هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان منم بلاخره امروز به طور رسمی وارد نسل هشتم شودم:d
من مدتهاس کنسول نداشتم و با pc گیم میزدم
تایپیکی هست که از صفر تا صد کنسول و اصطلاحاتش و کارهای که اولش باید انجام داد رو گفته باشه ؟ یا باید خودم خورد خورد از اینور اونور پیدا کنم ؟
یه سوال دیگه من ps4 باندل gta و بازی دانلودی LAST خریدم
GTA رو گذاشتم تو دستگاه و نصب شد و بازی کردم ( البته قبلش اگه اشتباه نکنم کنسول دوبار اپدیت شد)
ولی الان بلد نیستم از این بازی LAST استفاده کنم و نمیدونم چجطوری باید دانلودش کنم
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید . ببخشید اگه سوالم طولانی شد :d

سلام
دوستان منم بلاخره امروز به طور رسمی وارد نسل هشتم شودم:d
من مدتهاس کنسول نداشتم و با pc گیم میزدم
تایپیکی هست که از صفر تا صد کنسول و اصطلاحاتش و کارهای که اولش باید انجام داد رو گفته باشه ؟ یا باید خودم خورد خورد از اینور اونور پیدا کنم ؟
یه سوال دیگه من ps4 باندل gta و بازی دانلودی LAST خریدم
GTA رو گذاشتم تو دستگاه و نصب شد و بازی کردم ( البته قبلش اگه اشتباه نکنم کنسول دوبار اپدیت شد)
ولی الان بلد نیستم از این بازی LAST استفاده کنم و نمیدونم چجطوری باید دانلودش کنم
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید . ببخشید اگه سوالم طولانی شد :d
مبارک باشه
در مورد دلست اف اس باید بازیو دانلود کنی کنسولت ریجن چنده باید یه اکانت هم ریجن کنسولت بسازی تا بتونی کد لست رو وارد کنی و دانلود کنی ولی حجم بازی زیاده ها فک کنم بالای 40 گیگ

مبارک باشه
در مورد دلست اف اس باید بازیو دانلود کنی کنسولت ریجن چنده باید یه اکانت هم ریجن کنسولت بسازی تا بتونی کد لست رو وارد کنی و دانلود کنی ولی حجم بازی زیاده ها فک کنم بالای 40 گیگ
ممنون سلامت باشی
کنسولم ریجن یک هست CUH - 1115A
مشکل من اینجاس که نمیدونم اطلاعاتی که واسه اکانت میخواد رو چی باید بزنم
از نظر حجم دانلود انچنان محدودیت ندارم
ولی خوب فکر کنم واسه 40 گیگ چند روزی الاف باشم:d

ممنون سلامت باشی
کنسولم ریجن یک هست CUH - 1115A
مشکل من اینجاس که نمیدونم اطلاعاتی که واسه اکانت میخواد رو چی باید بزنم
از نظر حجم دانلود انچنان محدودیت ندارم
ولی خوب فکر کنم واسه 40 گیگ چند روزی الاف باشم:d
پس باید امریکا بسازی که درحال حاضر بهترین استور رو داره واسه ساختنش برو توی ستینگ بعد نتورک کنسول رو به نت وصل کن بعد که وصل کردی برو قسمت psnبساز
code=94070
city=san carlos
state=ca

پس باید امریکا بسازی که درحال حاضر بهترین استور رو داره واسه ساختنش برو توی ستینگ بعد نتورک کنسول رو به نت وصل کن بعد که وصل کردی برو قسمت psnبساز
code=94070
city=san carlos
state=ca
داداش دستت درد نکنه
فقط CA یعنی کالیفرنیا ؟

نمیخوام با خود کنسول دانلود کنم
چیکار باید کنم ؟
میخوام شبانه رایگان دانلود کنم:d
این کد رو بزنم چی میشه ؟
پلاس میشم ؟
کد رو بزنی میتونی بازی لست رو دانلود کنی برای پلاس باید یا یه اکانت ژاپن بسازی یا اگه میخوای همین اکانتت پلاس باشه بری کد واسه پلاس بخری
واسه دانلود بازیها هم از این استفاده کن

آقا من این سوال و پرسیدم تو یه تاپیک دیگه حذفش کردن!!
من از یه نفر پرسیدم (خودش تو کار پلی استیشن 4 بود) که الان PS4 بگیرم چون بعدا گرونتر میشه؟، گفت واستا بعد کریسمس قیمتا میاد پایین...
حرفش درسته؟!

دوستان ممکنه در خصوص ریجن های مختلف کنسول و تفاوت کیفیتشون یه توضیحی بدید؟ و اینکه بازی هایی که برای کنسول میاد free region هست یا مثل نسل قبل برای هر ریجن باید بازی مخصوص به خودشو تهیه کرد؟ برای خرید کدوم ریجن رو توصیه میکنید و تفاوت قیمتشون برای چیه؟

آقا من این سوال و پرسیدم تو یه تاپیک دیگه حذفش کردن!!
من از یه نفر پرسیدم (خودش تو کار پلی استیشن 4 بود) که الان PS4 بگیرم چون بعدا گرونتر میشه؟، گفت واستا بعد کریسمس قیمتا میاد پایین...
حرفش درسته؟!

ببین عزیز احتمال صححت حرفش خیلی پایینه

حالا بالفرض مثال 99 % درست باشه اون برا اونوره ابه عزیز

یه چیزه دیگه بگم بت اگه همچین چیزی درست باشه فروشند های ایرانی ( هموطنایه عزیزمون)( چه قدر هم کلمه هم وطن بهشون میاد )(البته خداییش هنوز وسطشون با انصاف پیدا میشه البته انگشت شمار) میان ازین فرصت استفاده میکنن و بهت قول میدم گرون تر هم میدن چه برسه به ارزون تر .اونوقت شما که خریداری از اون فروشنده میپرسی میگه چهطور بعد از کریسمس ارزون شده میگه اون برا اونوره ابه اونوقت با هزارتا دروغ و قسم دستگاه رو گرون تر بهت میده داداش

( البته بازم تاکید میکنم بلا نسبت بعضی از فروشندها این موزو رو گفتم بهتون );)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or