هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سرعت دانلودم wi fi تو ps4 میاد پایین (مثلا 400kb) ولی اون اوایل که گرفته بودم مودم روی 1.2mbبود از روش easy هم وصل میشم. چه کار کنم سرعت بیاد بالاتر ؟

سرعت دانلودم wi fi تو ps4 میاد پایین (مثلا 400kb) ولی اون اوایل که گرفته بودم مودم روی 1.2mbبود از روش easy هم وصل میشم. چه کار کنم سرعت بیاد بالاتر ؟

custom بزن
بعد همشو auto بزن
فقط dns دستی بزن به ترتیب 8.8.8.8 و 8.8.4.4 یا 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بزار

دوستان وقتی کنسول میره رو استند بای کلا کل زمانی که روی استند بای هست چراغ دسته و چراغ کنسول روشنه؟؟ من 1 بار بردم رو استند بای بعد دیدم بعد 10 ثانیه مثل زمان خاموش شدن خاموش شدن همه چراغاش

در ضمن اگه بزارم رو دانلود بعد بزارم رو استند بای خود بخود دانلود ادامه پیدا می کنه؟

دوستان وقتی کنسول میره رو استند بای کلا کل زمانی که روی استند بای هست چراغ دسته و چراغ کنسول روشنه؟؟ من 1 بار بردم رو استند بای بعد دیدم بعد 10 ثانیه مثل زمان خاموش شدن خاموش شدن همه چراغاش

در ضمن اگه بزارم رو دانلود بعد بزارم رو استند بای خود بخود دانلود ادامه پیدا می کنه؟

دسته که نه جز اینکه بزاری شارژ بشه چراغ کنسولم نارنجی رنگ میشه
بله دانلود میکنه

ممنون از پاسختون. فقط این مورد رو نفهمیدم. موقه stand by هیچ چراغی روشن نمیمونه؟ مشکلی نیست؟

وقتی رو standby میزاری چراغ کنسول باید نارنجی باشه
نمیدونم من تاحالا همچین مشکلی نداشتم هرباز گذاشتم چراغش نارنجی شده
حالا اینجا بپرس امسدوارم مشکلت حل شه
http://forum.bazicenter.com/thread84069/

با اکانت US رفتم تقلب کردم تم دستینی و COD رو دان کردم رو همون اکانتم فعالش کردم چقدر قشنگ بود ، اومدم تو اکانت اصلیم تو لیست تم ها اضافه شدن اما قفل هستن و نمیشه استفاده کرد :| اما تو بخش ساپورت ps یکی تاپیک زده بود گفته بودن استور UK آپدیت بشه اوکی میشه اما هنوز نشده :|

بعد اپدیت هر کاری میکنم نمیره تو store ! انواع dns امتحان کردم ولی نمیشه ! دوستان یه راه حل میدین ؟!

سلام ، روی please wait میمونه! فقط برای store اینجوریه !

خیلیا همین مشکلو دارن اوناهم هرکاری کردن نتونستن وصل بشن به استور رفیقمم همین مشکلو داشت یکی گفت صبر کن برای دفعه اول اینطوریه ولی مال اونم درست نشده فعلا
فکر کنم که باید صبر کنید تا خود سونی مشکلو حل کنه

وقتی رو standby میزاری چراغ کنسول باید نارنجی باشه
نمیدونم من تاحالا همچین مشکلی نداشتم هرباز گذاشتم چراغش نارنجی شده
حالا اینجا بپرس امسدوارم مشکلت حل شه
http://forum.bazicenter.com/thread84069/

ممنون فهمیدم اون تیکاشو توی ستینگ نزده بودم. درس شد. ممنون

خیلیا همین مشکلو دارن اوناهم هرکاری کردن نتونستن وصل بشن به استور رفیقمم همین مشکلو داشت یکی گفت صبر کن برای دفعه اول اینطوریه ولی مال اونم درست نشده فعلا
فکر کنم که باید صبر کنید تا خود سونی مشکلو حل کنه
داداش ممنون که ادامه جواب رو دادی ولی ربطی به سونی نداره سعی کن یه موقع که ترافیک کمتره بری ماله منم اینطوری بود ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or