هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یعنی امکان داره که اوایل 2014 مشکلاتی تو کنسول باشه ولی اواخزه 2014 مشکلی نباشه؟یا فقط کلا 2014 باشه کافیه دیگه فرقی نمیکنه چه ماهی باشه.ممنون.

یعنی امکان داره که اوایل 2014 مشکلاتی تو کنسول باشه ولی اواخزه 2014 مشکلی نباشه؟یا فقط کلا 2014 باشه کافیه دیگه فرقی نمیکنه چه ماهی باشه.ممنون.

هر دستگاهی تولید هر ماهی ممکنه با مشکل مواجه بشه، همین الان اینجا کسایی هستن کنسول رو day one خریدن و دستگاهشون هم مشکلی نداره
کلا آمار خرابی ناچیز بوده بخصوص 2014 که به ندرت مشکل داشتن
رجین 2 ژاپن حداقل من که ندیدم کسی توی بازیسنتر دستگاهش مشکل دار باشه
فقط مهلت تست بگیر مثلا 1 هفته اگر مشکلی باشه توی این 1 هفته خودشو نشون میده

سوال فوق اضطراری من کنسول ریجن 3 رو خریدم 1340 ولی فروشنده میگه گارانتی 70 هزار می اییم روش به نطرتون اگه گارانتی نده مهلت تست میده یا باید گارانتی کنم یانه لطفا جواب بدید خیلی مهم

سوال فوق اضطراری من کنسول ریجن 3 رو خریدم 1340 ولی فروشنده میگه گارانتی 70 هزار می اییم روش به نطرتون اگه گارانتی نده مهلت تست میده یا باید گارانتی کنم یانه لطفا جواب بدید خیلی مهم

مهلت تست که ربطی به گارانتی نداره و روی همه ی محصولات الکتریکی میدن معمولا

البته بستگی به فروشندش داره .

مهلت تست که ربطی به گارانتی نداره و روی همه ی محصولات الکتریکی میدن معمولا البته بستگی به فروشندش داره .
عزیز عزیز به نطرت گارانتی کنم اگه مهلت تست بده ریجن 3 هست واحتمال خرابی وجود نداره اگه مهلت تست بده چقدر خوبه برای شناسایی کامل سالم بودن

عزیز عزیز به نطرت گارانتی کنم اگه مهلت تست بده ریجن 3 هست واحتمال خرابی وجود نداره اگه مهلت تست بده چقدر خوبه برای شناسایی کامل سالم بودن

هر ریجنی احتمال خرابی داره داره حالا ممکنه از هزار تا کنسول یکیش خراب باشه دیگه :دی

معمولا 90 درصد مشکلات خودش رو تو 48 ساعت اول نشون میده البته باید ازش زیاد کار بکشی .

راستی دوستان خیلی مواظب باشید وقتی که مهلت تست میگیرید خیلی از فروشنده ها رو فاکتور قید میکنند که 48 ساعت مهلت تست داره اما مهرش به بهانه هایی نمیکنند

مثلا میگن الان مهر اینجا نیست دادیم مهر سازی برو فردا بیار فاکتور رو تا برات مهرش کنم . و شما هم پول رو دو دستی تحویل میدید و اگه خراب باشه کنسول اصلا زیرش نمیرند

چون میگند ما مهرش نکردیم .

خیلی مواظب باشید بعضی از این فروشنده ها لامصب ها کار هایی میکنند به عقل جن هم نمیرسه :|

من با کلی شکایت و دادگاه تونستم پولمو پس بگیرم مواظب باشید .

دوستان من الان باسه گرانتی یک ساله هفتاد تومان دادم ولی سه ساعت بعد رفتم گفتم گارانتی نمی خوام گفت دیگه فرستادیم این گرانتی شرکت واقعا الکیه یانه باز پول ام را دور نریختم ممنون راستی ابدیت ریجن سه کجاست منو راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or