سلام دوستان همین الان از بازار برگشتم که فروشنده میگفت دیگه لازم نیست بازی رو بخری خودم هاردتو هک میکنم و بازیو برات کپی میکنم رو دستگاه و دیگه نیاز ب دیسک نباشه و بازیهارو از رو هاردت بازی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چنین پیزی واقعیت دازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم سه ماه اول 2014دوستان کنسول من روش نوشته 1004a/b01. فکر کنم b01ش مال تاریخ باشه. نه؟ چه تاریخیه؟
دوستان کنسول من روش نوشته 1004a/b01. فکر کنم b01ش مال تاریخ باشه. نه؟ چه تاریخیه؟
لازم نیست . بحث سلیقه س . اگه دوست داری میتونی بگیری :dسلام....
دوستان برای PS4 لازم هست که پایه استند بگیرم....؟؟
یا از این چیزایی هست که میزارن زیر لپ تاپ,فن دارن....(اسمش یادم رفت:d) از اونا بگیرم براش ؟؟
نظرتون چیه ؟
سلام در مورد سوال اول اگر شما کنسول به فرمور 1.76 آپدیت کنید در حالت استند بای هم کنسول دانلود می کنه و هم دسته رو شارژ می کنه یعنی اگر کنسول شما به فریمور 1.75 و قبل اون آپدیت باشه این مزایا رو نداره2-3 سوال کلی :
1- کلا اون استندبای به چه دردی میخوره ؟؟ باهاش فک کنم نمیشه دسته رو شارژ کرد حتی ؟! ( یعنی بازم باید در حالت روشن دسته رو گذاشت شارژ کرد دیگه !؟؟)
2- در مورد ریجن و بازیش هم یه توضیحی بدید !! الان مثلا من ریجن 2 هستم، فقط باید بازیهای ریجن 2 رو بگیرم ... یعنی فقط اونطوری مچ میشه ؟؟؟
3- اون led پشت دسته، رو خاموش کنیم خیلی رو افزایش ماندگاری شارژ دسته کمک میکنه ؟؟ ( بعدم چرا هی رنگ عوض میکنه !؟) !!
از اولش auto بزاری سره این نمیاد. هیچ کدومش اجباری نیست. skip کن ...هیچکس حالشو یک راهنمای کنه
تاریخ ساخت زیره دستگاه زده شده . یا به صورت تاریخ نوشته مثلا june 2014 یا مثلا کد زده مثل 4B که 4 میشه 2014 و a-b-c-d هر کدوم از 3 ماه های سال هستن به ترتیب.سلام امروز تصمیم گرفتم یک کنسول PS4 دسته دوم بخرم طرف میگه مال سال 2014 هستش در حد هستش از کجا بفهمم راست میگه و حدودا چند میرزه ؟
فقط بگید برای خرید چه چیزهای رو تست کنم که از صحت سلامتش مطمعن باشم شنیدم این کنسول خرابی داره نمیدونم بلو لایت و ... من فقط این کنسول رو میخواهم برای بازی GTA V ولی برای تست هم باید یک بازی بگیرم چی بگیرم؟ چون بازیها واقعا گرونه اگر شیراز هم کسی باشه 24 ساعت کرایه کنم ازش
؟؟؟
ریجن 1 هم هستش کار خاصی برای تست فقط بگید مرسی
در ضمن دستگاه پلمبی چیزی هم داره که معلوم بشه تعمیری یا غیره نیست