دوستان من میخواستم یه بازی ریجن 2 بخرم, فروشنده میگه این بازی کد نداره و واسه دانلود دی ال سی مشکلی نیست. راست میگه آیا؟
دوستان به نظرتون مشکل نداره ps4 رو بدون مهلت تست بگیرم؟یعنی مشکلی پیش میاد؟
دوست عزیز دستگاهها پلمپ ندارن... همه بازن وقتی وارد میشن... برچسبهایی رو که شما میگی من دست یه فروشنده دیدم که شاید 5 ورق که توش پر بود داشت .. خودشم گفت میخوای بهت بدم خواستی بفروشی آک بفروشی.... آبی با آرم پلی استیشن. .. بی رنگ... آبی خالی... به تاریخ ساخت توجه کنید که توی 3 ماهه خودش باشه...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوست عزیز همه ی دستگاه پلمپ دارن ولی چون توی ایران بصورت مجاز فروخته نمیشه غیر پلم هستن اکثرن
پلمپ آبیه سونی هم پیدا میشه اون فروشنگانی که مستیقم وارد میکنند دارن
این حرف شما هم بی صحته که این برچسب های آبی رنگ سونی دست فروشنده ها هست چون همین چیزی غیر ممکنه...
این برچسب ها نشان پلمپ بودن و اورجینال بودن دستگاه هست که خود سونی با این پلمپ های آبی رنگ مهر تایید روی اینها میزنه امکان نداره یک فروشنده بتونه اینهارومستقیمم داشته باشه و حتی اقدام به فروش کنه...
به نظرتون اگه از خوده هر جایی بازیو نخری خودشون یه بازی از خودشون کارکرده میزارن که تست کنن؟یا حتما باید از خودشون بازیو بخری تا بازیو تو دستگاه تست کنن؟ممنون.

دوستان سلام منم به جمع شما پيوستم خوشحال ميشم منم اد كنين كلي بندازيم
iHamid-1
يكي اون سوال صفحه قبله منو جواب بده ممنون ميشم يا علي
نمیتونی از dlc ها استفاده کنیسلام دوستان منم به جمع شما ps4 داران پیوستم امروز خیلی خوشحالم ps4 reg 2 + drive club + the last of us
امروز من اکانت psn خودمو ساختم با UN ریجین دستگام 2 هست یهو که ساختم تموم شد یادم اومد واااااییییییی باید UK میذاشتم!!!!! الان مشکلی برام به وجود میاد؟ بازی هام ریجن 2 هستن

داداشی میخوره،تبدیل براش میخری از جمهوریاقا یکی جواب مارو بده که ماهم به شما ps4 دارها بپیوندیم
مانیتور من که فقط dvi و vga میخوره ایا میشه با تبدیل وصل بشه؟
اگه اره واسه صداش باید چیکار کنم؟
ممنون اگه زود جواب بدید
نه عزیز هک نمیشه. اصلا تو فکرشم نباش ...یعنی روزی میرسه که ps4 هک بشه و هر بازی رو هارد نصب بشه؟؟؟
یا با اکسترنال بی دغدغه حالشو ببریم؟
شاید این جمعه بیاید...
- - -ویرایش - - -
داداشی میخوره،تبدیل براش میخری از جمهوری
اما کیفیتش با hdmi محسوسه...مخصوصا بعداها که بازیا 4k بشه....
الان هنوزم نتونستن نصف قدرت ps4 رو نشون بدن،شما خودت قضاوت کن دیگه(ps3 با رم 512 و گرافیک 256 و cpu تک هسته ای،god of war accension رو بصورت 1080 اجرا کرد)
این که 8 تا 8تا از همه چیز داره اونم از نوع بهترینش مطمین باش به led نیاز پیدا میکنی
فکر میکنم این سوال رو قبلا پرسیدی و جواب داده شد به شما .اقا یکی جواب مارو بده که ماهم به شما ps4 دارها بپیوندیم
مانیتور من که فقط dvi و vga میخوره ایا میشه با تبدیل وصل بشه؟
اگه اره واسه صداش باید چیکار کنم؟
ممنون اگه زود جواب بدید