هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام

دوستان ببخشید برق رفتن هنگام بازی چه خطراتی برای دستگاه داره؟

یکی دوباری وسط بازی برق رفت و دستگاه بعدش که روشن کردم با کمی سرصدا روشن شد و رفت درحالتSafeMode و بعد از اون یه ریست و بعد از اون یه اخطار که Storage Attack و این مسائل .

فک کنم ب نوعی هشدار داد که این کار باعث ضربه ب هارد میشه درسته؟ ولی خوب دست من نیست ک برق میره:(

من دستگاه ریجن 2 اروپا میخوام بگیرم....

1 - بازیهاش باید ریجن 2 باشن یا فرقی ندارن ؟؟

2 - ریجن بازی بیشتر برای آنلاین بازی کردن هست و به اکانتمون بستگی داره آره ؟؟

3 - برای آپدیت دستگاه از طریق اینتر نت باید دستگاه رو با کابل LAN وصل کنم به مودم ؟؟ همین ؟؟

TLOU و FIFA 15 و NFS میخوام بگیرم....
1-فرقی نداره
2-نه فقط اگه بخوای DLC بگیری به اکانتت بستگی داره اونم میتونی یه اکانت دیگه بسازی پریماری کنی بعد بری توی اکانت اصلیت بازی کنی در کل ریجن بازی مهم نیست
3-اره وصلش کن به مودم بعد برو توی قسمت اپدیت از طریق فلش هم میتونی اپدیت رو دانلود کنی و کنسولو اپدیت کنی

سلام

دوستان ببخشید برق رفتن هنگام بازی چه خطراتی برای دستگاه داره؟

یکی دوباری وسط بازی برق رفت و دستگاه بعدش که روشن کردم با کمی سرصدا روشن شد و رفت درحالتSafeMode و بعد از اون یه ریست و بعد از اون یه اخطار که Storage Attack و این مسائل .

فک کنم ب نوعی هشدار داد که این کار باعث ضربه ب هارد میشه درسته؟ ولی خوب دست من نیست ک برق میره:(

اینجور که آقا آرمان گفتند فقط ممکنه یه سری دیتا ها حذف بشه یا در بدترین حالت هارد خراب شه مشکلی خاصی ایجاد نمیکنه !

آپدیت 1.76 آخرین آپدیت سونی هست ؟ تغییرات خاصی داره ؟؟ ( من فعلا به پی اس ان وصل نمیشم که اجباری باشه واسه نصبش )

نیازه نصب کنم ؟ یا فیچرز خاصی داره .. ؟

با آی دی پی اس ان پلی تری که انشااا.. و قاعدتا میشه وصل شد دیگه نه ؟ نتورک که همونه و چیزی نداره متفاوت ! ( به جز بحث پلاس )

برای شارج دسته فقط باید به دستگاه وصلش کرد راه دیگه نداره؟مثلا مثل گوشی به کامپیوتر بزنیم شارج بشه.ضرری براش نداره که؟وقتی که دسته داره شارج میشه بازی کنیم ضرری داره یا نه؟ممنون.

آپدیت 1.76 آخرین آپدیت سونی هست ؟ تغییرات خاصی داره ؟؟ ( من فعلا به پی اس ان وصل نمیشم که اجباری باشه واسه نصبش )

با آی دی پی اس ان پلی تری که انشااا.. و قاعدتا میشه وصل شد دیگه نه ؟ نتورک که همونه و چیزی نداره متفاوت ! ( به جز بحث پلاس )

بله. اگه اصلا کنسول رو آپدیت نکردید، بعد از آپدیت نسبتا تغییرات زیاد میشه تو بخش های مختلف.

اگه به PSN وصل نمیشید، نه.

بله. میتونید با اکانتی که تو PS3 داشتید وصل بشید.

بله آخری هست ، تغییرات خاصی فکر کنم نداره
نصبش هم فکر برای بازی های قدیمی نیاز نیست برای جدیدا نمیدونم
بله با همون PSN ID میتونید وصل شید البته اگر برای شما هم مثل ما بامبول در نیاره و هفته ای 10 دقیقه بیشتر بشه وصل شد :| همه چیزش به سادگی PS3 هست

برای شارج دسته فقط باید به دستگاه وصلش کرد راه دیگه نداره؟مثلا مثل گوشی به کامپیوتر بزنیم شارج بشه.ضرری براش نداره که؟وقتی که دسته داره شارج میشه بازی کنیم ضرری داره یا نه؟ممنون.

احتمالا شارژ بشه من تست نکردم اما اگر هم به PC برای شارژ وصل کردید به پورت های جلوی کیس وصل نکنید چون پورت های جلو رو نوسان برق خیلی حساس هستن و ممکنه به دسته آسیب برسه ( احتمالش کمه ) ، در حین شارژ هم بازی کردن اشکالی نداره نخیر

میتونید دسته رو با کابل شارژ به PC وصل کنید و بعد از این که شارژ شد نور بالای دسته خاموش میشه.

ضرری نداره. میتونید همزمان با شارژ دسته بازی کنید.

کشتی ما رو با این شارج دسته :bighug:;;):d
نه نداره ok هست
من با laptop شارجش کردم

دوستان من الان دوتا کنسول دارم کنسول اولی چنتا بازی از استور خرید کردم و نصبه روش باید رو کنسول اول چه تغیراتی ایجاد کنم که بشه اکانت رو رویه اون کنسول فعال کنم وبازی هایه اکانت نصب کنم رو کنسول دوم

دوستان من احتمال فراوان این 2 روزه حتما میخرم کنسولمو بالاخره. حالا یک سایتی دیدم که کنسول ریجن 2 رو سفیدشو بدون هیچ بازی و مخلفات جانبی داره. یعنی همون جعبه اصلی و مخلفات ولی سفیدش. حالا می خواستم بدونم اصن همچین باکسی ازش اومده؟ نکنه دستچین باشه؟

دوستان من احتمال فراوان این 2 روزه حتما میخرم کنسولمو بالاخره. حالا یک سایتی دیدم که کنسول ریجن 2 رو سفیدشو بدون هیچ بازی و مخلفات جانبی داره. یعنی همون جعبه اصلی و مخلفات ولی سفیدش. حالا می خواستم بدونم اصن همچین باکسی ازش اومده؟ نکنه دستچین باشه؟
بله اومده و خیلی زیباست

داداش لینکش پ خ کن ببینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or