هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من میخواستم یه بازی ریجن 2 بخرم, فروشنده میگه این بازی کد نداره و واسه دانلود دی ال سی مشکلی نیست. راست میگه آیا؟

نه مشکلی نداره اما این دی ال سی فقط برای بعضی از بازی ها یه ایتم یا لباس یا هرچی دیگه ایی رو بطور رایگان باز مکنه .... برای دانلود هم که میتونی بخری و دانلود کنی ..

سلام دوستان منم به جمع شما ps4 داران پیوستم امروز خیلی خوشحالم ps4 reg 2 + drive club + the last of us

امروز من اکانت psn خودمو ساختم با UN ریجین دستگام 2 هست یهو که ساختم تموم شد یادم اومد واااااییییییی باید UK میذاشتم!!!!! الان مشکلی برام به وجود میاد؟ بازی هام ریجن 2 هستن

آخرین ویرایش:
دوستان به نظرتون مشکل نداره ps4 رو بدون مهلت تست بگیرم؟یعنی مشکلی پیش میاد؟

من که فکر نکنم اگرم با مهلت تست بگیری مشکل داشته باشه گردن بگیرن... موقع خرید همه چی میگن حتی پول مهلتم میگیرن ولی اگه بری پیششون سربالا جواب میدن.
خودم با مهلت تست گرفتم ... فرداش برادر خانمم هم خواست رفتیم پیش همون... الکی ولی خیلی جدی گفتم آقا ایراد داره (یه کوله همراهم بود) گفت فاکتور با مهر که توش نوشته شده رو بیار!!!! اصلا همچین چیزی نداده بود و وقتیم گفتم تو فاکتور مهر بزن و بنویس زیر بار نرفته بود.... اگرم اونو داشتم باز یه چیز دیگه می گفت.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

دوست عزیز دستگاهها پلمپ ندارن... همه بازن وقتی وارد میشن... برچسبهایی رو که شما میگی من دست یه فروشنده دیدم که شاید 5 ورق که توش پر بود داشت .. خودشم گفت میخوای بهت بدم خواستی بفروشی آک بفروشی.... آبی با آرم پلی استیشن. .. بی رنگ... آبی خالی... به تاریخ ساخت توجه کنید که توی 3 ماهه خودش باشه...

دوست عزیز همه ی دستگاه پلمپ دارن ولی چون توی ایران بصورت مجاز فروخته نمیشه غیر پلم هستن اکثرن
پلمپ آبیه سونی هم پیدا میشه اون فروشنگانی که مستیقم وارد میکنند دارن
این حرف شما هم بی صحته که این برچسب های آبی رنگ سونی دست فروشنده ها هست چون همین چیزی غیر ممکنه...
این برچسب ها نشان پلمپ بودن و اورجینال بودن دستگاه هست که خود سونی با این پلمپ های آبی رنگ مهر تایید روی اینها میزنه امکان نداره یک فروشنده بتونه اینهارومستقیمم داشته باشه و حتی اقدام به فروش کنه...

دوست عزیز همه ی دستگاه پلمپ دارن ولی چون توی ایران بصورت مجاز فروخته نمیشه غیر پلم هستن اکثرن
پلمپ آبیه سونی هم پیدا میشه اون فروشنگانی که مستیقم وارد میکنند دارن
این حرف شما هم بی صحته که این برچسب های آبی رنگ سونی دست فروشنده ها هست چون همین چیزی غیر ممکنه...
این برچسب ها نشان پلمپ بودن و اورجینال بودن دستگاه هست که خود سونی با این پلمپ های آبی رنگ مهر تایید روی اینها میزنه امکان نداره یک فروشنده بتونه اینهارومستقیمم داشته باشه و حتی اقدام به فروش کنه...

لازم نبود واژه بی صحت رو اختراع کنید... مینوشتید دروغ.
نه یه دستگاه یک میلیونو نیمی برام مهمه نه شما نه هیچ چیز دیگه که بخوام با 34 سال سن دروغ بگم.
مشکل شما اینه که اون چیزی رو که دوست داری باور کنی باور میکنی.
با ایشون کاری ندارم و برای دوستان دیگه میگم.
1 تو نت یه سرچ بزنید خیلی ها با لیبل شفاف کنسول به دستشون رسیده که از آمازون و گیم استاپ و چند جای دیگه به این شکل خریدن.
2 کنسول هایی که وارد میشن قاچاق هستن و کارتن جدا و کنسول و لوازم جدا وارد میشن و کارتنها دوباره اینجا مونتاژ و بسته بندی میشن که از مقصد عمدتا لیبل ندارن چون شما یه درصد فکر کن لیبل اورجینال سونی رو بکنی جاش نمونه!!!
3 ما تو این مملکت خیلی چیزها رو دیدیم که کپی کردن حتی هولوگرام شبنم رو... بارها دیدید که کدش رو میفرستادیم و چیزی نبوده! زدن یه چسب آبی دیگه فکر نکنم چیز خاصی باشه اونم با توجه به این که
کسی اصلا اصلیشو ندیده!
4 باز کردن اینهمه کنسول به چه کار فروشنده ها میاد؟! محتویات که مشخصه کارت پلاس هم که حذف شده و 14 روز برای هر کاربر میدن. 10 دلارم که خدا بیامرزتش. اگر ریفر هم باشه که باز خود کارخونه ریفر میکنه باید پلمپ باشه. میمونه دست دوم بودن که از تاریخ تولید و ظاهر دستگاه تا حدودی مشخصه.
خودم اولین کسی هستم که ناراحتم چرا وقتی پول میدی یه چیز رو مثل آدم تحویلت ندن و کلی نگرانی باید داشته باشی. ای کاش سونی سنتر وجود داشت و پولی که واسه گارانتی دادی هم دود نمیشد بره.
در هر صورت پشیمونم از این که چیزی رو که میدونستم و گفتم و بخاطر چیزی که هیچ منفعتی برام نداره هرکسی از راه برسه و ....

دوستان سلام منم به جمع شما پيوستم خوشحال ميشم منم اد كنين كلي بندازيم

iHamid-1

يكي اون سوال صفحه قبله منو جواب بده ممنون ميشم يا علي

به نظرتون اگه از خوده هر جایی بازیو نخری خودشون یه بازی از خودشون کارکرده میزارن که تست کنن؟یا حتما باید از خودشون بازیو بخری تا بازیو تو دستگاه تست کنن؟ممنون.

به نظرتون اگه از خوده هر جایی بازیو نخری خودشون یه بازی از خودشون کارکرده میزارن که تست کنن؟یا حتما باید از خودشون بازیو بخری تا بازیو تو دستگاه تست کنن؟ممنون.

نه وظیفه شونه که تست کنن اگر نکردن از یکی دیگه کنسول بگیرید ، تازه الان بخاطر کمبود مشتری کلی التماس میکنن همشون :|

دوستان سلام منم به جمع شما پيوستم خوشحال ميشم منم اد كنين كلي بندازيم

iHamid-1

يكي اون سوال صفحه قبله منو جواب بده ممنون ميشم يا علي

سلام دوستان منم به جمع شما ps4 داران پیوستم امروز خیلی خوشحالم ps4 reg 2 + drive club + the last of us

امروز من اکانت psn خودمو ساختم با UN ریجین دستگام 2 هست یهو که ساختم تموم شد یادم اومد واااااییییییی باید UK میذاشتم!!!!! الان مشکلی برام به وجود میاد؟ بازی هام ریجن 2 هستن
نمیتونی از dlc ها استفاده کنی
باید اکانت 2 بسازی و اونجا دانلود کنی و توی اکانت 1 بازی کنی . باید dlc ها رو از اکانت دو هم بخری اگر میخوای بخری.

اقا یکی جواب مارو بده که ماهم به شما ps4 دارها بپیوندیم
مانیتور من که فقط dvi و vga میخوره ایا میشه با تبدیل وصل بشه؟
اگه اره واسه صداش باید چیکار کنم؟
ممنون اگه زود جواب بدید

یعنی روزی میرسه که ps4 هک بشه و هر بازی رو هارد نصب بشه؟؟؟
یا با اکسترنال بی دغدغه حالشو ببریم؟
شاید این جمعه بیاید...
:((

- - -ویرایش - - -

ممنون اگه زود جواب بدید
داداشی میخوره،تبدیل براش میخری از جمهوری
اما کیفیتش با hdmi محسوسه...مخصوصا بعداها که بازیا 4k بشه....
الان هنوزم نتونستن نصف قدرت ps4 رو نشون بدن،شما خودت قضاوت کن دیگه(ps3 با رم 512 و گرافیک 256 و cpu تک هسته ای،god of war accension رو بصورت 1080 اجرا کرد)
این که 8 تا 8تا از همه چیز داره اونم از نوع بهترینش مطمین باش به led نیاز پیدا میکنی

یعنی روزی میرسه که ps4 هک بشه و هر بازی رو هارد نصب بشه؟؟؟
یا با اکسترنال بی دغدغه حالشو ببریم؟
شاید این جمعه بیاید...
:((

- - -ویرایش - - -

داداشی میخوره،تبدیل براش میخری از جمهوری
اما کیفیتش با hdmi محسوسه...مخصوصا بعداها که بازیا 4k بشه....
الان هنوزم نتونستن نصف قدرت ps4 رو نشون بدن،شما خودت قضاوت کن دیگه(ps3 با رم 512 و گرافیک 256 و cpu تک هسته ای،god of war accension رو بصورت 1080 اجرا کرد)
این که 8 تا 8تا از همه چیز داره اونم از نوع بهترینش مطمین باش به led نیاز پیدا میکنی
نه عزیز هک نمیشه. اصلا تو فکرشم نباش ...

خواهشا اطلاعات الکی ندید
ps4 هیچ بازی 4k نخواهد داشت. maximum برای بازیا 1080 خواهد بود و بس . قرار هست طی اپدیت برای فیلمهای 4k ساپورت عرضه بشه .... برای بازی کردن 4k به امیده ps5 باشید ...
خیر . GOD Ascension هم روی 3 به صورت 720p اجرا میشه و 1080 در کار نیست.

ممنون اگه زود جواب بدید
فکر میکنم این سوال رو قبلا پرسیدی و جواب داده شد به شما .
نمیدونم من جواب دادم یا دوستان اما جوابها رو با دقت بخونید. چیزه سختی نیست
بایستی تبدیل مربوطه رو بخری از hdmi به پرته tv ات که dvi باشه .
اگر وضوح تصویر tv شما زیره 1080 هست باید وارد safe mode بشه و وضوح تصویر دستگاه رو 720 بزاری .
اگر 720 نیست توصیه من اینکه شما انقدر خرج کنسول میکنی یه مانیتور یا tv برای 1080 بخر چون به نظره من فایده ای نداره با کیفیت پایین بازی کردن ( البته در حده یه suggestion )
برای صدا هم چند راه داری
یکی اینکه هدست gold بگیری مثلا
یا مثلا از خوده دسته با earphone چیزی صدا بگیری ( البته کیفیت صداش تعریفی نداره )
یا اینکه speaer چیزی بگیری از طریقه پرته Optical بازم تبدیل بگیری . مثلا optical به 3.5mm هم 1-2 تا تبدیل مربوطه نیاز داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or