هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بله. فک کنم برا همه ریجن ها یکی هست.

31ZXHGbnT0L.jpg

باید دو شاخه یا تبدیل ( اسمش نمیدونم دقیق چی میشه ) بخرید.

تبديل ١١٠ به ٢٢٠ بابد بخريد
پشت شهرداري
توپخونه
ميده هزار تومن
551e49de1f8df057b15db4bad33149df.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان من الان PVZ رو با PSX دانلود کردم که به جز اپدیتش شد 4 تا پارت . حالا خود بازی 3 گیگاباته که پارت 1 رو دادم به PSX نصب شد .
ولی برای بقیش که توی منوی بازی دانلود میشه چیکار کنم ؟ چجوری ادرس بدم بهش توی PSX ؟

دوستان من الان PVZ رو با PSX دانلود کردم که به جز اپدیتش شد 4 تا پارت . حالا خود بازی 3 گیگاباته که پارت 1 رو دادم به PSX نصب شد .
ولی برای بقیش که توی منوی بازی دانلود میشه چیکار کنم ؟ چجوری ادرس بدم بهش توی PSX ؟

تا جایی که من یادمه یدونه گزینه داشت که همه پارت ها رو میزاشتی تو یدونه فولدر و به برنامه مسیر میدادی تا خودش اتوماتیک انتقال بده.

تا جایی که من یادمه یدونه گزینه داشت که همه پارت ها رو میزاشتی تو یدونه فولدر و به برنامه مسیر میدادی تا خودش اتوماتیک انتقال بده.
الان من همه اینا گذاشتم توی یه فولدر

بعدش برای دادن ادرس شماره 3 رو میزنم که نمیشه فولدر انتخاب کرد و بهش فقط میتونی یه تک فایل بدی

این رو هم که میزنم فایل پارت 1 رو بهش میدم بازی که خودش 3 گیگه اوکی میشه ولی برای بقیش توی خود بازی باید دانلود بشه چجوری ادرس بدم بهش ؟

اقا الان بهترین ریجن چیه؟‌
از همه نظر از نظر اینکه با dlc مشکل بر نخوریم از نظر بازی ها از نظر شیلتر ... (‌به غیر از قیمت‌)
یکی میگه ریجن 1 امریکا یکی میگه ژابن من نفهمیدم یکی مختصر کامل بهم بگه چه ریجنی بخرم و ریجن کد روی جعبه اش باید چی باشه

اقا الان بهترین ریجن چیه؟‌
از همه نظر از نظر اینکه با dlc مشکل بر نخوریم از نظر بازی ها از نظر شیلتر ... (‌به غیر از قیمت‌)
یکی میگه ریجن 1 امریکا یکی میگه ژابن من نفهمیدم یکی مختصر کامل بهم بگه چه ریجنی بخرم و ریجن کد روی جعبه اش باید چی باشه
ریجنها از نظره کیفیت فرقی ندارن
فقط توی japan - و ریجن 3 دکمه تایید فقط توی منو دایره هست ....
DLC ربطی به ریجن دستگاه نداره مربوط به ریجن اکانت هست. شیلتر هم مربوط به نته ایران هست نه ریجن اینا ...

اونهایی که هنوز برای رفتن به استور مشکل دارن بگن یه راهی هست که آموزشش رو بذارم ، البته باید لب تابتون وایرلس داشته باشه یا کامپیوترتون وایرلس داشته باشه .

تو برنامه psx از تب ستینگ گزینه auto find رو انتخاب کن و مسیر پوشه ای که همه فایلها در اون هست رو بده بعدش وقتی از تو برنامه انتقال پارت اول رو شروع میکنی پارت های بعدی رو خودش انتقال میده

ریجنها از نظره کیفیت فرقی ندارن
فقط توی japan - و ریجن 3 دکمه تایید فقط توی منو دایره هست ....
DLC ربطی به ریجن دستگاه نداره مربوط به ریجن اکانت هست. شیلتر هم مربوط به نته ایران هست نه ریجن اینا ...

یه چیزی من بگم
بنظرم از این به بعد هر کسی در مورد ریجن پرسید فقط بگید هیچ فرقی ندارن
دیگه اون جابجا بودن دکمه تأیید تو ریجن ژاپن رو اصلا نگید
وقتی میگید طرف پیش خودش فکر میکنه چه خبره و هزارتا سوال واسش پیش میاد
والا من کنسول خودم ریجن ژاپنه
اصلا اهمیت نمیدم دایره باشه یا ضربدر
چه فرقی داره آخه
آقا به پیر به پیغمبر ریجن ها. هیچ فرقی ندارن باهم
هزاران هزار بار این سوال رو پرسیدن

یه سوال :

من بازی whach dogs رو با اکانت مثلا A بازی کردم و SAVE بازی رو هم آپلود کردم و هم تو فلش مموری دارم .

حالا اشتباهی اکانت A رو پاک کردم چطوری میتونم ذخیره بازی رو که هم رو کنسول دارم و هم تو فلش بیارم تو اکانت جدید.
زورم میاد از اول بازی کنم .

یه سوال :

من بازی whach dogs رو با اکانت مثلا A بازی کردم و SAVE بازی رو هم آپلود کردم و هم تو فلش مموری دارم .

حالا اشتباهی اکانت A رو پاک کردم چطوری میتونم ذخیره بازی رو که هم رو کنسول دارم و هم تو فلش بیارم تو اکانت جدید.
زورم میاد از اول بازی کنم .
هر save مربوط به همون اكانت هست و قابله انتقال به اكانته ديگه نيست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or