هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

باوو بعد از این ک آپدیت1.76 اومد خوده سونی گفت که دی وی دی و بلورهای کپی هم نشون میده

و خودهps4 تنظیماتی داره ک میشه کیفیت ویدئوها رو بیشتر کرد

آقا یه سوال:دستگاه رو تازه خریدم و برای اولین بار هست روشنش کردم.الان دیسک TLOU:R رو انداختم توش میگه اول باید به 1.72 آپدیت کنی.یعنی نمیشه بدون آپدیت اولیه بازی کرد؟:|الان که آپدیت 1.76 اومده همونو دانلود و نصب کنم کفایت میکنه؟
میتونید از فلش بریزید خیلی راحت اما اگر حجم براتون مهمه صبر کنید پسفردا آپدیت 2 میاد
ممنون از راهنماییت.نه حجمش مهم نیست ولی باید تا 2 شب صبر کنم تا ساعت رایگانم شروع بشه بعد دانلودش کنم:(

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال:دستگاه رو تازه خریدم و برای اولین بار هست روشنش کردم.الان دیسک TLOU:R رو انداختم توش میگه اول باید به 1.72 آپدیت کنی.یعنی نمیشه بدون آپدیت اولیه بازی کرد؟:|
اگه بخوام الان آپدیتش کنم از کجا میتونم دانلودش کنم؟امکانش هست از طریق فلش آپدیت بشه یا باید از طریق کابل شبکه به اینترنت وصلش کنم؟حجمش چقدره؟بیشتر از 200 مگه؟
سوالام خیلی شد:d

میتونید از فلش بریزید خیلی راحت اما اگر حجم براتون مهمه صبر کنید پسفردا آپدیت 2 میاد

هم دی وی دی هم بلوری کپی اجرا میکنه. من چندتا دارم. ضمنا فکر کردی فیلمو ۲۰۰۰ تومن میخری، اورجیناله؟! D-:
من اصلا حرفی از قیمت یا اورجینال بودن زدم ؟؟ :d
اینایی تو بازار هست 20 تومن اینا پولشه خب مشخصه که کپیه وگرنه عین بازی باید 200 براش پیاده میشدیم :d

- - -ویرایش - - -

دوستان من ریجن 2 اروپام رو واقعا نمیتونم تاریخ ساختشو پیدا کنم. رو جعبه. کجاشه دقیقا؟ میشه دقیق بگین؟
پشت کنسولو بخون
اگه نوشته بود 4a یعنی سه ماهه اول 2014
اگرم 4b بود یعنی سه ماهه دوم

دوستان....

چطور باید دسته دوم رو به دستگاه بشناسونم....لطفا با ذکر مثال توضیح دهید ؟ (4 نمره) :x

چه مسیری رو باید برم که دسته دوم رو دستگاه بشناسه ؟؟

دوستان....

چطور باید دسته دوم رو به دستگاه بشناسونم....لطفا با ذکر مثال توضیح دهید ؟ (4 نمره) :x

چه مسیری رو باید برم که دسته دوم رو دستگاه بشناسه ؟؟

شما دسته اول رو روشن کن بعدش دسته دوم رو با کابل به کنسول یکبار وصل کن باید بشناسه به عنوان دسته دوم و چراغشم قرمز بشه

دوستان من بازی فیفا رو گرفتم گذاشتم توی دستگاه میگه باید آپدیتت 1.75 رو نصب کن...در صورتیکه دستگاه من آپدیتش 1.76 هست.

مگه بازی رو که میزاریم روی دستگاه خودش نصب نمیشه ؟؟؟

دوستان چطوری باید از بازی خارج شد ؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من بازی فیفا رو گرفتم گذاشتم توی دستگاه میگه باید آپدیتت 1.75 رو نصب کن...در صورتیکه دستگاه من آپدیتش 1.76 هست.

مگه بازی رو که میزاریم روی دستگاه خودش نصب نمیشه ؟؟؟

دوستان چطوری باید از بازی خارج شد ؟؟

احتمالا 1.76 نبوده. از توی Setting->System-> System information میشه ورژن نرم‌افزار رو نگاه کرد.

برای خارج شدن از بازی توی منو روی بازی دکمه options بزن بعد close application یا توی بازی که هستی دکمه PS روی کنترلر چند لحظه نگه دار گزینه اول close application بزن.

مشکلی عجیب دارم که سرچ کردم در فروم های خارجی دیدم خیلی ها دارن اونم فریز تو بعضی بازی هاس مثل،WD یا بدنام یا سایه موردور،مترو هم اولش یه موقهایی فریز می کرد ولی تو بازی هیچ وقت نه!
فقط هم بازی فریز میشه و میشه به XMB بر گشت و بازی رو بست،یعنی خود دستگاه متوقف نمیشه تمام اقدامات لازم مثل آپدیت بازی و دستگاه حتی تا نصب مجدد فریم ور هم پیش رفتم(یعنی آخرین مرحله ممکن) ولی بهبودی حاصل نشد.توجه کنید همه بازی ها این طور نیستن مثلا ولفلشتاین یا اسنایپر یا توم ریدر یا اساسینز کرید بدون هیچ مشکلی اجرا شدن و همشون هم تا آخر رفتم@
کسی اگه راهنمایی کنه بسیار بسیار ممنوم می شم و ثواب کلفتی هم داره در این ایام عزیزl-)

مشکلی عجیب دارم که سرچ کردم در فروم های خارجی دیدم خیلی ها دارن اونم فریز تو بعضی بازی هاس مثل،WD یا بدنام یا سایه موردور،مترو هم اولش یه موقهایی فریز می کرد ولی تو بازی هیچ وقت نه!
فقط هم بازی فریز میشه و میشه به XMB بر گشت و بازی رو بست،یعنی خود دستگاه متوقف نمیشه تمام اقدامات لازم مثل آپدیت بازی و دستگاه حتی تا نصب مجدد فریم ور هم پیش رفتم(یعنی آخرین مرحله ممکن) ولی بهبودی حاصل نشد.توجه کنید همه بازی ها این طور نیستن مثلا ولفلشتاین یا اسنایپر یا توم ریدر یا اساسینز کرید بدون هیچ مشکلی اجرا شدن و همشون هم تا آخر رفتم@
کسی اگه راهنمایی کنه بسیار بسیار ممنوم می شم و ثواب کلفتی هم داره در این ایام عزیزl-)
مشکله عجیب نیست. خیلیا این مشکلات رو داشتن و دارن سره یه بازیهایی و خیلیها هم ندارن .
متاسفانه راه کار و دلیله دقیقی هم نداره.
fix های مختلف این هست که مثلا بازی رو اپدیت نگه داری و فریمور هم اپدیت باشه .
صبر کن فریمور جدید بیاد اپدیت کن ببین احیانا ok میشه یا نه ؟
اگر نشد یکی از fix هایی که برای بعضیا کار کرده اینکه کلا format و restore کلی کنی بره ...
rebuild database هم به یه سری کمک کرده
یه سری هم بازیا رو از اول شروع کردن و save های قبلی رو کنار گذاشتن
خلاصه اینکه اینا یه سری اقدامات هست که میشه انجام داد اگر بیش از حد ارور رخ میده

دوستان دسته من 3-4 ساعت با سیم به دستگاه بود و شارژ میشد وقتی کشیدمش 3خطش پر نبود جریانش چیه چرا اینجوریه!؟
ممکنه باگ بوده باشه .
دسته یا دستگاه رو خاموش روشن کن دوباره وصل کن ببین Ok شده یا نه
همچنین قبلا یه سری باگ توی نمایش درست باطری ویتا هم پیش اومده بود که میشد با rebuild database برطرفش کرد . میتونی rebuild رو هم امتحان کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or