سلام مرسی برای پاسخ ها یه سوال دیگه داشتم من رو کنسولم که امروز گرفتم date code نزده چجوری میتونم بدون باز کردن کنسول بفهمم ساخت چه سالیه؟
تاریخ کنسول پشتش خوده دستگاه فقط زده عزیز
ریجن چند هست
اگر japan میگیری که همه ساخت 2014 هستن .
3 هم باید 2014 باشه چون اکثره کشور های اسیای ( به جز یه سری ) فک کنم 2014 رلیز شده بود
ریجن 2 و 1 هم 14 و 13 داره
البته زیاد به این قضیه حساس نباش .
دوستان روی یه کنسول همزمان چند تا اکانت رو میشه primry کرد؟
یه بنده خدایی میگفت تا ۱۵ تا؟!!!
میشه اکانت اصلی رو پرایمری کنی و اکانت پلاس داری رو هم در کنارش پرایمری کنی؟
بله میشه
توی خوده FAQ رسمی سونی هم ثبت شده که search کنی میاد . میشه تا 15 پروفایل روی کنسول داشت و همه میتونن primary باشن . محدودیت primary این هست که هر اکانت فقط یک کنسول رو میتونه به عنوانه primary بشناسه .
آقا کسی جواب من رو نداد!!!!!!!
من با نت 256 نامحدود پارس انلاین میتونم بتلفیلد 4 رو آنلاین بازی کنم ؟
پینگت رو تست بگیر با لندن
زیره 200 باشه ok هست ... البته بدونه Packet loss اینا .
از دوستایی که tlou رو هم رو ps3 و هم رو ps4 بازی کردن,به نظرتون ارزش گرفتن تو ps4 رو هم داره؟؟؟ فیفا چطور؟
من روی 3 هم بازی کردم روی 4 هم گرفتم . در یک کلام فوق القعاده هست. بازی هست که همیشه میتونی بازی کنی چه single رو که همیشه تازگی داره چه مولتیش که فوق القعاده هست . هم اینکه همه dlc ها رو همراهش داره ...
سلام به همه دوستان
امروز چند تا کلیپ از یوتیوب گرفتم در مورد بازی PES 2015
یه چیزی که جالب بود این بود که تصویر کسی که بازی میکرد در گوشه سمت راست بالا دیده میشد که در حین بازی صحبت میکرد
خواستم بدونم این دقیقا همون کاربرد دوربین کنسول هست؟
یعنی در تمام بازیها مثل بازی کال آو دیوتی هم چنین قابلیتی دیده میشه و میشه مثلا با هم تیمی خودمون در بازیهای جنگی صحبت کنیم و به عبارتی همون چت در حین بازی کنیم؟
با تشکر
بستگی داره
از کارت capture و camera هم میشه این کار رو کرد
اما اگر stream رو گذاشته باشه روی youtube که وقتی camera داشته باشی میتونه گزینه رو روشن کنی که خودت هم اون گوشه پایین میشه. این قابلیت camera و stream کردن هست.
بله میشه. بازیهای مولتی عموما داخله بازی voice chat رو دارن . این نیاز به mic داره حتما نیازی نیست camera داشته باشی . اون قضیه چهره اون پایین هم فقط هنگامه stream میشه فعال سازی کرد.
سلام یعنی کابلی نیس که hdmi به dvi تبدیل کنه؟ چونمن هممثل همین دوستمون میخوام وصل کنمبه مانیتور
چرا میشه مشکلی نیست
منتهی اگر device که بهش وصل میکنی زیره 1080 هست باید بری توی safe mode و وضوح تصویر رو بزاری روی 720 تا تصویر بده .
موفق باشید.