هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان مي خواستم ببينم اين كه تو بازياي ps4 كدهست به چه دردي مي خوره وايا اين كه همه بازيا كد دارن يا ميشه اين كد جداگونه خريد اگه انلاين بازي بخري اين كدو بهت ميدن ؟
شرمنده اگه سوالام يكم زياد شد
سلام
قبلا بعضی بازیا برای انلاین بازی کردنشون این کد نیاز بود ولی تو نسل هشت به پلاس نیازه فقط…
الان این کد رو "بعضی" بازی ها دارن که با استفاده ازشون میشه از یه سری محتوا بهره برد... همین

سلام یه سوال داشتم ممکنه تکراری باشه ولی وقت نشد این 1367 صفحه رو بخونم. سوال اینه که اگر شما دستگاه ریجن 1 داشته باشید و بازی ریجن 2 بگیرید میشه آنلاین بازی کرد در ضمن اکانت پلاس هم ریجن یک هست ) امریکا( ممنون از راهنماییتون

سلام یه سوال داشتم ممکنه تکراری باشه ولی وقت نشد این 1367 صفحه رو بخونم. سوال اینه که اگر شما دستگاه ریجن 1 داشته باشید و بازی ریجن 2 بگیرید میشه آنلاین بازی کرد در ضمن اکانت پلاس هم ریجن یک هست ) امریکا( ممنون از راهنماییتون
سلام .
شما دستگاهت ريجن ٣ باشه اكانتت ريجن ٢ باشه و بازيت ريجن ١ باشه واسه انلاين بازى كردن هيچ مشكلى نخواهيد داشت .
فقط تو بحث DLC بايد ريجن اكانت و بازى يكى باشه .

سلام دوستان امروز برای دستگاه من یه مشکلی پیش اومده :دستگاه روشنه ولی صفحه سیاهه.با یه کابل hdmi دیگه امتحان کردم باز صفحه سیاهه.بعد hdmi pc رو به مانیتورم زدم کار میکنه کامل .بعد دستگاه رو بردم به tv خونه زدم با همون کابل که وصل بود به مانیتور که صفحه سیاه بود با tv خونه کار کرد و روشن شد و بازی هم کردم با جفت کابل ها هم امتحان کردم برای tv کار کرد ولی نمیدونم چه مشکلی پیش اومده با این روشن نمیشه !!
اگه مشکل از کابل باشه نباید تو tv بیاد ؟
اگه مشکل از مانیتور باشه نباید با hdmi pc کار کنه؟
مشکل از Ps4 یعنی ؟
ولی چرا به tv تصویر میده به مانیتور نه؟

لطفا راهنمایی کنید
ممنون
پس توی مانیتورت تصویر نمیده اما توی TV خونه میده ؟
امتحان کن ببین از Safe mode تصویر میده یا نه ؟ اگر داد امتحانی سوییچش کن روی 720 یا 480 ببین ok میشه یا نه بعد از داخله setting بخشه مربوط به display برای Monitor تنظیم کن شاید درست شد

Razer Kraken 7.1 virtual sound

این هدست برای ps4 خوبه ؟ کسی داشته ؟؟کیفیتش

و یک سوال اینکه چطوری باید صدای 7.1 اونو جهت سلامت تست کنم ؟
با PS4 کار میکنه مشکلی نداره
اما بعد از اپدیت 2 صداش به نسبت قبل کم شده ( این تایید میشه )
یه سری هم گفتن Stereo پخش میکنه ( این رو نمیتونم شخصا تایید کنم )
اما Razer از توی سایتش بعدا حذف کرد ارمه PS4 Compatible رو بعد از مشکلاتی که اپدیت 2 به بعد ایجاد کرد - تا الان فیکسی سونی نداده برای همین توصیه میشه همون Gold رو بگیری
راجع به این مسعله توی خوده سایت razer و اطراف هم بگردی هست . از ساپورتش هم بپرسی بهت میگن

یعنی واقعا سونی نمیتونست این روی کنسول رو از یه چیز دیگه به جز این استفاده کنه ..آخه با دستمال عینکم میزنی بش میبینی کلی خش میفته :| دلیلش اگه زیبایی باشه که میشد از چیزای دیگم استفاده کرد !
الان مثلا از دو طرف کنسول اگه خاک بشینه هر کاری کنی مثلا یه دستمال بکشی خاک میره تو..فنای کنسول خاک رو بیرون میکنه یا خاک میره توش ؟؟ واسم مهمه این موضوع..به نظرتون مشکلی پیش نمیاره خاک ؟؟
زیادم نیسا جزئی بعضی موقعه میبینم خاک میشینه توش

دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن. ثواب داره.
بدون دیدن چنین مساعلی نمیشه قضاوت کردن
اما بهترین راه ممکنه حداقلش این هست که در صورته امکان یک یه کابله HDMI دیگه استفاده کنی ببینی بهبود پیدا میکنه یا نه
خوده TV اینطور نیست ؟
در ضمن میتونی تنظیمات خوده بخشه Display هم در جهت بهبود استفاده کنی ( البته لزوما ممکنه باعث بهبود نشده ) - رنگ سیاه ... به نظرم RGB رو روی Full بزار امتحان کن

میخام بازی اویل وتین رو آپدیت کنم. حالا میخام بدونم که چه ریجنی از آپدیت باید بگیرم؟ ریجن اکانتم 1 هست. ریجن بازی خریداری شده 2 هست! اصلا یه چیز دیگه اگر لینک آپدیت رو از طریق psx بگیرم از همون بازی ریجن 2 بعد نصب کنم عیبی نداره! جواب میده؟

سلام میخواستم بدونم دوربین پلی استیشن ارزش خرید داره؟بعدش قابلیت فرمان صوتی هم داره؟چه فرهان هایی؟(روشن وخاموش و...)

راستش رو بخوای فعلا نه! بازی های خوبی براش عرضه نشده. قابلیت صوتی رو هم میتونید با هدستی که خود کنسول داره استفاده کنید. فرمان هاش هم با آپدیت 2.00 زیادتر شد و الان میتونید به همه جای منو با فرمان صوتی برید.

سلام دوستان گل..من میخام ps4 باندل جی‌تی ای بخرم 1900 ولی یکم‌فک کردم و گشتم دیدم یکی‌از رفیقام ی ps4 داره تمیزه سه ماه کار کرده میده 1250 ..بنظرتون ارزش داره بگیرم..چون اینجوری میتونم‌تا 1900. بقیشو چندتا بازی هم بگیرم..
بعدش اگه اکانت رفیقم یکی‌ساخته باشه رو این کنسول میتونم از خودم ی اکانت دیگه بسازم از اول واس خودم غیر اون؟؟شرمنده تاحالا از این چیزا نساختم..

میخام بازی اویل وتین رو آپدیت کنم. حالا میخام بدونم که چه ریجنی از آپدیت باید بگیرم؟ ریجن اکانتم 1 هست. ریجن بازی خریداری شده 2 هست! اصلا یه چیز دیگه اگر لینک آپدیت رو از طریق psx بگیرم از همون بازی ریجن 2 بعد نصب کنم عیبی نداره! جواب میده؟

اگه ریجن بازی 2 هست پس باید آپدیت ریجن 2 رو دانلود کنید. منم گذاشتم برا دانلود و لینکش رو هم میزارم.

TEW Region 2 Update

سوال دوم رو هم متوجه نشدم!! :| :d

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان گل..من میخام ps4 باندل جی‌تی ای بخرم 1900 ولی یکم‌فک کردم و گشتم دیدم یکی‌از رفیقام ی ps4 داره تمیزه سه ماه کار کرده میده 1250 ..بنظرتون ارزش داره بگیرم..چون اینجوری میتونم‌تا 1900. بقیشو چندتا بازی هم بگیرم..
بعدش اگه اکانت رفیقم یکی‌ساخته باشه رو این کنسول میتونم از خودم ی اکانت دیگه بسازم از اول واس خودم غیر اون؟؟شرمنده تاحالا از این چیزا نساختم..

اگه کنسول تمیز هست و بهتون مهلت تست میده، ارزش خرید داره. با 650 تومن هم میتونید 4-3 تا از بازی های جدید رو خرید.

میتونید وقتی کنسول رو خریدید اکانت دوستتون رو پاک کنید و برای خودتون اکانت بسازید و یا بزارید اکانت دوستتون بمونه و برای خودتون اکانت دیگه ای بسازید.

همچنین میتونید دستگاه رو initialize کنید تا به تنظیمات کارخانه برگرده و مثل کنسول نو بشه. ( فقط آپدیت نرم افزاری پاک نمیشه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or