هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
چطور میتونم آپدیت بازی رو از فلش بریزم روی ps 4
ممنون میشم راهنمایی کنین ;)
http://forum.bazicenter.com/thread89356/
سلام دوستان
3861036708.png

این پینگ چطوری هست برای بتل یا فیفا ؟ با ping 4.2.2.4 -t هم پینگ میگیرم بین 160 تا 170 میشه

ممنون میشم راهنماییم کنین
ok هست.
سرورهای Europe رو انتخاب کن.

سلام در مورد سوال اول اگر شما کنسول به فرمور 1.76 آپدیت کنید در حالت استند بای هم کنسول دانلود می کنه و هم دسته رو شارژ می کنه یعنی اگر کنسول شما به فریمور 1.75 و قبل اون آپدیت باشه این مزایا رو نداره
در مورد سوال دوم ریجن کنسول شما برای بازی کردن اصلا مهم نیست و اصل بر ریجن اکانت شماست که باید بازی و اکانت یکی باشند هر چند همه بازی ها در ریجنهای مختلف در همه کنسولها با ریجن های مختلف اجرا می شند اما یک سری محتواهای دانلودی در بعضی بازی ها وجود داره که وقتی آزاد میشه که ریجن اکانت و بازی یکی باشه
سوال سوم اون چراغ هیچ وقت خاموش نمیشه اما اگر کنسول شما به آخرین فریمور آپدیت باشه نور چراغ دسته کم میشه و باعث طولانی تر شدن نگهداری باطری دسته میشه ودر وضعیت های مختلف در بازی رنگ اون چراغ عوض میشه
قابلیت دانلود و شارژ تو استندبای از ازل توی ps4 بوده و هست. نیازی به ۱.۷۶ نیست. تنظیم نور دسته هم از آپدیت ۱.۷۰ اضافه شد.

آخرین ویرایش:
3861160671.png
این پینگ باسه مولتی خوبه؟؟؟

- - -ویرایش - - -

3861160671.png
این پینگ باسه مولتی خوبه؟؟؟

سرور داخلی ملاک نیست! باید با سرور خارجی بگیری نه تهران:|

سلام این طرح اشتراگ بازی ها ارزش خرید داره؟؟؟
گ

خوبه ولی دیگه نمیشه بازی رو فروخت .

و بره یه سری ازبازیها ک مدتی هست اومدن خوب نیست خریدش . مثلا lastofus نسخه فیزیکش 100تومن ـه همین اشتراکی هاش 90تومن!

سلام این طرح اشتراگ بازی ها ارزش خرید داره؟؟؟
گ

اگه منظورت همون طرحیه که اولش 200 باید بدی
دوستان میگن بعضی جاها هست که همون 200 اولو نمیگیره
ولی بنظرم تا پس فردا صبر کن بذار اپدیت 2.00 بیاد چون ممکنه این قابلیتو بردارن

امروز که با دوستم عرفان که x one داره بودم میگفت من وقتی یک بازی رو شریکی میخرم ، دیگه نیاز نیست دانلودش کنم و فقط دیسکش رو میبرم خونه نصب میکنم و میارم.این به نظرم عالیه.مخصوصا واسه ایرانیان
کنسول ما هم همچین قابلیتی داره یا فقط باید دانلود کرد؟
امیدوارم جوابتون مثبت باشه چون اگه منفی باشه از عصبانیت یک سی دی خشدار رو به صورت وارون میکنم تو کنسول:d

امروز که با دوستم عرفان که x one داره بودم میگفت من وقتی یک بازی رو شریکی میخرم ، دیگه نیاز نیست دانلودش کنم و فقط دیسکش رو میبرم خونه نصب میکنم و میارم.این به نظرم عالیه.مخصوصا واسه ایرانیان
امیدوارم جوابتون مثبت باشه چون اگه منفی باشه از عصبانیت یک سی دی خشدار رو به صورت وارون میکنم تو کنسول:d
منظورو متوجه نشدم . یعنی بازیو فیزیکی میخره نصب میکنه بعد بدونه دیسک بازی میکنه ؟؟ مگه میشه ؟ :d
فقط اگه دیجیتالی بازیو بخری میتونی بدون دیسک بازی کنی

بروبچ یه سوال . ps4 این فیلمای بلوری کپی رو اجرا میکنه یا نه ؟؟

متسفانه نمیشه:d چون دیتاهای دانلودی با دیتاهایی که رو بلوری زده میشه فرق میکنه برای PS4 حتی دیتای ریجن های مختلف هم فرق داره ولی وان بحثش جداست و همه ی دیتاها به جورن برای همین میشه همچین حرکتی زد.

باید دانلود کرد به دیسکم نیازی نیست
برو تو کار سی دی خش دار

منظورو متوجه نشدم . یعنی بازیو فیزیکی میخره نصب میکنه بعد بدونه دیسک بازی میکنه ؟؟ مگه میشه ؟ :d
فقط اگه دیجیتالی بازیو بخری میتونی بدون دیسک بازی کنی

بروبچ یه سوال . ps4 این فیلمای بلوری کپی رو اجرا میکنه یا نه ؟؟
هم دی وی دی هم بلوری کپی اجرا میکنه. من چندتا دارم. ضمنا فکر کردی فیلمو ۲۰۰۰ تومن میخری، اورجیناله؟! D-:

:-o

جدی میگی؟

خداکنه بشه یه عده چوب بی صدا بخرن:دی

چییزی در این مورد هم گفته سونی؟

البته شاید هم این قابلیت هم 14 روز پلاس ژاپن
نه سونیم هیچی نگفته یه سری از دوستان میگفتن

- - -ویرایش - - -

هم دی وی دی هم بلوری کپی اجرا میکنه. من چندتا دارم. ضمنا فکر کردی فیلمو ۲۰۰۰ تومن میخری، اورجیناله؟! D-:

دادا مطمئنی دی وی دی هم اجرا میکنه؟

متسفانه نمیشه:d چون دیتاهای دانلودی با دیتاهایی که رو بلوری زده میشه فرق میکنه برای PS4 حتی دیتای ریجن های مختلف هم فرق داره ولی وان بحثش جداست و همه ی دیتاها به جورن برای همین میشه همچین حرکتی زد.

باید دانلود کرد به دیسکم نیازی نیست
برو تو کار سی دی خش دار
لطفا اگه کسی یک سی دی قدیمی یا شکسته داره بهم پ.خ بده.صفحه ی گرامافون هم باشه خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or