AMIR 3CRET
کاربر سایت
همین 1 دقیقه پیش تو استور بودم ok بود ..فک نکنم مشکل از psn باشه الان.الان برایه من داخل استور نمیره برا شما هم همینطوره!؟
ریجن 2 لندن
نکته خاصی نیست.من دارم ps4 lمیخرم چه نکاتی هست که باید بهشون توجه کنم ؟
اروره کریدیت و فلان چی هست ؟سلام ممنون میشم اگر کسی کاملا 100 درصد مطمعنه جوابمو بده
من تاحالا دوبار کد پلاس سه ماهه خریدم و ردیم کردم اکانتم 3ماهه شارژ شده
این دفعه میخواستم بدونم اگر اکانتم که ریجن 2 لندنه با پوند شارژ کنم و از خود استور بخرم مشکلی پیش نمیاد!؟ ازون اررور هایه که میگه کریدیت و فلان اینا نمیاد!؟
کلی پول پوند ندم بمونه بیخ ریشم
دوستان يك سوال داشتم ، بازى هايي رو كه ديجيتالي گرفتم رو ميشه ديتاشو با ديسك خوده بازي انتقال داد؟
سلام
دوستان این music unlimited باز نمیشه مشکل چیه ؟؟؟
app ممکنه هیتلر باشه . البته اون مهم نیست چون برای استفاده اش بایستی ماهیانه پرداخت کنیسلام
دوستان این music unlimited باز نمیشه مشکل چیه ؟؟؟
اگر هم رژیون باشن بله میشه ....
سلام دوستان
به نظرتون لازمه داخل ps4 رو گرد گیری کرد؟اگه زیاد گرد و غبار بره توش به نظرتون چه مشکلی براش پیش بیاد؟
دمت گرم با فلش تست کردم جواب داد فیلم نمیشه دید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :dapp ممکنه هیتلر باشه . البته اون مهم نیست چون برای استفاده اش بایستی ماهیانه پرداخت کنی
اگر میخوای خودت موسقی گوش کنی باید توی usb fat 32 یه پوشه MUSIC بسازی و بزنی به دستگاه ..
داش من که فکر نمیکنم من یک گوشی سفارش دادم واسم بیارین تازه 100 تومان گرونتر شد اینجا ارزونتر بود :dدوستان کسی اطلاع داری خرید کنسول از د.ب.ی به صرفه هست؟
مزیتی داره آیا؟؟
راجب فروش بازی دوست من بهتره تو همین فروم ها اقدام کنی چون مغازه درها واقعن بز خری میکنن.سلام دوستان می خوام بازی هام رو بفروشم چند می خرن اساسین کرید بلگ فلگ و کلیزون و یک سوال دیگه قیمت یک پی اس4 دسته دو چنده