هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام اين سؤال رو تو اينترنت مورد نياز psn برسيدم جوابي نگرفتم نت من خوبه ؟
Speedtest.net by Ookla - My Results
با سروره لندن پینگ شما 180 به پایین باشه ok هست.

دوستان یه سوال:من پایه اصل ps4 رو خریدم تا کنسول رو ایستاده بزارم،به نظر شما مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد؟اینطوری کنسول رو بزارم بهتره یا به صورت خوابیده؟
با پایه مشکلی نداره

توصیه ای به عزیزانی که دنبال کپی خور کردن دستگاه خودشون هستن می کنم

کنسولتون رو به 1.76 آپدیت کنید و بعد از اون کنسولتون رو تا اطلاع ثانوی آپدیت نکنید...

من معذرت میخوام ولی کار این آقا از اساس اشتباه ـــــــه پستی میده ک هیچ ربطی ب این تاپیک نداره

اونم از ادبیاتش

چی بگیم والا ما با هر زبونی گفتیم این تاپیک جای این حرفا نیست متوجه نشد .
فقط شما نه اون دوست عزيز هم گفتم بعد من هيچ كارم كه از من معذرت خواهي ميكنيد گفتم كه ، اون دوست عزيز هم اگر كاري داشت ميتونه تاپيك هك ps4 رو بزنه اون لينكي كه داده هم همچين معتبر نيست هر موقع كسي كپي خور كرد بعد خيلي ممنون
و بعد بهتره بعضي از دوستان به عنوان تاپيك رجوع كنن و مثال متفرقه رو اينجا مطرح نكنن

توصیه ای به عزیزانی که دنبال کپی خور کردن دستگاه خودشون هستن می کنم

کنسولتون رو به 1.76 آپدیت کنید و بعد از اون کنسولتون رو تا اطلاع ثانوی آپدیت نکنید...

هنوز هیچی مشخص نیست. فعلاً اکسپلویت Webkit منتشر کردن. نمی شه قطعی گفت که میتونن کپی کنن یا نه.

هنوز هیچی مشخص نیست. فعلاً اکسپلویت Webkit منتشر کردن. نمی شه قطعی گفت که میتونن کپی کنن یا نه.

100% که معلومه نمی شه قطعی گفت ، اکسپلویت فعلا در سطح User Mode هست و هنوز تا هک خیلی فاصله داره ،این درواقع POC هست ، اکسپلویت از Webkit چند روزی هست برای ویتا هم منتشر شده و چند ماهی هم هست که برای Wii U منتشر شده (البته کلا اکسپلویت ها فرق دارن باهم اما همشون از Webkit هستن)
باید صبر کرد تا اکسپلویت Kernel Mode پیدا بشه تا بشه کاری کرد ، اما چیزی که واضحه این آسیب پذیری در فرم ویر های آینده پچ می شه پس بهتره آپدیت نکرد فرم ویر رو تا مثل 3DS نشه ، وقتی که اعلام کردن آخرین فرم ویر امن 4.5.0 هست و آپدیت نکنید حتی هنوز اکسپلویت هم ریلیز نشده بود فقط neimod گفته بود آپدیت نکنید ، مدت قابل توجهی طول کشید تا Gateway اومد گفت ما 3DS رو هک کردیم و بعد از چندین ماه فلش کارت هاش اومد بیرون ، کسایی که گوش دادن الان با Gateway بازی اجرا می کنن کسایی که گوش ندادن و آپدیت کردن هیچ راهی ندارن در حال حاضر جز صبر...

آخرین ویرایش:
سلام امروز تصمیم گرفتم یک کنسول PS4 دسته دوم بخرم طرف میگه مال سال 2014 هستش در حد هستش از کجا بفهمم راست میگه و حدودا چند میرزه ؟

فقط بگید برای خرید چه چیزهای رو تست کنم که از صحت سلامتش مطمعن باشم شنیدم این کنسول خرابی داره نمیدونم بلو لایت و ... من فقط این کنسول رو میخواهم برای بازی GTA V ولی برای تست هم باید یک بازی بگیرم چی بگیرم؟ چون بازیها واقعا گرونه اگر شیراز هم کسی باشه 24 ساعت کرایه کنم ازش

؟؟؟

ریجن 1 هم هستش کار خاصی برای تست فقط بگید مرسی

در ضمن دستگاه پلمبی چیزی هم داره که معلوم بشه تعمیری یا غیره نیست

سلام
یکی لطف می کنه توضیح بده تاریخ ساخت رو از کجا باید ببینم :-/
کنسولهای جدید که دیگه مشکلی ندارن(تولید june) :-/
پشته دستگاه هست
مثلا 4B یعنی 4 یعنی 2014 و A-B-C-D هر کدوم 3 ماه از سال هستن.
بخر نگران نباش. مشکلات از اولش هم زیاد نبوده اما 0 هم نبوده که بگم نه اصلا نیست D: ولی استرسه تاریخ ساخت و خرابی رو نگیر .

کسی میتونه راهی نشون بده که خودم کنسولم رو هک کنم؟:d
(شوخی بود.)
اطلاعات بیشتری از اپدیت اخر نیومده؟
سوال دوم . ممکنه کنسول ویروسی بشه؟(اگه فلش حاوی اهنگ ، ویروش داشته باشه).میدونم که امکانش نیست ولی از روی وسواس پرسیدم:d

کسی میتونه راهی نشون بده که خودم کنسولم رو هک کنم؟:d
(شوخی بود.)
اطلاعات بیشتری از اپدیت اخر نیومده؟
سوال دوم . ممکنه کنسول ویروسی بشه؟(اگه فلش حاوی اهنگ ، ویروش داشته باشه).میدونم که امکانش نیست ولی از روی وسواس پرسیدم:d

احتمالا detail کلیش منتشر میشه...
ممکن نیست :)
Virus بر حسب کدهای یک OS ساخته و طراحی میشه ... که خبری از این چیزا برای کنسول اینا نیست.

سلام یه سوال دارم دوستان در رابطه با آنلاین بازیها دوستی به من گفت بازی ای مثل fifa 15 نیازی به پلاس نداره!!! دیگه چه بازیهایی نیاز به پلاس نداره از کجا باید بفهمم سایتی میشناسید معرفی کنین ممنون میشم

سلام یه سوال دارم دوستان در رابطه با آنلاین بازیها دوستی به من گفت بازی ای مثل fifa 15 نیازی به پلاس نداره!!! دیگه چه بازیهایی نیاز به پلاس نداره از کجا باید بفهمم سایتی میشناسید معرفی کنین ممنون میشم

چرا فیفا نباید نیاز به پلاس نداشته باشه ؟! واسه هر بازی که دیدیم پلاس میخواد اقا..

جمعه هفته پیش plus 3 ماهه ام تموم شده، چند دقیقه بعدش یه پلاس سه ماهه گرفتم تا وارد کردم نوشت:
PLUS 3 MONTH + INFAMOUS S S Free :d:|
برای همه همین طوره همیشه؟

اگه 1 ساله میگرفتم چی جایزه میداد؟:d

میگم این همه ولخرج شده سونی بازی 5-6 ماه پیش 35 دلاری رو مجانی میکنه واسه ما، ورشکست نشه :d

جمعه هفته پیش plus 3 ماهه ام تموم شده، چند دقیقه بعدش یه پلاس سه ماهه گرفتم تا وارد کردم نوشت:
PLUS 3 MONTH + INFAMOUS S S Free :d:|
برای همه همین طوره همیشه؟

اگه 1 ساله میگرفتم چی جایزه میداد؟:d

میگم این همه ولخرج شده سونی بازی 5-6 ماه پیش 35 دلاری رو مجانی میکنه واسه ما، ورشکست نشه :d
من تا الان دیجیتالی دانلود نکردم حجم اینفیمس چقدره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or