Museu
کاربر سایت
بله. فک کنم برا همه ریجن ها یکی هست.
![]()
باید دو شاخه یا تبدیل ( اسمش نمیدونم دقیق چی میشه ) بخرید.
تبديل ١١٠ به ٢٢٠ بابد بخريد
پشت شهرداري
توپخونه
ميده هزار تومن
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله. فک کنم برا همه ریجن ها یکی هست.
![]()
باید دو شاخه یا تبدیل ( اسمش نمیدونم دقیق چی میشه ) بخرید.
دوستان من الان PVZ رو با PSX دانلود کردم که به جز اپدیتش شد 4 تا پارت . حالا خود بازی 3 گیگاباته که پارت 1 رو دادم به PSX نصب شد .
ولی برای بقیش که توی منوی بازی دانلود میشه چیکار کنم ؟ چجوری ادرس بدم بهش توی PSX ؟
الان من همه اینا گذاشتم توی یه فولدرتا جایی که من یادمه یدونه گزینه داشت که همه پارت ها رو میزاشتی تو یدونه فولدر و به برنامه مسیر میدادی تا خودش اتوماتیک انتقال بده.

ریجنها از نظره کیفیت فرقی ندارناقا الان بهترین ریجن چیه؟
از همه نظر از نظر اینکه با dlc مشکل بر نخوریم از نظر بازی ها از نظر شیلتر ... (به غیر از قیمت)
یکی میگه ریجن 1 امریکا یکی میگه ژابن من نفهمیدم یکی مختصر کامل بهم بگه چه ریجنی بخرم و ریجن کد روی جعبه اش باید چی باشه
دوستان من الان PVZ رو با PSX دانلود کردم که به جز اپدیتش شد 4 تا پارت . حالا خود بازی 3 گیگاباته که پارت 1 رو دادم به PSX نصب شد .
ولی برای بقیش که توی منوی بازی دانلود میشه چیکار کنم ؟ چجوری ادرس بدم بهش توی PSX ؟
ریجنها از نظره کیفیت فرقی ندارن
فقط توی japan - و ریجن 3 دکمه تایید فقط توی منو دایره هست ....
DLC ربطی به ریجن دستگاه نداره مربوط به ریجن اکانت هست. شیلتر هم مربوط به نته ایران هست نه ریجن اینا ...
هر save مربوط به همون اكانت هست و قابله انتقال به اكانته ديگه نيست .یه سوال :
من بازی whach dogs رو با اکانت مثلا A بازی کردم و SAVE بازی رو هم آپلود کردم و هم تو فلش مموری دارم .
حالا اشتباهی اکانت A رو پاک کردم چطوری میتونم ذخیره بازی رو که هم رو کنسول دارم و هم تو فلش بیارم تو اکانت جدید.
زورم میاد از اول بازی کنم .
سلام دوستان عزیز
روشی هست که آپدیت اتوماتیک برنامه و بازی هارو آف کرد؟
ببخشید یک سئوال داشتم :
تاریخ کنسول جدید باشه خوبه یا قدیمی باشه ؟ (چه تاریخی باشه بهتره ؟)
ممنونم