nima.scorpion
کاربر سایت
با سروره لندن پینگ شما 180 به پایین باشه ok هست.سلام اين سؤال رو تو اينترنت مورد نياز psn برسيدم جوابي نگرفتم نت من خوبه ؟
Speedtest.net by Ookla - My Results
با پایه مشکلی ندارهدوستان یه سوال:من پایه اصل ps4 رو خریدم تا کنسول رو ایستاده بزارم،به نظر شما مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد؟اینطوری کنسول رو بزارم بهتره یا به صورت خوابیده؟
فقط شما نه اون دوست عزيز هم گفتم بعد من هيچ كارم كه از من معذرت خواهي ميكنيد گفتم كه ، اون دوست عزيز هم اگر كاري داشت ميتونه تاپيك هك ps4 رو بزنه اون لينكي كه داده هم همچين معتبر نيست هر موقع كسي كپي خور كرد بعد خيلي ممنونمن معذرت میخوام ولی کار این آقا از اساس اشتباه ـــــــه پستی میده ک هیچ ربطی ب این تاپیک نداره
اونم از ادبیاتش
چی بگیم والا ما با هر زبونی گفتیم این تاپیک جای این حرفا نیست متوجه نشد .
توصیه ای به عزیزانی که دنبال کپی خور کردن دستگاه خودشون هستن می کنم
کنسولتون رو به 1.76 آپدیت کنید و بعد از اون کنسولتون رو تا اطلاع ثانوی آپدیت نکنید...
هنوز هیچی مشخص نیست. فعلاً اکسپلویت Webkit منتشر کردن. نمی شه قطعی گفت که میتونن کپی کنن یا نه.
پشته دستگاه هستسلام
یکی لطف می کنه توضیح بده تاریخ ساخت رو از کجا باید ببینم
کنسولهای جدید که دیگه مشکلی ندارن(تولید june)![]()
کسی میتونه راهی نشون بده که خودم کنسولم رو هک کنم؟:d
(شوخی بود.)
اطلاعات بیشتری از اپدیت اخر نیومده؟
سوال دوم . ممکنه کنسول ویروسی بشه؟(اگه فلش حاوی اهنگ ، ویروش داشته باشه).میدونم که امکانش نیست ولی از روی وسواس پرسیدم:d
سلام یه سوال دارم دوستان در رابطه با آنلاین بازیها دوستی به من گفت بازی ای مثل fifa 15 نیازی به پلاس نداره!!! دیگه چه بازیهایی نیاز به پلاس نداره از کجا باید بفهمم سایتی میشناسید معرفی کنین ممنون میشم

من تا الان دیجیتالی دانلود نکردم حجم اینفیمس چقدره ؟جمعه هفته پیش plus 3 ماهه ام تموم شده، چند دقیقه بعدش یه پلاس سه ماهه گرفتم تا وارد کردم نوشت:
PLUS 3 MONTH + INFAMOUS S S Free :d
برای همه همین طوره همیشه؟
اگه 1 ساله میگرفتم چی جایزه میداد؟:d
میگم این همه ولخرج شده سونی بازی 5-6 ماه پیش 35 دلاری رو مجانی میکنه واسه ما، ورشکست نشه :d