هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
خواستم یه اکانت ژاپن از طریق خود سایت SEN بسازم...ولی بعد از تکمیل مشخصات با پیام currently unable to create your account try again later مواجه میشم.از دیروز همین مشکل رو دارم هر چی هم بعدش انتخاب کردم نشد.
به نظرتون مشکل از چیه؟

سلام دوستان.
خواستم یه اکانت ژاپن از طریق خود سایت SEN بسازم...ولی بعد از تکمیل مشخصات با پیام currently unable to create your account try again later مواجه میشم.از دیروز همین مشکل رو دارم هر چی هم بعدش انتخاب کردم نشد.
به نظرتون مشکل از چیه؟
هیچی psn تعتیل بود میگه بعدا امتحان کن ;)

برای امریکا پلمپ آبی و برای اروپا پلمپ شیشه ای است ژاپون و خاور دور را نمیدانم

۴= تاریخ تولید ۲۰۱۴ . B= سه ماه دوم سال

مال من ریجن1 بود و چسب شیشه ای داشت و چسب پول هم نبود:dالان هم حدود5ماه هست که دارم ازش استفاده میکنم...اون جایی که رفتم از اون چسب ابی ها که ارم سونی هست هم داشت و لی اون موقع من از این جا پرسیدم گفتم بیرنگ باشه درسته و گرنه حتما میدونید که ساختن اون چسب های ابی همچین کارخاصی هم نیست نه برجستگی داره نه هولوگرام و نه چیزه دیگه ای ....صرفا یه چسب ابی با ارم سونی ه

اینکه میگن جاپن فقط باندل بازی نک و فیفا 14 داره درسته؟اگه اینطوری هستش این بازیها قدیمی هستن دیگه پس خوده کنسولم قدیمی حساب میشه ساله ساختش یهنی.اشکالی نداره قدیمی باشه؟ممنون.

اینکه میگن جاپن فقط باندل بازی نک و فیفا 14 داره درسته؟اگه اینطوری هستش این بازیها قدیمی هستن دیگه پس خوده کنسولم قدیمی حساب میشه ساله ساختش یهنی.اشکالی نداره قدیمی باشه؟ممنون.
داداش ژاپن فقط ۲۰۱۴ داره. نسخه غیر باندل بازی هم هست. قرار نیست چون توش فیفا ۱۴ هست قدیمیه که! یه جوری میگید قدیمی انگار کنسول سال ۲۰۰۵ هست!!!

سلام دوستان.
به نظرتون مشکل از چیه؟
دوشنبه که maintenance اینا بود
فردا امتحان کن از خوده دستگاه یا وب ببین چی میشه.
بد نیست browser دیگه امتحان کنی !

سلام.دوستان عزیز ایا امکانش هست که مغازه ای خیلی وقت پیش ریجن 2 جاپن اورده باشه ولی خوب فروش نرفته تا الان حالا بر فرض من میرم همونو میخرم.اون دستگاه شاید برای اواخره 2013 یا نهایت اوایل 2014 باشه.برای این چند ماه اخره 2014 نیست.چون ازش نفروخته که بخاد جنس جدید بیاره.ااینطوری قدیمی باشه اشکالی نداره به نظرت؟ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or