هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
آقا من چندتا سوال داشتم، مطالبو خوندم ولی پیدا نکردم، البته تعداد صفحات هم خیلی زیاد هست
1- فرض کنید چند تا دستگاه پی اس 4 هست و تعدادی بازی کننده (مثل گیم نت)، برای اینکه بازی هر نفر برای خودش سیو بشه باید پروفایل برای هر نفر ساخته بشه؟
2- سیوها قابلیت کپی به فلشو داره؟
3- آیا میشه یه بازی اریجینال (مثل فیفا 15) خرید و روی همه دستگاه ها نصب کرد و همه همزمان بازی کنن؟
4- برای آنلاین بازی کردن روی همه دستگاهها باید برای هر دستگاه جداگانه اکانت خرید؟ کلا" اگه یه زحمتی بکشید و یه توضیحی در مورد آنلاین بازی کردن بدید ممنون میشم

دوستان اگه جواب سوالامو بدید خیلی کمکم کردید @};-

1-بله باید برای هر نفر پروفایل جداگانه ساخت ....
2- بله ...
3- نه عزیز برای هر دستگاه باید بازی بگیری ....
4-نیازی برای خرید اکانت نیست شما میتونید برای هر دستگاه اکانت درست کنید و همه بتوننند انلاین بازی کنن فقط باید برای هر دستگاه اکانت پلاس بخری ....

اگه بخوای دسته اضافه برای ps4 بخری دو مدل هست فرق ظاهریش هم جعبش هست
از نظر امکانات و قیمت فیک یا اصل بودن کته ای هست؟

تنها تفاوت باکسشون هست هیچ تفاوت دیگه ای ندارن ، فیک هم هنوز نیومده تو بازار بهرحال سعی کنید از فروشنده معتبر خرید کنید

ممنون دوست عزیز برای پاسخت .اما فکر کنم منظورم رو بد متوجه شدید. منظورم اینه که الان رجین 4 ولتاژ کاری دستگاهش 240-220 هست. و خوب طبیعتا با افت ولتاژی که ما داریم (معمولا ولتاژ 213-215) هست یا بعضی وقت ها شدیدتر، ممکنه به دستگاه فشار بیاد. در حالی که دستگاه رجین 1 چون ولتاز کاری از 240-110 هست این افت ولتاژی که توی سیستم داریم یرای دستگاه مشکل خاصی درست نمی کنه چون دستگاه حتی با 110 ولت هم کار میکنه. من فکرمی کنمخیلی از مشکلات درست شده برای بچه ها در بخش مشکلات و خرابی ها مربوط به همین قضیس.
نه اینطوری نیست. ریجن یک هم مقاومت بیشتری نداره.
این ولتاژی که شما میگی برای همه دستگاههای موجود همینه،چند ولت مشکلی ایجاد نمیکنه،برای اطمینان بهتره از محافظ استفاده کنید.
اگر این ولتاژ بخواد آسیب بزنه PS3 بچه ها هم آسیب میدید+تلوزیون+...

1-بله باید برای هر نفر پروفایل جداگانه ساخت ....
2- بله ...
3- نه عزیز برای هر دستگاه باید بازی بگیری ....
4-نیازی برای خرید اکانت نیست شما میتونید برای هر دستگاه اکانت درست کنید و همه بتوننند انلاین بازی کنن فقط باید برای هر دستگاه اکانت پلاس بخری ....
آقا ممنون به خاطر پاسخت، ولی هیچ راهی نیست که برای هر دستگاه بازی جداگانه نخرم؟ اینطوری که خیلی گرون در میاد؟ اگه دیجیتالی بخرم چی؟ نمیتونم روی بقیه دستگاهها اجراش کنم؟
ممنون

سلام بچه ها
من یه مدته کاملا از گیم دورم، تقریبا از اول نسل جدید
الان میخام یه PS4 بگیرم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم
لطفا راهنماییم کنید
چه رجینی بگیرم؟
به چیا باید توجه کنم؟
مثل ps3 انلاینش دیگه رایگان نیست؟
جریان بازیای اشتراکیش چیه؟
کلا یه راهنمایی کلی بکنید منو

سلام بچه ها
من یه مدته کاملا از گیم دورم، تقریبا از اول نسل جدید
الان میخام یه PS4 بگیرم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم
لطفا راهنماییم کنید
چه رجینی بگیرم؟
به چیا باید توجه کنم؟
مثل ps3 انلاینش دیگه رایگان نیست؟
جریان بازیای اشتراکیش چیه؟
کلا یه راهنمایی کلی بکنید منو
ریجن اهمیتی نداره فقط برا پخش فیلم اورجینال مهمه که به کار ما نمیاد !

ریجن رو ترجیحا 2 یا 1 بگیر و دقت کن تاریخ ساخت دستگاه 2014 به بعد باشه اگه سه ماهه دوم به بعد باشه که دیگه عالیه !

آنلاینش رایگان نیست

طرح اشتراکی بازی ها هم هرلحظه امکان داره توسط سونی با یه آپدیت به الک سابیده شه !

ریجن اهمیتی نداره فقط برا پخش فیلم اورجینال مهمه که به کار ما نمیاد !

ریجن رو ترجیحا 2 یا 1 بگیر و دقت کن تاریخ ساخت دستگاه 2014 به بعد باشه اگه سه ماهه دوم به بعد باشه که دیگه عالیه !

آنلاینش رایگان نیست

طرح اشتراکی بازی ها هم هرلحظه امکان داره توسط سونی با یه آپدیت به الک سابیده شه !
مرسی
بعد این مثل ps3 بلوری هم پخش میکنه دیگه؟

سلام
من دمو pes 15 رو با کامپیوتر دان کردم و ریختم روی فلش و وصل کردم به ps4 فلش رو.
ولی نمی دونم کجا باید برم تا بتونم محتویات فلش رو ببینم؟؟
یه سوال دیگه این که امکان نصب اصلا وجود داره برای دمو؟؟ چون من بازی رو بدون دخالت پلی 4 و برنامه ی psx فقط با کامپیوتر دان کردم
ممنون میشم راهنماییم کنید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان لطفا پاسخ بدید ممنون.
آقا رو دستگاه ریجن 2 ژاپن برای انلاین بازی کردن باید بازی ریجن چند گرفت ؟
ریجن 2 ژاپن اصلا فایده داره ؟ می ارزه ؟

سلام اقا یه سوال دارم ممکنه واسه خیلی ها این سوال مطرح باشه چرا ایکس باکس همه بازی هاشو یه هفته قبل پری لود میکنه اما سونی دو روز یه روز قبل؟

سلام دوستان لطفا پاسخ بدید ممنون.
آقا رو دستگاه ریجن 2 ژاپن برای انلاین بازی کردن باید بازی ریجن چند گرفت ؟
ریجن 2 ژاپن اصلا فایده داره ؟ می ارزه ؟
تا جایی که من میدونم...
ژاپن ریجن 3 هست
ریجن دستگاه هم اهمیتی نداره هر بازی ای رو میشه آنلاین بازی کرد،فقط برای خرید dlc. باید ریجن بازی و اکانتت یکی باشه(بازم ربطی به ریجن دستگاه نداره)
برای چی فایده نداشته باشه! کلی فایده داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or