریدم

مسابقه میامی و سن آنتونیو فقط برا دست گرمی هست تا بازی کامل نصب بشه. شما یکبار بازی رو پاک کن و از اول نصب و آپدیت کن تا درست بشه.

ببخشید بچه ها یه سوال داشتم ، میخواستم بدونم تو ریجن 3 آیا دکمه های ضریدر و دایره کارشون برعکسه ریجن1 و 2 هست اگه ایطوریه 3 نگیرم چون من اونطودی عادت ندارم ps3 هم اینطوری بود عادت نداشتم

ببخشید بچه ها یه سوال داشتم ، میخواستم بدونم تو ریجن 3 آیا دکمه های ضریدر و دایره کارشون برعکسه ریجن1 و 2 هست اگه ایطوریه 3 نگیرم چون من اونطودی عادت ندارم ps3 هم اینطوری بود عادت نداشتم

سلام داداش. ریجن 3 فقط تو منوی خود پلی 4 از دایره برای دکمه تایید استفاده میشه وگرنه اگه یه بازی مثلا ریجن 1 یا 2 بخری و بری تو بازی، از دکمه ضربدر برای تایید استفاده میشه.

من خودم کنسولم ریجن 3 هستش.

- - -ویرایش - - -

شما یکبار Rebuild database بکن دستگاه رو. اگه درست نشد، باید آپدیت بازی رو حذف کنید و دوباره دانلود کنید. برای حذف آپدیت هم باید کل بازی رو پاک کنید. ( سیو ها پاک نمیشن )

- - -ویرایش - - -

مسابقه میامی و سن آنتونیو فقط برا دست گرمی هست تا بازی کامل نصب بشه. شما یکبار بازی رو پاک کن و از اول نصب و آپدیت کن تا درست بشه.

ممنون داداش گل. حتما امتحان میکنمش

- - -ویرایش - - -

داداش مشکل حل نشد باز میامی سن انتونیو فقط میاد

داداش مشکل حل نشد باز میامی سن انتونیو فقط میاد
اپدیت به ریجن اکانت مربوط نمیشه.
داخل فیفا هم همینطور هست.همون اول که بازی نصب میشه دوتا تیم میاند که با هم بازی کنند و باید اون بازی رو انجام بدید تا در هنگام بازی کردن شما بقیه بازی به طور کامل نصب بشه.
شما هم بازی رو یک بار پاک کن و دوباره نصب کن و برو داخل بازی و بازی رو به طور کامل انجام بده.

داداش من دو سه تا بازی آکبند خریدم اینطوری بودن اون آرم PS4 روش هک شده

مثل این عکس

داداش ریجین بازیهات چیه ؟
من دیدم بازیهای ریجن یک این نوار رو نداره
فقط دو و سه نوار داره
حالا نمیدونم یارو مغازه داره خالی بست یا ....

داداش ریجین بازیهات چیه ؟
من دیدم بازیهای ریجن یک این نوار رو نداره
فقط دو و سه نوار داره
حالا نمیدونم یارو مغازه داره خالی بست یا ....

من ریجین 2 گرفتم اینطوری بود داداش ، والا نمیدونم ریجن 1 هم اینطوری هست یا نه :(

سلام دوستان میشه PS4رو به مانیتور زد؟ افت کیفیت زیادی پیدا میکنه؟

آره میشه ، اگه مانیتورت کابل HDMI بخوره میتونی به مانیتور وصل کنی .بستگی به کیفیت مانیتورت داره دیگه که چه رزولوشنی داشته باشد ،کنتراسنت چقدر باشه و ... کیفیت فرق میکنه

اکه میخوای مانیتور بگیری واسه PS4 یه تاپیک توی همین بخش Ps4 هست که خیلی بهت کمک میکنه :)

من ریجین 2 گرفتم اینطوری بود داداش ، والا نمیدونم ریجن 1 هم اینطوری هست یا نه :(

آره میشه ، اگه مانیتورت کابل HDMI بخوره میتونی به مانیتور وصل کنی .بستگی به کیفیت مانیتورت داره دیگه که چه رزولوشنی داشته باشد ،کنتراسنت چقدر باشه و ... کیفیت فرق میکنه

اکه میخوای مانیتور بگیری واسه PS4 یه تاپیک توی همین بخش Ps4 هست که خیلی بهت کمک میکنه :)

اره ریجن دو و سه 100 % باید داشته باشه
ولی یک رو نمیدونم
دوستانی که اونور آب هستن :dریجن یکشون این نوار رو داره یا نداره ؟
چون به نظر اونجاها مثل اینجا زیاد اهل کلاه برداری تو این چیزا نیستن

نه کابل HDMI نمیخوره؛ تبدیلی چیزی براش نیست؟

دوستان نسخه فیزیکی بازیdying light ت مغازها امده یا فقط دیجیتالی فعلا؟
بچه ها میگن اومده بازیش ...
ریجن 1 بازی تاخیر نخورده بود .
ریجن 2 اینا تاخیر خورده ....

خوده بازی رو update کردی ؟
کلا باگ و مشکلات زیاد داشته ×_×

داداش من دو سه تا بازی آکبند خریدم اینطوری بودن اون آرم PS4 روش هک شده

مثل این عکس
همه بازیا لزوما این رو نداره D: همینطوری کلی میگم
مثلا استرالیا نداره ! لول

من سیوهای بازيهام را کپی کرده بودم تو usb حالا که میخوام انتقال بدم به دستگاه این ارور را ميد مشکل چیه :-/

اگر فولدر UPDATE - MUSIC - اینا چیزی هست پاکش کن ....
بعضیا این مشکل رو داشتن ...
اگر اون قضیه کمک نکرد یه سری توی redit گفته بودن که Usb رو سری در بیاری بزنی اون یکی پرت احتماله درست شدنش هست !!
حالا امتحان کن
یا Data رو بریز توی یه usb دیگه امتحان کن

- - -ویرایش - - -

نه کابل HDMI نمیخوره؛ تبدیلی چیزی براش نیست؟
بستگی داره پرتت چی باشه

در صورت اینکه مانیتور 1080 نیست باید از safe mode بیاریش بالا و وضوح تصویر رو روی 720 یا پایینتر بیاری که تصویر بده ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or